Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutsuzprenses30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
273
57
98
Kizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?

Kizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?
Size tek öneri sabirli olmak benim bebeğim 2 sene olmadı

Tatlim ovulasyon testleriyle yumurtlamani takip ettinmi hic?

Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, ovulasyonla takip ederek gebe kaldım ordan aldım ve yumurtlama günümü vs yorumladi Ebru hanim sağolsun. Bi cok yararlı bilgi de edindim. Vesilesi ile gebeyim, öneririm bi bak sayfaya

Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, ovulasyonla takip ederek gebe kaldım ordan aldım ve yumurtlama günümü vs yorumladi Ebru hanim sağolsun. Bi cok yararlı bilgi de edindim. Vesilesi ile gebeyim, öneririm bi bak sayfaya
Bende 3 ay kullandım o testleri ama olmadı benim gene de ebru hanım kontrole gitmemi söyledi gittim rahim filmi falan herşey çekildi çok şükür benimde eşimin de biseyi yok

bizimde 13 ay oldu ovülasyon testi, arı sütü vs kullandık ama zamanı var demekki
benim rahim filmi kalmıştı bi oda pazartesi çekilecek sonra yine sabır dönemine devam malesef

bizimde 13 ay oldu ovülasyon testi, arı sütü vs kullandık ama zamanı var demekki
benim rahim filmi kalmıştı bi oda pazartesi çekilecek sonra yine sabır dönemine devam malesef
Benim çekildi 3 ay oldu rahim filminden sonra hemen hamile kalan birsuru insanın yazdıklarını okudum malesef ben o insanlardan değilim rabbimin vardır bı bildiği diyorum artık umarım Allahım sana da hayırlı bir evlat nasip eder :)

Benim çekildi 3 ay oldu rahim filminden sonra hemen hamile kalan birsuru insanın yazdıklarını okudum malesef ben o insanlardan değilim rabbimin vardır bı bildiği diyorum artık umarım Allahım sana da hayırlı bir evlat nasip eder :)

Zamanı vardir. Gec olan hersey daha guzel olur allah isteyen ve evebeyn olabilecek herkese tez zamanda nasip etsin insallah

Çevremde gebe kalmayı planlayım 2 3 ay sonra kalan insan dolu öyle olduğunu gördükçe stres yapıyorum galiba sabır herşeyin ilacı biliyorum ama zor :)
Anlıyorum sizi ama Allah ne zaman ol derse o zaman olur bizim elimizden bir şey gelmez sadece inancinizi kaybetmeyin olacak inşallah benim çocuğum iki sene olmadı tam artık tamam bende istemiyorum dediğim anda oldu şükür şimdi 9 aylık bir kızım var Allah isteyen herkese nasip etsin benim kızımı da bana bağışlasın

Back
X