- 11 Şubat 2018
- 273
- 57
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
🖐 Benn benKizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?
Size tek öneri sabirli olmak benim bebeğim 2 sene olmadıKizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?
Aynı durumda olan çoktir.Kizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?
Instagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, ovulasyonla takip ederek gebe kaldım ordan aldım ve yumurtlama günümü vs yorumladi Ebru hanim sağolsun. Bi cok yararlı bilgi de edindim. Vesilesi ile gebeyim, öneririm bi bak sayfayaKizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?
Bende 3 ay kullandım o testleri ama olmadı benim gene de ebru hanım kontrole gitmemi söyledi gittim rahim filmi falan herşey çekildi çok şükür benimde eşimin de biseyi yokInstagram da bi gebenin günlüğü diye bi sayfa var, ovulasyonla takip ederek gebe kaldım ordan aldım ve yumurtlama günümü vs yorumladi Ebru hanim sağolsun. Bi cok yararlı bilgi de edindim. Vesilesi ile gebeyim, öneririm bi bak sayfaya
Evet malesef yine olmadı zaten ben yumurtladigimi anlıyorumTatlim ovulasyon testleriyle yumurtlamani takip ettinmi hic?
Galiba :)Aynı durumda olan çoktir.
Size tek öneri sabirli olmak benim bebeğim 2 sene olma
bizimde 13 ay oldu ovülasyon testi, arı sütü vs kullandık ama zamanı var demekkiKizlar meraba size bir sorum olacak. Eşim de ve bende hiç bir problem olmadığı halde bebegimiz olmuyo 9 10 aydır korunmuyoruz benim gibi aynı durumda olan arkadaşlarım var mı yada bana onerebileceginiz her hangi bişey var mı ?
Benim çekildi 3 ay oldu rahim filminden sonra hemen hamile kalan birsuru insanın yazdıklarını okudum malesef ben o insanlardan değilim rabbimin vardır bı bildiği diyorum artık umarım Allahım sana da hayırlı bir evlat nasip eder :)bizimde 13 ay oldu ovülasyon testi, arı sütü vs kullandık ama zamanı var demekki
benim rahim filmi kalmıştı bi oda pazartesi çekilecek sonra yine sabır dönemine devam malesef
Benim çekildi 3 ay oldu rahim filminden sonra hemen hamile kalan birsuru insanın yazdıklarını okudum malesef ben o insanlardan değilim rabbimin vardır bı bildiği diyorum artık umarım Allahım sana da hayırlı bir evlat nasip eder :)
Çevremde gebe kalmayı planlayım 2 3 ay sonra kalan insan dolu öyle olduğunu gördükçe stres yapıyorum galiba sabır herşeyin ilacı biliyorum ama zor :)Size tek öneri sabirli olmak benim bebeğim 2 sene olmadı
Anlıyorum sizi ama Allah ne zaman ol derse o zaman olur bizim elimizden bir şey gelmez sadece inancinizi kaybetmeyin olacak inşallah benim çocuğum iki sene olmadı tam artık tamam bende istemiyorum dediğim anda oldu şükür şimdi 9 aylık bir kızım var Allah isteyen herkese nasip etsin benim kızımı da bana bağışlasınÇevremde gebe kalmayı planlayım 2 3 ay sonra kalan insan dolu öyle olduğunu gördükçe stres yapıyorum galiba sabır herşeyin ilacı biliyorum ama zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?