Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyyyyyy coook enteresan yaaaaaaaaa bilmiyorumkismileYARADANIM bizlerede öyle mucizeler nasip etsinnn :Saruboceq:
oruc tutuyorsunya birde baikmissin sende hemilesinnnnn INSALLAHHHHHHHHH :Saruboceq: canim benimmmmmm olumunekankayizsmile

inşş bitanemmm
yaradanım ol dedikten sonraaa doktorlar bahaneee

hatirlattigin icin ALLAH tazi olsun canimmm :Saruboceq:
tamam her zaman bunu diyicem.
evet o kuranda bizzat yaziyor.
zekeriyya peygamberin duasi canim.
ben kuran okumasini biliyorum ara sirada aciklmasini okuyorumm.

bende bu yıl öğrendim hatta ramazanda yarısına kadar okudum arapçasından ama elim yanınca bıraktım tamamlayamadım.şimdi yasin falan okuduğumda internetten açıyrm kendim de takip ediyrm.ama böle bi mutluluk olamazz.herkes öğrenmeli çok büyük bi hazz.
bana öğreten kadın dediki;belkide senin çoçuğun hemen olsaydı bukadar zevkle kuran öğrenmek istemez allaha bu kadar yaklaşmazdın dedi.gerçekten öyle.sıkıntılı zamnlarda daha çok yaklaşıyrz yaradana sığınıyrzzz

allah razı olsun paylaşımınız için

ben çıkıyrm kızlar sabahtan beri netin başında gözlerim ağrıdı.
iyi geceler allah rahatlık versin

kk da bi topik var.kızcağız korunduğu halde gebe kalmış.eşiyle küslermiş daha eşine sölememiş.
ne kadar çok korunarak gebe kalan.dün karatsada söledim ben ve eşim korunarak dünyaya gelmişiz.eşimin anneside korunmuş gebe kalmış benim annem se 4çoçuğunuda korunarak dünyaya getirmiş.bi arkadaşımda korunarak ilk ay gebe kaldıı.aynı anda evlendik onun 1.5yaşında kızı var.
eşimle bazen gülüyrz bizdemi korunsak acaba diyeeekızlar gelin korunalımmmm belki o şekilde gebe kalırızzz
:roflol:

esra hayırdır canım benimmm noldu...
kız çabuk bırak o sigarayııı sen tedavi görüyosun sigara içmemen gerekkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…