- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.461
zaten cok nadır ıcenlerdenım bugunde cok canım ıstedı sıgaradan nefret eden bırı canı sıgara ıstedı
okudum o topıktekı yazıyı tuba
esıylen kusmus vede askere gıdecekmıs
dogum kontrol hapıylan kalmıs
bırazdan kaynanam gelecek
komsunun gelınıde ılk denemde haıle kalmıs
arkadasımın gorumcesıde ılk denemede hamıle kalmıs
hıc aklıma gelmezdı cocuk ıcın ugrasacagım hemen olur dıordum
zaten hep aklım agelmeyecek seylerı yasadım
o cesaretlı esraaaa tam 6 ay boyunca cınsel ılıskıye gıremdı
allhım beterınden saklasın ınşşşşşşşşşşş
aynen bitanemmm bende çok cesaretliyim.düşün gerdeğe giremedimm,ameliyat odasına girdim ameliyat kıyafeti giyip masasına yattım girebilmek için.kendime iğne yaptımmm şimdi düşünüyrmmm salakkk tuğba o acılrı çekecene bir defalık ilişki acısını çeksen zararmı ederdin die kzıyrm ama iş işten geçttii.
ondan daha büyük bi dert olamaz diyordm ama beterin beteri bu olsa gerek
ii canım sen nasılsın nasıl gıdıor
bugun cok yogundum o yuzden gıremedım pekkkk
ayrıca bırazdan dugun ıcın esım alacakkkkkkk
offfffffffffff dugunlerı sevmıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kk da bi topik var.kızcağız korunduğu halde gebe kalmış.eşiyle küslermiş daha eşine sölememiş.
ne kadar çok korunarak gebe kalan.dün karatsada söledim ben ve eşim korunarak dünyaya gelmişiz.eşimin anneside korunmuş gebe kalmış benim annem se 4çoçuğunuda korunarak dünyaya getirmiş.bi arkadaşımda korunarak ilk ay gebe kaldıı.aynı anda evlendik onun 1.5yaşında kızı var.
eşimle bazen gülüyrz bizdemi korunsak acaba diyeeekızlar gelin korunalımmmm belki o şekilde gebe kalırızzz
:roflol:
slm şkerlerrrr bende geldim evimdeyim çok şükür sizler napıyosunuz nasılsınız canlarım benimmmmmma.s.a.s.a.s.
cnmmmmm hoş geldinnnn.
nasıl geçti tatilin.tatilde olduğunu unutmuşummmm
şimdi aklıma geldi
evet canım bugün sabah geldim evi de temziledim yaa iyice yoruldum komsularım gelicek ne zamandır hoşgeldine dönüşe demiştim allahım izin verirse carsamba alıcam kuzuuu sen napıyon nasılsınnnn olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz
canım ya karşılaşamadık bir türlüsen geliyosun ben olmuyorum, ben olmuyorum sen gelmiş oluyosun ayy ne dedim yaa anla işte karşılaşamadık bi türlü :)))))
iyi fikir bacım kaydirigubbakcemile5 denemediğimiz şey kalmadı bi de bunu deneyelim
hoşgeldin tatlişkomm nasılsın? özlettin kendini
slm kızlarrrr kiseler yokk yafff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?