Gebe kalamayanlar buraya.....

zaten cok nadır ıcenlerdenım bugunde cok canım ıstedı sıgaradan nefret eden bırı canı sıgara ıstedı
okudum o topıktekı yazıyı tuba
esıylen kusmus vede askere gıdecekmıs
dogum kontrol hapıylan kalmıs
bırazdan kaynanam gelecek

gülümmmm napalımmmm bizimde kaderimiz böyleymişşş.
allahım nolur bizide görr yarabbimmm.
çok korunarak kalan ama ben duyunca şöyle kurşun yemiş gibi oluyrmmm.allahım sitem etmiyrm

yazık o kadınaaa eşi askere gidecekmiş.ama en azından karnında eşinin bi parçası olacakkk.onu beklerken tek olmuyacakk.

komsunun gelınıde ılk denemde haıle kalmıs
arkadasımın gorumcesıde ılk denemede hamıle kalmıs
hıc aklıma gelmezdı cocuk ıcın ugrasacagım hemen olur dıordum
zaten hep aklım agelmeyecek seylerı yasadım
o cesaretlı esraaaa tam 6 ay boyunca cınsel ılıskıye gıremdı
allhım beterınden saklasın ınşşşşşşşşşşş

aynen bitanemmm bende çok cesaretliyim.düşün gerdeğe giremedimm,ameliyat odasına girdim ameliyat kıyafeti giyip masasına yattım girebilmek için.kendime iğne yaptımmm şimdi düşünüyrmmm salakkk tuğba o acılrı çekecene bir defalık ilişki acısını çeksen zararmı ederdin die kzıyrm ama iş işten geçttii.
ondan daha büyük bi dert olamaz diyordm ama beterin beteri bu olsa gerek

bend enarkozlu bır sekılde gırdım gerdege
muayene odalarında
rabbım baska dert vermeın sımdı cıkıorum canım az once komsu gıttı sımdı teyzem geldı sonra kaynanam gorumcem gelır
cumburtu olur olur
hıcte kımseyı gormek ıstemıorum acıkcasııııııı

duanı eksık etme
yuregım cok daralıorrrrrrrr

ben abimin kına gecesinden 1gün önce gerdeğe girdim oda uyuşarakk.
kına gecesinde sevinçten nasıl oynadım anltamam belimde iğneyle.şimdi belim ağrıoo iğne yerii.
abimineşi evlendiklerinde 17sine yeni girmişti.eve bıraktık eve gelene kadar haber geldi yarım saat bile sürmedi ilişkiye girmeleri yaniii.
allahtan ben onlardan önce girmiştim çünkü başına gelmeyen bilmiyor abllarım annem kaynnanam çok baskı yaptılarr çok

slm şkerlerrrr bende geldim evimdeyim çok şükür sizler napıyosunuz nasılsınız canlarım benimmmmmma.s.a.s.a.s.

ii canım sen nasılsın nasıl gıdıor

bugun cok yogundum o yuzden gıremedım pekkkk

ayrıca bırazdan dugun ıcın esım alacakkkkkkk

offfffffffffff dugunlerı sevmıorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım ya karşılaşamadık bir türlü sen geliyosun ben olmuyorum, ben olmuyorum sen gelmiş oluyosun ayy ne dedim yaa anla işte karşılaşamadık bi türlü :)))))

iyi fikir bacım kaydirigubbakcemile5 denemediğimiz şey kalmadı bi de bunu deneyelim

slm şkerlerrrr bende geldim evimdeyim çok şükür sizler napıyosunuz nasılsınız canlarım benimmmmmma.s.a.s.a.s.

hoşgeldin tatlişkomm nasılsın? özlettin kendini

cnmmmmm hoş geldinnnn.
nasıl geçti tatilin.tatilde olduğunu unutmuşummmm
şimdi aklıma geldi

evet canım bugün sabah geldim evi de temziledim yaa iyice yoruldum komsularım gelicek ne zamandır hoşgeldine dönüşe demiştim allahım izin verirse carsamba alıcam kuzuuu sen napıyon nasılsınnnn olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

bende tatilden geçen hafta pzrts geldiimm.
napım cnm misafirim vardı onları gönderdim nete daldımma.s
kk olmasaydı napardım die düşünüyrmm

hoşbuldukkkkk bebegem naber nasılsın canım benimmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…