Gebe kalamayanlar buraya.....

bende tatilden geçen hafta pzrts geldiimm.
napım cnm misafirim vardı onları gönderdim nete daldımma.s
kk olmasaydı napardım die düşünüyrmm

hımmm bendede karsı komsum vardı canım oda ebe dün nöbetten gelmiş beni çok özlemiş saolsun geldi laflaştık çok seker kafa dengi biri cok seviyorum bidee opuyorumnanaktan

gunaydın kızlarrrrrrrrrr ben yarın gene gıdıorum tup bebek merkezıne sabahtan
doktorlan on gorusmemız var bakalım ne olacak.....
duanızı eksık etmeyın

melıkecıgım ıyıyım tatlım senden nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi,inşllah bitanem dualrımız seninle opuyorumnanaktan
iyiyim çok şükür bebgem dolanıom işte sen de iyisin inşallah kuzusum çok öptüm seniiiiiolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

defnecıgım ıhı gene gırdım sen yoksun

valla bacım karşılaşamadık yaa :bbo:

hoşbuldukkkkk bebegem naber nasılsın canım benimmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

iyidir kuşummmmmm bildiğin gibi Şeniz

canım benimmm dualarım seninle. bebişine kavuşacaksın inş :Saruboceq:

slm kuzular nerdesiniz yaaaa.a.s.

ben burdayım tatlişkomm

şeker kız sende pat die çıkıon kız hiç çıkıyorumda demiosun hiç bir zmanklava:

ayyy canım benımyaaa ben böyleyim canım ya bi varım bi yokum yerımde duramayann ama söz canım bıdaha boyle yapmıycam izin alıp öyle cıkcam:1rolleyes:

Son düzenleme:
kızlar nabersiniz 2 gündür çok kötüyüm ya regl oldum hem bedenen hem de ruhen çok fenayım bu seferde olmadı hayırlısı .....dayanma gücü ver RABBİM

kızlar nabersiniz 2 gündür çok kötüyüm ya regl oldum hem bedenen hem de ruhen çok fenayım bu seferde olmadı hayırlısı .....dayanma gücü ver RABBİM

geçmiş olsun canım benım herseyin hayırlısı be gülüm demekki daha zamanı değilmiş tatlım sabrın sonu selamet olcak inşallahh canım sabretcez artık...

slmmm canlarım nasılsınızz gorusmeyeli..

selam canımcım hoşgeldinnn Şeniz

üzülme canım ya bidaha ki aya inş :Saruboceq: üzülmek birşeyi çözmüyor aksine daha kötü yapıyor. hadi toparlan bakalım opuyorumnanaktan

allh razı olsun kızlar ınş tutarda sevncım kursagımda kalmaz
mısafırlıkteydım sımdı geldım
melıkecıgım ben bomba gbıyım cok sukur
dahada ıı olmam lazımmmmmm ınşşşşşş
defne karsılasamadık gene :)

kız tuba ne yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…