Gebe kalamayanlar buraya.....

:roflol:
biz nişanlıken sadece nişan günü el ele tutuştuk.ne bu konulaı konuştuk nede beni bir defa bile öpmedi onun için bende kilitlenme yaşandıı:roflol:eşime diyorum hep senin yüzünden insan nişanlıyken bi öper diyorum.oda bana sanki öptürürdünya dioo

kızlar iyi akşamlar bakıyom mevzular derin :kedi:umutlu demek az daha balayından boş dönüyodun ha neyseki kurtarmışsın:lepi:

hos geldin canimmmmmm olumunekankayizsmile evet mevzu pek derin. bir daldik cikamadikk kaydirigubbakcemile3
bence herif kurtardi diyorum. eger bir gece daha kalsaydik. ben sabah 5 te.
babamin evine dönyürdum. vizenin cikmasini beklemak icin canimm kaydirigubbakcemile3
senin hiköyenin alalimm bilmiyorumkismile

umutlum güzel bir dua öğrendim RABBİM BANADA TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET ŞÜPESİZ SEN DUALARI İŞİTENSİN hz zekeriyanın duasıymış:Saruboceq:

ayyyyyyyyyyy inan bende ayniyim kaydirigubbakcemile3
ne kadarda benziyor durumlarimiz.
bende ona duiyorum. o kadarda yanliz kaldik.
niye hic buse kondurmadin diyorumm kaydirigubbakcemile3
o da ya sen babaaaaaaaaa abiiii diye bagirsaydinnn :roflol: :roflol:
hic olucak seymi yaniii

bende hızlıyım baktım 2. gün adamda tık yok gel len buraya dedim işi orada bitirdimsositososito

umutlum güzel bir dua öğrendim RABBİM BANADA TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET ŞÜPESİZ SEN DUALARI İŞİTENSİN hz zekeriyanın duasıymış:Saruboceq:

evet dualarin belkide en güzeli tatlimmm olumunekankayizsmile
ALLAH kabul etsinnnn :Saruboceq:

vajinusmusum çok acı çektirdi bana ama kısa sürdü inşş bebek özlemimde öle kısa sürer

INSALLLAHHHHHHH canimmmmmmm :Saruboceq:
kisacik zamanda bebsine kavusursunnnn :Saruboceq:

evet dualarin belkide en güzeli tatlimmm olumunekankayizsmile
ALLAH kabul etsinnnn :Saruboceq:

INSALLLAHHHHHHH canimmmmmmm :Saruboceq:
kisacik zamanda bebsine kavusursunnnn :Saruboceq:

canım ben bu duayı inşallah tüp bebeğim boyunca elimden geldiğince okumaya çalışıcam birisi aynen uygulamış tüp bebeği tutmuş çok inandımboshayallersmile

kizlar ben cikciroum herif geldi.
yemek yiyicek. ALLAH tanmki öglende misafirim vardi.
yemegim var yoksa su bas agrisiyla nasil bir seyler hazirlardim bilmiyorumm
midemde bulaniyor yaffffffff.
kapi pencere acikti ondanmi oldu acab..
kendinize iyi bakinnn
ALLAHA emanet olunnnn hoscakalinnnnnnn

okey tatlım sende A.e.o canım by:gitme:

işin şakası tabi hadi benim ilk benim şaşkoloz adamında ilkti valla o işi nasıl becerdik bende şaşıyomdelikafadulden

hadi yaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 sizi acemiler siziiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
neyse benimkisi yillari tercübesi vardida ne oldu yine 3 gün beklediii kaydirigubbakcemile3
benden korktu galibaaaa :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…