- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.581
cnm yumurtaların gelişmiomu.benim komşumun 2çoçuğuda aşılama olmuş.çok samimi değildik.bebek görmeye gittim.samimi buldum kendi durumumu anlatınca oda bana anlattı.
eşinin spermleri normalmış ama kendinin yumurtları 7mm geçmiomuş napsalar büyümüomuş aşılamayla gebe kalmış her 2 çoçuğuna .5denemesinde tutmuş galiba son çoçuğu..
çok acılar çektim dio bi çoçuğu olmasına rağmen 2.olmuo die kendi kendini öldürmüş.biz napalımmm:çok üzgünüm:
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. dün klomen kullanmaya başladım pazartesiden itibaren yumurta takibi yapılacak sonra çatlatma iğnesi. ilk defa olacak çok heycanlıyım allah tüm isteyenlere biran önce nasip eder inşallah
ben 5 kere aşılama oldum tutmadı en son tüp bebek istedim onuda yapmadılar 3 yılı dolduracakmışım ewliliğimde sonra dr lar olur diyor acele etme .eşimde hiç bir problem yok yumurtalarım gelişmio gelişsede çatlamıor yada kist oluşuor ya hep bişeler çıkıyor ben ankarada bi profesöre gittim o bile şaşırdı bana aslında dr.dioki:aslında senin tedavin çok kolay ama bünyen cvp vermior ddei...bende anlamaım arkadaşım ..
allah yardımcın olsun cnm,allah istedikten sonra hersey olur demekki daha zamanı var
öle valla tek tesellim çüRABBİM bi bildiği var demek die düşünüorum çünkü hep önüme bi engel çıkıor
söyle den gelemdikki icimizi dökelim.
geyik muahbbetimiz tavan yapsinnnn kaydirigubbakcemile3
nasilsin canimmm opuyorumnanaktan
:
allah kabul ederse yarın orucumun son günü kızlarrrr.
bana dua edin olurmu ben orucumu aömadan kendime dua ederken hep sizide sölüyrmmm
hayir ben balayindan tek bakire dünen diyorumm kaydirigubbakcemile3
düsünsen antalyadasinn her sey cook güzel. ama icraat yoookkk kaydirigubbakcemile3
ben esra ceyhanin programinda izlemistim.
bir cift 20 yildan fazla olmus.
hic kari koca olamamislarrr :sinifsinif:
kizlar ben cikciroum herif geldi.
yemek yiyicek. ALLAH tanmki öglende misafirim vardi.
yemegim var yoksa su bas agrisiyla nasil bir seyler hazirlardim bilmiyorumm
midemde bulaniyor yaffffffff.
kapi pencere acikti ondanmi oldu acab..
kendinize iyi bakinnn
ALLAHA emanet olunnnn hoscakalinnnnnnn
kızlar gunaydın hepınızehepımız ıcın hayrlı bır gun olsun ınşşşşş
ben bugun doktorlan ılk gorusmemızı yapmaya gıdıorum bılıosunuz
duanızı eksık etmeyın lutfen hepınızı cok sevıyor vede opuyorummmmmmm
ayrıca aksam ben yokken kaynatmıssınız bırazcık :)
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. dün klomen kullanmaya başladım pazartesiden itibaren yumurta takibi yapılacak sonra çatlatma iğnesi. ilk defa olacak çok heycanlıyım allah tüm isteyenlere biran önce nasip eder inşallah
kızlar gunaydın hepınızehepımız ıcın hayrlı bır gun olsun ınşşşşş
ben bugun doktorlan ılk gorusmemızı yapmaya gıdıorum bılıosunuz
duanızı eksık etmeyın lutfen hepınızı cok sevıyor vede opuyorummmmmmm
ayrıca aksam ben yokken kaynatmıssınız bırazcık :)
hoş geldin cnmmmm defhnee
günaydınnnnn günaydınnnn günaydınnnn neee günaydını be öğlen olmus ben günaydın diom yaaa merhabalar canlarrrrrr...
canım benimm nasılsın?
kız akşam oldu huuuuu ne günaydını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyyyy evet aksam olmus ben daha yeni kaltım canım yaaa saatın farkına varmadan yazdım günaydın diyeee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?