Gebe kalamayanlar buraya.....

allah kabul ederse yarın orucumun son günü kızlarrrr.
bana dua edin olurmu ben orucumu aömadan kendime dua ederken hep sizide sölüyrmmm

allah kabul etsin canim sen hep umutlu ol,ben de hep dua ediyorum ne zor bisey oldugunu bildigim icin beklemenin allah yardimcimiz olsun.insallah dualarini ederken benide aklinin bi kosesinden geciriyosundur:asigim:

kızlar bnm bi arkadaşımda 5 yıldır bebeği olmuyordu çok tedavi gördü aşılama rahim filmi en sonda tüp bebek tedavisine başlamışlardı ama bu sırada eşiyle araları açıldı ewlerini dağıttılar felan ayrılıyorlar yani mahkemeye verdiler ilk mahkemede boşanamadılar 2.mahkemeye kalıdı iyikide kalmış kocası nasıl olduysa seni bırakmam ben boşanmam yalvarmaya başlamış sonra kız birleşti kocasıyla ewlerine yerleştiler çok geçmedi 2ay sonra duyduk ki kız hamile hiç bi ilaç kullanmadan tedavi görmeden düşünün ya...şimdi ise bugün yarın doğum yapcak bebek kız adı ecrin...

oooo kızlar baya derın mevzulara yol acmısınız beee neyse bende anlatırdım ama sımdı hemen cıkam lazım yarın geldıgımde anlatırım bırbenım sen dusun artık benım gıbı bırını D:

ne zormuş kadın olmak bugün ki çektiğim karın ağrısı öldürdü beni adet kanamsıyla başlıo kadının çilesi gerdek-doğum sabırlar versin ya rabbim

gebe kalımda ne kiloyu ne doğum sancısından korkmuyorummm.

ama artık kalımmm.
benden sonra evlenenlerin hepsi anneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…