Gebe kalamayanlar buraya.....

valla ne bileyim herşey sorun oluor bana çok yasak koyuyor anlamıorum

seni üzmek icin yapiyordur yada sinirlendirmek icin.
kadinlar yasaklari sevmezler. benimkiside öyle yapar.
benbu evin hanimi degilmiyim benimde hakkim var .
oda hemen tabi sende bu evin hanimisin diyor.bir birinize zit gitmeyin.
bu konuda sana is düsüyor. sen bir adim geri atican.
eger bir birinizi seviyorsaniz buna mecbursun canimm olumunekankayizsmile
bak sonra coook üzülen sen olursunn ALLAH korusunn :Saruboceq:

inanki öle yapıorum tabi üzülen ben oluorum didişioz midişioz ama yinede dediğini yapıorum çok haksız ama ya valla dayanamıorum .

inanki öle yapıorum tabi üzülen ben oluorum didişioz midişioz ama yinede dediğini yapıorum çok haksız ama ya valla dayanamıorum .

bak benim yaptigim seyleri anlatiyim.
mesela kücük seylerden hic taviz vermiyrum. alisverise gitmeye.
ara sirada olsa cikip dolasmaya. pc de yazmaya az da olsa yani.
eger her seyden geri adim atarsann bu sefer degerin olmaz tatlim olumunekankayizsmile
kendine cook deger ver. ben haksizlik yapmam haksizlik yapilamsinida istemem de.
biraz da gözünü korkutsan ayrilirim falan desen ne der acaba bilmiyorumkismile
benimkisi beni kaybetmekten cook korkar. bir kere birakip gittim.
kosa kosa pesimden geldi. sensiz hayatin hic tadi yokmus dedi :umursamaz:

elifcigim eger herifin gelirse sen hemen cik.
senin durumun özel canim. üzülmeni hic istemem olumunekankayizsmile
senin yazilarini okudum moralim cook bozldu.
eski günler aklima geldiii :gitme:

valla bu ara gündemimizde hep ayrlma konusu var bayramda kesin karar almıştık tam konuşmamızın üzerine doktorum aradı randevunuz var neden gelmediniz dedi tabi biz atışmaktan unutmuşuz ölelikle kapandı adamda anladı bizim yüzümüzden durumumuzu biraz konmuştu nasihat felan etti o gündür kapanmıştı bu konu ama bazen düşünüorum çekipgitmeyi aklı başına gelsin kayınvalidemin de çok etkisi var görümcem felan çok akrışıolar akıl veriolar bi bilsen dayanmaya çalışıorm ben aileme anlatmıor saklıorm bu konuları üzülmesinler die ama kaynanam annemi gördüğü yerde beni şikaet edior sanki ortada bişe var sorma önümüzdeki bayramın sıkıntısı var şimdi de o zaman da bi vukuuat çıkar ya hayırlısı

elifcigim eger herifin gelirse sen hemen cik.
senin durumun özel canim. üzülmeni hic istemem olumunekankayizsmile
senin yazilarini okudum moralim cook bozldu.
eski günler aklima geldiii :gitme:

aslında bnm öle gezmeme felan karışmaz.maddi yönden de sıkmaz.ha şu var tabi gezdiğim de annem ve çarşı başkaları değil biraz zor..

sen ailene anlöatmiyorsun ama .birden öyle bir olaylar patlarki herkesler duyar.
biz öyle olduk. ben hic bir sey anlatmadim. sonra olaylar öyle bir hale geldiki herkeslere rezil olduk. duymuyan kalmadi. bosanmaya kalkismamiz, yasadiklarimiz. benim kayanana oglundan udydugu herseyi memleketeki akrabalrina onlarda herkeslaera anlamisti. alsanaalsanasmile benim ailem hic beklemedigim bir sekilde olaylara cook kizdilar. beni apar topar geri cagirdilar. herife coook kizdilar.
ben zaten ayrilmqayi kafaya takmistim. cünkü hic birseyden anlamiyor. hic yola gelmyior. kücük seyleri abartiyor.
neyse canim ben gittim. daha 2 hafta gecmeden herif hic bir sey olmamis gibi geldi beni aldi. gelmem dedim seninle. babmla konsutu bir daha üzmüyücem dedi.
ailemde bir kere sans ver dediler. bende istemiyrekte ols herifle geri geldim. tatil bölgelerini dolastik. böyle canim. eger kafana kyoduysan ayrilmayi bir seyfer dene . bak görücem sanda onada iyi gelir.
him sakin yanlis anlama seni asla kiskirtmiyorum. her sey gec olamdan dene canim.

zaten benim bu mutsuzluğumdan babamın iç haberi yok yarın bigün onada derler die korkuorum ben de bişe anlatamıorum babamda kalp var şuarada sıkıntılı demek istemiorum halimden çok iyi anlıor ama napayım annem ablam biliolar sabretmeye iyi olmaya çalışicam kayınvalidemle sık görüşmüoruım görümcemle kestim merhabamız bile yok eşim annesini sıkıştırdı bidaha gidip başlkalarına anllatırsan sei silerim dedi annesine kayın pederim felan sıkıştırmışlar kayınvalidemi bnm söleyemediklerimi onlar sölemiş

aslında bnm öle gezmeme felan karışmaz.maddi yönden de sıkmaz.ha şu var tabi gezdiğim de annem ve çarşı başkaları değil biraz zor..

biz zaten onlari astik. benim adima hesap acmis bankaya para yatiriyor.
ayrica alis veris icin para verdiginde sormaz. kurusuna kadar hesaplayan herifler var. benimkisi onlarla ilgilenmez. ayrica bana boool boool harclik verir. yani durumumuza göre iyi verir.
su annem ve carsi kismini pek anliyamadim :umursamaz: annene gitmeyemi kizioyor canim. suan da geyet iyi. beni sinir eder ama. her zaman der sen benim hayatta tek sevdigim kisisin Şeniz
ne yazikki ben onu pek sevmem.sadece cook acirim. merhametliyim.
hizmetini hürmetini hic eksik etmem. cokacimcoook huzursuzluk cikarmam.
belki en basta bana kötü davranmasaydi bende ona asik olabilirdim. insan olarak seviyorum tabiki.
bizim huzursuzlugumuz ben geri geldikten sonrada devam etti. :gitme:
2, 3 yil sürdü. hem vazgecmiyor hemde cook gecmisizdii.
neyseki simdi iyi.

Son düzenleme:

anneme ve çarşıya gitmeme karışmaz o konuda rahatım ne zaman istesem annemin yanındayım ama akrabalarımız yada arkadaşlarım onlarla çok görüşmemei istemez bende çok fazla takılmıorum ama haksızlık die içime batıor bende bazen onun arkadaşına akrabasına gitmiorum böleleikle intikam almış oluorm o da anlıor seslenmior ..biz ewleneli 2 yıl oldu sürekli tartışma inş..atlatacağız bu günleri ---ya ayrılarak yada değişeceğiz..bazen diyorum ALLAH biliorda mı bize çocuk vermio ki die korkuor hem de çooook...

babana söylememekle iyi yapmissin. yazik sonra adama bise olur ALLAH korusun. babalar annelerden daha cook üzülüyorlar bu konuda canim. beniom babam cook üzülmüs cook aglamis. ailece oturup benim icin aglarmislar. ben gidince rahatladilar.
birde gurbette olunca dahada üzüntülü oldu bizler icin dediler. bende kaynanam gille görüsmeyi kestim. onlarin yüzünden her sey basladi zaten. herifte cook huysuzdu.
ben görümcemi 4, yil sonra gördüm tanimadim. genc kiz olmus.her zaman beni davet ediyorlar ama ben gitmiyorum
ben aten onlara hakkimi helal etmiyorum. herseyde gözüm kaldi.
biz kücücük bir ilcede oturuyorduk. ben nisanlikende sonrada hep babm icin katlandimm :gitme:
ben kaynanam gile hakkimi helal etmiyorumm. onlarada söylüerim eskisi gibi degilim.
istersem her sey derim. lafi acilsin diyicem.

bende kayınvalideme herşeyi sölemek istiyorum ama yapamıorum bide benim yüzüme karşı bi iyi bi iyi sanki bunları yapan o değil öle olunca tatsızlık çıkmasın die yutuorum inan ki gülen yüzümü soldurdular ben çok neşeliyim ortamdakileri felan çok güldürürüm aslında ama böle şeylerde olduğu zaman ister istemez insanlar anlıor cevremdekiler eski neşeni kaybettin diolar bende hep bebek konuşunu dile getiriorum.

benim durumum cook baskaydi biz konusamiyorduk. herif burda dogmus büyümüs.
ailesi hic bir gelenk görenek ögretmemis. ayrica onlar ailece cook bilmisler. bende ALLAHA cok sükür bilmis degilim. ne yapiyim benim yaradilisim böyle.
inan biraz gözünü korkutsan degisir tatlim. diyleimki ayrilsak. ee hic birsey eskisi gibi olmaz. ruhende cökeriz.
mesela ben ayriliyim. baskasiyla evleniyim. o gec kizken gözüm de kalan dügünüm her sey dört dörtlük olsa.
yinede ben mutlu omam. yani insanin ilk evliligi bam baska bisedir diye düsünüyorum.
baska hayat kurmak cook zor. sanki baskasi cookmu iyi.
bak ALLAH var benim herif coook dürüst. cook namuslu. ickisi kumari, kadina kiza gitmek öyle huylari hic yook.ayrica coook caliskan. yurt disinda büyümesine ragmen. bir bisküvide alsa okur. icinde alkolmü var, yoksa domuz yagimi. coook dikkat eder coook.

inan ki benim eşimde dürüst 5 vakit namazında hep de camiye gider kılar sabah felan üşenmez kalkar camiye gider bu konularda çok şanslıyım olur her güzelin bi bozarı olur napcaz bazı şeyleri de görmemeye çalışcaz bak az önce tartıştık ama küsmedik zaten hiç küsmedik 2 yıldır kin yok ikimizde de hemen unutuoz unuttuğumuz sanıoz aslında da insanın içinde kalıor şimdş yattı hiç bişe olamamış gibi gece vedasını yaptı böle yani birbirimizi yeriz laf söleriz ama sonra da canım cicim oluverirz bizim ikimizinde psikolojsi bozuk eşime de acıyorum resmen 2 arada kalıor bazen

aynen canim. bende bi aralar senin gibi hic gülemezdim. hani herif beni almaya geldi dedimya. o zaman ablalrimla güldük. öteki oadadan duymus. sen ne güzel gülüyordun dedi. benim aglamaktan sesim bile kalinlasmisti canimm.
sabirli ol. dik dur. INSALLAH zamanla her sey daha iyi olucaktir canimm.
halime sükr ediyorum. benim arkadaslari görsen herifleri. alkolllik, kumarbaz, ay her pislik var.üstelikte cocuklarida var. hallerini bir görsen cook üzülürsün.
ne yapalilm hic bir sey dört dörtlük degil. YARADANINA bool bool dua et.

her zaman dilimde duamda ewime girdiğim an rabbim ewimden yuvamdan ayırma ewimi özletme bana die yakarırım gececek biliorum yine de şükür daha kötü de olabilir çekip gider yada döver allah tan şiddet yok bnm arkadaşım daha 3 aylık gelinken dayak yedi ya cevremde çok olumsuz insan var halime binlerce kez şükür

evet canim kimseler yook. bende cikiyim artik.
msn de yiyenimi bekledim onlarin pc bozuk ondan konusamadik.
sana hayirli gecelr canimm. bbbbbbb öpöp
kendine iyi bak. ben senden dha cook icimi döktüm.
bunlari hicte konusmak istemiyorum.
sana bu yasadiklarim bir fikir verir diye anlattim.
INSALLAH iyi gelmistir canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…