- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.641
hosbulduk canım benımmmm ne örim canım ya dustaydım sımdı cıktım ama yanlıs anlama haaa butun gun temızlıkle ugrastm yorgunlugumu atayım dıe gırdım valla bu sefer :roflol:sen nasılsın canım benım
ayyyyyyyyyyyyyyy gecmis olsunnnnnnnn canimm Şeniz
bunlarda gecicek INSALLAH :Saruboceq: sen simdi bol boooool uyuuu mirmirmirmir
dinlen iyxi olursun cnaimm.
evde olmanin keyfini cikarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
bebisinin cinsiyeti bellimiii ???
evet canım dinlencem inş. annemlere geldim burda kalcam kaynanam var evde benden bekliyo yemek yapmamı ama yapamıyorum bulantıdan bende buraya geldim en azından bikaçgün burda kalayım cinsiyeti belli değil tatlım daha
geri geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
herif daha gelmediiiiiiiiii
hg kuzuu naber nasılsın yahuuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
geri geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
herif daha gelmediiiiiiiiii[/QUOTE
gelseler bi dert gelmeseler ...benimkinin gelmesini 4 gözle beklerim gelincede luzumsuz bişeden kavga çıkar şimdi yine çıktı en iyisi açayım pc yi konuşmayım şunla pis herif karşımda oturuor gıcık şey
iyim canim yanlizim tv de bozukk pc den canli tvye bakiyorum oada cekmiyor.
sen nasislin olumunekankayizsmile
hos geldin eliffff. hani kusur degilde bbbyy yazsan ciksan daha iyi olur diye düsünüyorumm.
mesla benim herifte gelse isimde olsa ben cikiyorum diye yaziyorum. heemnde cikiyorum.
arkadaslarin güle, güle demesini beklemiyorum cogu zaman.
nasilsin hala sancin varmi canimm olumunekankayizsmile
gelseler bi dert gelmeseler ...benimkinin gelmesini 4 gözle beklerim gelincede luzumsuz bişeden kavga çıkar şimdi yine çıktı en iyisi açayım pc yi konuşmayım şunla pis herif karşımda oturuor gıcık şey
haklısın cnm ya eşimin takmasından korkuorum valla zaten pek iyi değiliz şuara yasaklar burayı bi burası var zaten içimi dökebildiğim
him oazamna basaka canim. ama bizim yüzümüzden araniz acilmasin.
biz hep buralardayiz zaten. opuyorumnanaktan
niye bu aralar iyi degilsiniz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?