Gebe kalamayanlar buraya.....

hadi ya bosu bosunami dus aldin yaniii alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3
bende iyi sayilrim pisikolojik olarak. opuyorumnanaktan
ama bedenen yorgunum bu gün ögleden sonra hep uyudummmm akannehir akannehir

Son düzenleme:

evet canım dinlencem inş. annemlere geldim burda kalcam kaynanam var evde benden bekliyo yemek yapmamı ama yapamıyorum bulantıdan bende buraya geldim en azından bikaçgün burda kalayım cinsiyeti belli değil tatlım daha

evet canım dinlencem inş. annemlere geldim burda kalcam kaynanam var evde benden bekliyo yemek yapmamı ama yapamıyorum bulantıdan bende buraya geldim en azından bikaçgün burda kalayım cinsiyeti belli değil tatlım daha

himmmm zor oluyro bulanti oldugu halde yemek yapmak dimi.
ALLAH yardimcin olsunn. :Saruboceq: neyseki annenler varmis da rahat edersin en azindan.
yemekler önüne gelir canimm cokacimcoook birazda annene simariklik yaparsinn
yani naz yaparsin ohhhhhhh sefan olsun canimmmmmmmm opuyorumnanaktan

ben bazen pat die çıkıorum kızlarrr üzülüorum ama işim oluor bazen yazıorum cvp gelmior eşim gelior falan filan kusura bakmayın artık

hos geldin eliffff. hani kusur degilde bbbyy yazsan ciksan daha iyi olur diye düsünüyorumm.
mesla benim herifte gelse isimde olsa ben cikiyorum diye yaziyorum. heemnde cikiyorum.
arkadaslarin güle, güle demesini beklemiyorum cogu zaman.
nasilsin hala sancin varmi canimm olumunekankayizsmile

gelseler bi dert gelmeseler ...benimkinin gelmesini 4 gözle beklerim gelincede luzumsuz bişeden kavga çıkar şimdi yine çıktı en iyisi açayım pc yi konuşmayım şunla pis herif karşımda oturuor gıcık şey[/QUOTE]

aynene canimmm gelsede benimkisi cook konusmaz zaten :umursamaz:
hemen hemen hic konusmaz. bizim yanlizligimizi anca bir bebk giderir diyorum canimm

haklısın cnm ya eşimin takmasından korkuorum valla zaten pek iyi değiliz şuara yasaklar burayı bi burası var zaten içimi dökebildiğim

aynene canimmm gelsede benimkisi cook konusmaz zaten :umursamaz:
hemen hemen hic konusmaz. bizim yanlizligimizi anca bir bebk giderir diyorum canimm [/QUOTE]

bnmkide pek konuşmaz bazen konuşmamasına bile sinir oluorum konuşsada sussa die bakarım off galiba problem bende....bebek bi gelse de bitse birbirimize gıcıklığımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…