Gebe kalamayanlar buraya.....

oooo kızlar baya derın mevzulara yol acmısınız beee neyse bende anlatırdım ama sımdı hemen cıkam lazım yarın geldıgımde anlatırım bırbenım sen dusun artık benım gıbı bırını D:

bilmezmiyimmmm kaydirigubbakcemile3 seni gercekten cook merak ediyorummm kaydirigubbakcemile3

ne zormuş kadın olmak bugün ki çektiğim karın ağrısı öldürdü beni adet kanamsıyla başlıo kadının çilesi gerdek-doğum sabırlar versin ya rabbim

aynen canim her isimiz zor :gitme: olmayinca da hemne göze batiyoruzzz kaydirigubbakcemile3

esra nirelerdesin kuzummm daha gelmedinmii ?? doktor ne dedii??
kizlar zirvenin yeri nasil belli oluyorrr.
ohhh ne güzel anneciginin yanin da .
ben ise gurbet ellerde yanliz.
INSALLAH bende seneye kucagim da bebisimle giderimmmm :Saruboceq:

benimd rahmim ters çocugum olurmu olmazmı bilmiyorum
gecmis olsun canimm olumunekankayizsmile benim ablamin da rahimi tersmis.
nerdeyse 30 yil önce kaynansi bunu bir kadina götürmüs. kadin da demiski gelinin rahimi ters.
birseyler yapmis. düzeltmeye calismis. simdi ablamin 4 tane cocugu var.
bir tanede kürtaj olmus istemiyerek. doktor demiski senin nasil bebgin olmus. rahimin ters demis.
coook sasirmis. kürtajida cook zor olmuss.
YARADANA verdmi veriyor iste.

inşallah hayatım ALLAH'ımk gönlünüze göre verir sorum varsa o sorunun üstüne gidin hayatım bide ALLAH'a dua etmeyi unutmayın!...

evet canim YARADANIMZA bol bol dua etmeliyiz.
en cokta birbirimze :Saruboceq: sen hamissin heralde.
ALLAH hayirli ugurlu etsin. :Saruboceq: kucagina almakta nasip olsun INSALLAH :Saruboceq:

iyiyim kuşum bende çalışıyorum. çok fena karnım ağrıyo bugün sanırım iltihap oldum gene :umursamaz: ayıla bayıla çalışmaya çalışıyorum

gecmis olsun canimm olumunekankayizsmile bende ramazan da sancilandim. herif acile götürdü.
meger idrar yollarim bakteri kapmis. blki senin de bakteridir.
benim iltahabim olmaz cünkü cook fazla su iciyorumm.
doktor antibiyotik verdi. 3 gün ic dedi. israrala 3 gün ic dedi.
gecende tv de izledim. fazla antibiyotik icmek idrar ve bagirsakataki iyi huylu bakterileri öldürüyormus. sonra da vucudun direnci düsüyormu.
öyleye kötü huylulari öldürdügüne göre. iyi huylularu da öldürüyordur.
bunu da not düsmek istedim canimmm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
.....

aaaaaaaaaaayyyyy ne güzel demek hamilesinn canimm olumunekankayizsmile
ALLAH hayirli ugurlu etsin caninim opuyorumnanaktan
kucagina almakta nasip olur INSALLAHHHHH :Saruboceq:
her seyin bir zamani var ama biz bekliyemiyoruz iste.
ALLAH bizlere yardimci olsun. her tarafta tatli bebisler var.
onlari görüpte istememk mümkünmü acabaa :sinifsinif:

Son düzenleme:
defnecıgım ahucugum tubacıgım vede bırbencıgım hepınıze tsk ederım
tubacıgım ınş ıcıne doganlar gercek olur tez zamnda
bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm

hayirli olsun canimm :Saruboceq: INSALLAH her se yolun da gide.
protokulada belirledinizmi isin yarisini basardiniz sayilir.
hadi isin gücün rast gitsin INSALLAHHHHH :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.27 yaşında,8 senelik evliyim.uzun uğraşlar sonunda 1 oğlum oldu şuanda 2,5 yaşında.eğer sizlerde kabul ederseniz tecrübelerimle beraber sohbetlerinize katılmak,aranıza girmek isterim :kedi:
zamanla hikayemi sizlerle paylaşacağım.şuandada korunmuyoruz bakalım kereme kardeş ne zaman gelecek.(inş.gelir) çok istiyorum ama bakalım kendiliğinden olması zor gibi.polikistik over var bende.adetlerim düzensiz.çok sık adet görüyorum.neredeyse ayda iki defa normalde pkolular geç adet görürler ama bende tam tersi.geçen ay düzenli olsun diye doğum kontrol hapı kullandım.adet bitiminden 4-5 gün sonra baya bi şiddetli bel ve kasık ağrılarım oldu.sonra adetimin 15.günü kahverengi leke geldi.2 gün sürdü.bugün normale döndü.nedir durum anlayamadım.adet olmama 10-12 gün falan var bakalım bekleyip görcez...

herkes allh ısını gucunu rast getrsın yaznca duygulandım agladım
allh razı olsun hepınızden
ben bu sekılde sızlerde hıc ummadıgınız zamnda dogal yollan gebe kalırsınız ınşşşşşşşşşş

Hos geldin canimmmm olumunekankayizsmile ALLAH yavrunu bagislasin. vatana millete hayirli evlat ettsin canimm :Saruboceq: ne güzel ya bir tanede olsa var cocugun.
inan bana ben bir tanesine bile raziyimm.
INSALLAH ikincisinide tez zaman da hayirlisiyla kucagina alirsin canimmm :Saruboceq:

hos geldinn anne ve bebsiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv:
nasilsin betüs canim iyimisinnnn

kaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür

2 tup bbegın ustune dogal yollan hamıle klanlar var rabbım yetrkı ıstesın
ben ordayken bugun kadının bırı geldı yası vardı 40 larda falan
ılk tup denemesıymıs
gebelıgınız hayırlı olsun dedı doktor nasıl sevndım anlataamam

kaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür

ayyyyyyyyyyyyyyy gecmis olsunnnnnnnn canimm Şeniz
bunlarda gecicek INSALLAH :Saruboceq: sen simdi bol boooool uyuuu mirmirmirmir
dinlen iyxi olursun cnaimm.
evde olmanin keyfini cikarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
bebisinin cinsiyeti bellimiii ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…