- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.621
oooo kızlar baya derın mevzulara yol acmısınız beee neyse bende anlatırdım ama sımdı hemen cıkam lazım yarın geldıgımde anlatırım bırbenım sen dusun artık benım gıbı bırınıD:
ne zormuş kadın olmak bugün ki çektiğim karın ağrısı öldürdü beni adet kanamsıyla başlıo kadının çilesi gerdek-doğum sabırlar versin ya rabbim
gecmis olsun canimm olumunekankayizsmile benim ablamin da rahimi tersmis.benimd rahmim tersçocugum olurmu olmazmı bilmiyorum
inşallah hayatım ALLAH'ımk gönlünüze göre verir sorum varsa o sorunun üstüne gidin hayatım bide ALLAH'a dua etmeyi unutmayın!...
iyiyim kuşum bende çalışıyorum. çok fena karnım ağrıyo bugün sanırım iltihap oldum gene :umursamaz: ayıla bayıla çalışmaya çalışıyorum
ben vaji hastasıydım 2,5sene onla ugrastım cektiğim sıkıntıları anlatmsı çok zor.üstne bebek çlşmalarına basladık 3-4ay yanlış hatırlamıyorsam olmadı ama hiç yılmadım hep dua ettim sabrettim.hep son noktada hissttiğm an rabbim elimden tuttu şimdi 30 haftalık gebeyim.eşim 7ay boyunca işsz gezdi onun sıkıntısıyla hamileleğimn tadınıda alamadım 3-4 gün oluyor yeni işe grdi.bir yandan aöf okuyorum derslerim var şimdide onu düşünüyorum inan sıkıntılar hiç bitmiyor.sabırlı olmayı ögrendim bu yasadıklarımdn sonra.sen gerekeni yap tedavini ol moralini yüksek tut baska seylere kafanı yogunlastr inan bir bakmışın gebesin sen bile farkında olmassın.ben 1,5aylık gebeydim haberim yoktu düşnmyordum artık ister olur ister olmaz dünyanın sonu degilya dediğim zamnda gebe kldım moral çok önemli cnm
defnecıgım ahucugum tubacıgım vede bırbencıgım hepınıze tsk ederım
tubacıgım ınş ıcıne doganlar gercek olur tez zamnda
bugun gorustuk haftaya olacak olan adetımı beklıorum randevu alıp
2.veya3. gunu gıdıp esımlen bırlıkte tahlıller verecegızzz
protokol nasıl olacak doktor ona karar verecek.....
hayırlısı bakalımmmmm
merhaba arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.27 yaşında,8 senelik evliyim.uzun uğraşlar sonunda 1 oğlum oldu şuanda 2,5 yaşında.eğer sizlerde kabul ederseniz tecrübelerimle beraber sohbetlerinize katılmak,aranıza girmek isterim :kedi:
zamanla hikayemi sizlerle paylaşacağım.şuandada korunmuyoruz bakalım kereme kardeş ne zaman gelecek.(inş.gelir) çok istiyorum ama bakalım kendiliğinden olması zor gibi.polikistik over var bende.adetlerim düzensiz.çok sık adet görüyorum.neredeyse ayda iki defanormalde pkolular geç adet görürler ama bende tam tersi.geçen ay düzenli olsun diye doğum kontrol hapı kullandım.adet bitiminden 4-5 gün sonra baya bi şiddetli bel ve kasık ağrılarım oldu.sonra adetimin 15.günü kahverengi leke geldi.2 gün sürdü.bugün normale döndü.nedir durum anlayamadım.adet olmama 10-12 gün falan var bakalım bekleyip görcez...
ben geldimmm ben geldimmmmmm
hos geldinn anne ve bebsiiiiiiiiiiiiii :CüvCüv:
nasilsin betüs canim iyimisinnnn
hos geldin seker kiz kendiiiiiiiiiiiiii Şeniz
ne örüyon :hulya: nasilsinnnn
betus basladım kız hamıle halınlen duanı eksık etme :)
kaç gündür giremiyorum hem iş yerinde int yine yok hemde pazartesi hastaneye yattım bugün taburcu oldum 10 gün rapor verdi dr bulantım çoktu pazartesi çok kötü oldum ama şimdi iyiyim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?