- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.821
rabbim sen bize(esra zirve umutlubirben melike jeli tuğba elif ve anne olmak için yanan kullarına)katından tertemzi bir soy armağan et.şüphesizki sen duaları işitensin:Saruboceq:
slm şekerler naber nasılsınızzzzzzza.s.
INSALLAHHH canimm :Saruboceq:
dua ettim hepmizee zelalca, esra, tuba, zirve arkadaslarima
tabiki kendimede.
ay esra bir görsen cesit cesit bebek arabalari var ayyyyyyyy coook güzel .
sizin oralarda da öylemii. annemler kücük bir ilcede oturuyorlar. orda öyle seyler pek yook.
cok nadiren bebk arabasi kulnnan var canimm.
ay çok sağol akidişim allah dualarını kabul eder inşallah rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :Saruboceq::Saruboceq:ay tatlım ben hep bebek arabasından çok kıyafetlere takıyom benim bir kızım olsa süslü şakire olur herhaldebayanssulusmilerengarenk cıvıl cıvıl elbiseler tokalar çocuk beni gördüğü yerde kaşcakdelikafadulden ben şimdilik mağazalara bakamıyorum çok üzülüyom ha bu arada bugünlerde örgü öğreniyorum:hulya:biraz komik görünüyor ama alışcam ilk işimde eşime atkı örüyom adam bakıp duruyo dua ediyo herhalde(allahım ne olur şu örgüyü öğrensin) ona dedim ne olursa olsun atkıyı takcaksınkötükedihüso banada bişey diyomuyor yazıkkaydirigubbakcemile3kib canımolumunekankayizsmilea.s.
esra, melike. zelal ca nasilsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ay çok sağol akidişim allah dualarını kabul eder inşallah rabbim hepimizin kucaklarını doldursun :Saruboceq::Saruboceq:ay tatlım ben hep bebek arabasından çok kıyafetlere takıyom benim bir kızım olsa süslü şakire olur herhaldebayanssulusmilerengarenk cıvıl cıvıl elbiseler tokalar çocuk beni gördüğü yerde kaşcakdelikafadulden ben şimdilik mağazalara bakamıyorum çok üzülüyom ha bu arada bugünlerde örgü öğreniyorum:hulya:biraz komik görünüyor ama alışcam ilk işimde eşime atkı örüyom adam bakıp duruyo dua ediyo herhalde(allahım ne olur şu örgüyü öğrensin) ona dedim ne olursa olsun atkıyı takcaksınkötükedihüso banada bişey diyomuyor yazıkkaydirigubbakcemile3kib canımolumunekankayizsmilea.s.
karmasık gectı once gune gusel basladım sonra benı bır agıt tuttu sınırlerım bozuldu anıden
tup bebek surecını dusundum
sonra esım aradı kurbana gelırse ben ne yapacam asla olmaz dedi
o zamna denk gelırse transefrede geelemem dedi
sen calıs ben senden cock ıstemıyorum dedım bnde((((
tartıstkk
sonra orta yolu bulduk gıbı bır sey
tarnseferde babam goturecek nasp olursaaaa
karmasık gectı once gune gusel basladım sonra benı bır agıt tuttu sınırlerım bozuldu anıden
tup bebek surecını dusundum
sonra esım aradı kurbana gelırse ben ne yapacam asla olmaz dedi
o zamna denk gelırse transefrede geelemem dedi
sen calıs ben senden cock ıstemıyorum dedım bnde((((
tartıstkk
sonra orta yolu bulduk gıbı bır sey
tarnseferde babam goturecek nasp olursaaaa
AMINNNNNN canim :Saruboceq: YARADAN dualarimizi kabul buyursunn :Saruboceq:
hadiya demek harifine atki örüyon. haiyrli olsun INSALLAHH :Saruboceq:
aman basina corp örmede atki örr kaydirigubbakcemile3 ögrenmenin yasi yoktur.
bende cook sahane bir yas cocuk hirkasi örüyorumm :hulya: ben yillardir örerim. ama inanrmisin en az 50 kere sötümmm yaffffffffklava: aaaaaaaaa pisikolojimi bozduuu :mymeka:
aslinda kiz kardesimin ogluna basladim bayagida büyük oldu. 2 yasinda bile giyinirr.
kiz kardesimin isleri hic aksi degildir :umursamaz: galiba bu hirka benim cocuklara nasip olucakki bu kadar zor oldu yaffffffffklava: oyaski ben eline ayagina cabul biriyimm iananin arkadaslarrr :gitme: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?