- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.841
bence senin bebişine nasip olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: örgü çok iyiymiş acayip stres atıyom valla niye daha önce yapmadımki eeeeeeee sen şimdi benim hocam oluyonkaydirigubbakcemile3
gıdecegımız tyup bebek merkezı ıle aramızda 2.5 saat var anım o yuzden sorun oluyor vede bayramda kendı cıkamıyor aktar oldugu ıcın asırı yogunluk oluyor haklıda.ama ben kendısıne demıstım hemn yaptıralım dıe yok ekım dıe tuturdu katlanack bu sefr benım dediğim olacak onu dınlemıcem :)))))
bayramdan sonra dedi ılk bnde hayır dedım cunku para doktuk yanı tekrardan nerden bulacagım bosamı gıttık geldık
bayramdan sonra abımın dugunu var benımlen o kargasada kım ılgılenecek
nasıl yatıp dınlenecegım
erkek aklı ıste
sonra yolunu bulduk
herseyde böle burnmdan getırıyor arada bır((((
babmlan gıdıcem dıyıncede ıcı rahat etmedı
anlıyacagınız ne etten vazgecebılıor ne koyundan :)))))
INSALLAH güzel arkadasimm :Saruboceq: benim bebise nasip olur. kardesimda hep öyle dua ediyor zatenn :Saruboceq:
örgü iyidir stres atiyorsun diyorya kiz valla ben tam tersine iyice stres oldummm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
degisik bir model yapiyim. önce arkayi önleri ördüm. ama önden kenar lastik örmedim.
:hulya: bitirdim diktim. kenar lastigini sonra topladim. ayyyyyy denk gelmiyor yafffffff kötükedihüso deli oldum. defalarca söktümm. zaten ipim kalin diye en bastada sayisini boyunu tutturamiyordummklava:
kiz simdi söyle ben senin hocan olabilirmiyimm kaydirigubbakcemile3 mazallah bir atki ögretsem. 50 kere söksen kaydirigubbakcemile3 herifin daha takmadan eskirmissssss :roflol: :roflol:
hos geldinn seker kizzzzzzzzzzzz
nasilsin canimmm
kızlarrrrr ben geldımmmmmmmmm...
hg canım nasılsın adın çok güzelmiş valla çok sempatika.s.
bencede zelalca eger bir model elinde varsa sakin onu degistirmeye kalkismaaalmaz:
sonra birde benim gibi bir bakmissin. nisanda basladigin modeli
ekim ayi olmus hala bitirmemissinn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne yapüiyim ne zaman elime alsam ya yanlöis yapiyorum. yada sayisini tutturamiyorumm kaydirigubbakcemile3
kiz inan abrtmiyorum. ben böyle bise görmedim yafffffffffffffffff kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım benimm iyi sayılırım canım yaaa bı halsızlık var ustumde acayip midem bulanıyo yaaaa sen nasılsın canım benım kusura bakma canım o gun pc kafayı yıde bırden net gıttı o yuzden kapandı yanlıs anlamamıssındır umarım
hosbulduk canım benım ayyy tsk ederim canım sımardık bak sımdıkaydirigubbakcemile3
gecmis olsun canimm olumunekankayizsmile canin sagolsun kusura niye bakyimki.
ay beni deli ediyo bu pc. herif ALLAH sana sabir versin diyooooo kaydirigubbakcemile3
bende iyim cook sükür bu gün cikip dolastim.
artik dolastiktan sonra eskisi gibi bebkleri görüp cook üzülmüyorum
tüp bebk olayi beni rahatlatti canimm Şeniz
hoşbulduk canım benimm iyi sayılırım canım yaaa bı halsızlık var ustumde acayip midem bulanıyo yaaaa sen nasılsın canım benım kusura bakma canım o gun pc kafayı yıde bırden net gıttı o yuzden kapandı yanlıs anlamamıssındır umarım
canım sen hamileydin deme sanki listede öyle okudumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?