- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #26.861
canım ben bugün hastalanıcam galiba biliyorsun bu ay nasipse 2. tüp bebeğe başlıycam ama hiç heyecan yok ilkinde çok heyecanlanmıştım e artık piştim
sakin camasir suyundan zehirlenmis olmuyasin kizzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
temizlik yapicam diye mideni bozucan kis ALLAH senin iyiligini versinn lülülülülülü
bak sonra gidersin öteki tarafa. ALLAH korusun tabki :Saruboceq:
sonra herif senin mezari hic temizlemezz laelaelaelaelae bu kadin beni temizlikten usandirdi lülülülülülü
yatsin simdi pi pis dermisss :roflol: :roflol:
yok canım yaa inanki yogunum biliosun ben kacak olacak en son kişiyimmm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3i senı sormalı kacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
iyiyiz bacım sen nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanesra, melike. zelal ca nasilsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
burdayım kusum eşim görevden geldi şimdiiii oturuyoz olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktanmelike nerdesinnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
yok canım hamıle degilim ben hamıle kalmaya calısanlardanım..:)
yok canım hamıle degilim ben hamıle kalmaya calısanlardanım..:)
yok canım yaa inanki yogunum biliosun ben kacak olacak en son kişiyimmm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyiyiz bacım sen nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
burdayım kusum eşim görevden geldi şimdiiii oturuyoz olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
sen napıyosun nasılsın sekerimmmopuyorumnanaktan
iyiyim melikem olumunekankayizsmile sen nasilsin. misafirlerini agirladinmii canimm olumunekankayizsmile
canim bende tam tersine geyet sakinim boshayallersmile daha vakit var ondanmi acaba bilmiyorumkismile
zelalca canım sen de yenisin galiba hoşgeldinnnna.s.
ayy kizlar olamaz herif geldi yemek yiycegizzz.
baska zaman kimse olmaz herif gec gelir. bu gün hepinizi yakalamisim o erken geldi. ne diyim cani sagolsun artik himmmmmmm
evet canım bu haftam cok yogun gecti hergün misafirim vardı bugünde vardı sıkılmıyom ya eskisi gibi çok şükür o yüzden buraya da fazla giremez oldum kuzusum...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
gerçi 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar ya 2. ay ilaca başlatıyorlar belkide ondan sakinimdir aman sende sakinliğini koru sen sigara kullanıyonmu canımbilmiyorumkismile
yook canim be sigara icmiyorumm :umursamaz:.
henüz o hapa baslamadim. yanilmiyorsam adetimin birinci gününde basliyicagim hao.
dogum kontrol hapyidir heralde
aman tatlım eşinle ilgilen sonra başlıyorlar hep kk hep kk kıskanmasınlar ben eşimden biliyorum bana diyor sonunda kapattırcan o pc yiklava:ilgisizligede hiç gelemezler
kizlar ben demir icin vitamin kullaniyorum birde.
bebk engelli olmasin diye Andreafol. hapi kullaniyorum.
sanirsam folokasit gibi bise.
+evet yaaaaaaaaaa benimkide genemi kizlarla yazisiyorsun diyo.
hicte konusmaz ama yanimda atour diyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?