Gebe kalamayanlar buraya.....

ayyyy alemsın sen kızım yaaa olurmu olur valla deterjnlardan mahvoldum zaten omrum temızlık yapmakdan bıtecek valla hrıfde bezdı artık ısyan cıkaracak yada benı bosayacak bu gıdısle:):):):)

i senı sormalı kacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yok canım yaa inanki yogunum biliosun ben kacak olacak en son kişiyimmm aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

esra, melike. zelal ca nasilsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
iyiyiz bacım sen nasılsınnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melike nerdesinnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
burdayım kusum eşim görevden geldi şimdiiii oturuyoz olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

yok canım hamıle degilim ben hamıle kalmaya calısanlardanım..:)

sen napıyosun nasılsın sekerimmmopuyorumnanaktan

ayy kizlar olamaz herif geldi yemek yiycegizzz.
baska zaman kimse olmaz herif gec gelir. bu gün hepinizi yakalamisim o erken geldi. ne diyim cani sagolsun artik himmmmmmm

iyiyim melikem olumunekankayizsmile sen nasilsin. misafirlerini agirladinmii canimm olumunekankayizsmile

herif hakloi isyan cikarmaklaa. onuda camasir suyuyla yikamiyorsun INSALLAHH
Herif bana öyle diyo. bir gün benide makinaya atip yiakrsan sasirmam diyo kaydirigubbakcemile3

iyiyim melikem olumunekankayizsmile sen nasilsin. misafirlerini agirladinmii canimm olumunekankayizsmile

evet canım bu haftam cok yogun gecti hergün misafirim vardı bugünde vardı sıkılmıyom ya eskisi gibi çok şükür o yüzden buraya da fazla giremez oldum kuzusum...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

canim bende tam tersine geyet sakinim boshayallersmile daha vakit var ondanmi acaba bilmiyorumkismile

gerçi 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar ya 2. ay ilaca başlatıyorlar belkide ondan sakinimdir aman sende sakinliğini koru sen sigara kullanıyonmu canımbilmiyorumkismile

ayy kizlar olamaz herif geldi yemek yiycegizzz.
baska zaman kimse olmaz herif gec gelir. bu gün hepinizi yakalamisim o erken geldi. ne diyim cani sagolsun artik himmmmmmm

aman tatlım eşinle ilgilen sonra başlıyorlar hep kk hep kk kıskanmasınlar ben eşimden biliyorum bana diyor sonunda kapattırcan o pc yi klava:ilgisizligede hiç gelemezler

evet canım bu haftam cok yogun gecti hergün misafirim vardı bugünde vardı sıkılmıyom ya eskisi gibi çok şükür o yüzden buraya da fazla giremez oldum kuzusum...olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet canim insan misafiri ugurladiktan 2 gün sonra bile kendini yanliz hissetmiyor.
benimde vardi. agirladim onlari. davet etmistimm.
iyi cook sükürrki anlastigin insanlar var.
benim cok yakin komsularim yok malesef :umursamaz:

gerçi 1 ay doğum kontrol hapı kullandırıyorlar ya 2. ay ilaca başlatıyorlar belkide ondan sakinimdir aman sende sakinliğini koru sen sigara kullanıyonmu canımbilmiyorumkismile

yook canim be sigara icmiyorumm :umursamaz:.
henüz o hapa baslamadim. yanilmiyorsam adetimin birinci gününde basliyicagim hao.
dogum kontrol hapyidir heralde

yook canim be sigara icmiyorumm :umursamaz:.
henüz o hapa baslamadim. yanilmiyorsam adetimin birinci gününde basliyicagim hao.
dogum kontrol hapyidir heralde

evet canım yumurtalıkları dinlendiriyorlar 1 ay gerçi ben geçen ayda yumurtlamadım benimki ense yapıyor keyfine çok düşkün tembel şeyklava:

+evet yaaaaaaaaaa benimkide genemi kizlarla yazisiyorsun diyo.
hicte konusmaz ama yanimda atour diyooo

benimkide aynı beraber bütün gece haberleri izliyoz benide kendine benzetti bir aralar millet haberleri bana soruyodu eee aynur bugün neler olmuş erkekleri anlamak çooooooooooook zor eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…