Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar pazartesi rahim filmi çekiniyorum...şimdiden tedirginim ya 2 senedir hep kaçtım bu filmden sonunda yakaladı beni.....

canım yaaaa bende sizi bi AİLE gibi gördüm böle konuştum valla size bu anlattıklarımı inanın kendi anneme bile anlatmıorum burası bnm içimi döktüğüm tek yer inanın ki çevremde pek güvendiğim kimse yok o yüzden dertlenemiorum şişim şişim şişiorum hem geyik olsun die konuşuoz ya
sanada çok özendim ALLAH ım daim eylesin inş.llh
hakkını yemeyim canım bnm herifte o kadar kötü değil
hem kesinlikle burda konuştuklarımı okuduklarımı başkalarına özentimi eşime yansıtmam valla dün çok sinirliydim beni çok kırdı eşim o yüzden EMBESİL dedim yüzüne demedeim ama sinir ederse bi daha yüzünede diecem off ya.....dedim işte valla pişman ettiniz yahu..!!!!!!!!

kızlar pazartesi rahim filmi çekiniyorum...şimdiden tedirginim ya 2 senedir hep kaçtım bu filmden sonunda yakaladı beni.....

korkma cnm.ama anestezili ol sana tavsiyemm.ben çok araştırdım.anestezili ol.
inş tertemiz çıkar gülüm.
ben doktorumdan hemen bu filmi istedim.çünkü tüpler kapalıysa tedavinde anlamı kalmıo

korkma cnm.ama anestezili ol sana tavsiyemm.ben çok araştırdım.anestezili ol.
inş tertemiz çıkar gülüm.
ben doktorumdan hemen bu filmi istedim.çünkü tüpler kapalıysa tedavinde anlamı kalmıo

valla hayırlısı bu zmaan kadar çekmediğim kalmadı olmuor olmuor neden die sormaktan kafayı yiyecem tüplerim kapalı çıksada bende nedenı buymuş desem hayırlısı ya ..

valla hayırlısı bu zmaan kadar çekmediğim kalmadı olmuor olmuor neden die sormaktan kafayı yiyecem tüplerim kapalı çıksada bende nedenı buymuş desem hayırlısı ya ..

öyle deme gülümmmben tüplerim kapalı çıkmasında noluosa olsun dedim ama malesef kapalı çıktıı:gitme:

keşke bende sorun yok diebilseydimm

aman uzuldugun baska sey olmasinda,senindemi adetin öyle sitresli oluyo.kötükedihüso ben aynen boyle oluyorum adet donemlerimde

her ay olmayacağını bile bile umut ediyorum cnmmm
olmayacanıda anlayınca hayatı kendime zehir ediyrmm

sende sorun yoktu değilmiii.kaç yıllık evliydin.birde ben senin adını bilmiyorum

zaten bi gelsin sıpa kucağıma ilk aldığım an poposuna vurcam bi tane sonra bi sevecem bi sevecem senmiydin beni öldüren hasretinden yandım diecem çekeçeği var sıpanın benden

eşşek sıpaları hayırlısıyla bi gelselerdiii.çoçuk delisi oldummm

ah sorma nerde cocuk gorsem dibine dusuyorum öncedende cocuklari uzaktan uzaktan seviyodum. ya ben inaniyorum tek tek gelcek o essek sipalarinin haberleri icime bi huzur doluyo nezamandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…