- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.061
teşekkür ederim canım benım..kızım ben bunları herflerınızden nefret edın dıe yazmadım sadece mutlulugumu sızınle paylasmak için yazdım yaaa cunku ben bızı bır aile olarak goruom artık herseyı sızınle paylasmak ıstıom...ayriyetten kocaya enbesıl denırmı kız cok ayıppppp...lmaz:
kızlar pazartesi rahim filmi çekiniyorum...şimdiden tedirginim ya 2 senedir hep kaçtım bu filmden sonunda yakaladı beni.....
korkma cnm.ama anestezili ol sana tavsiyemm.ben çok araştırdım.anestezili ol.
inş tertemiz çıkar gülüm.
ben doktorumdan hemen bu filmi istedim.çünkü tüpler kapalıysa tedavinde anlamı kalmıo
valla hayırlısı bu zmaan kadar çekmediğim kalmadı olmuor olmuor neden die sormaktan kafayı yiyecem tüplerim kapalı çıksada bende nedenı buymuş desem hayırlısı ya ..
kızlar pazartesi rahim filmi çekiniyorum...şimdiden tedirginim ya 2 senedir hep kaçtım bu filmden sonunda yakaladı beni.....
insallah bi sorun cikmaz canim...rahim filminden sonra hamile kalanlarda var
ahhhhk nerde arkadaşım ya ümit etmek istemiorum sonra çok fena hayal kırıklığı oluor herşeyin hayırlısı diorum .
sebeb çok cnm.bide adet tarihim bugünde yarındaa onun stresi var üzerimdee
aman uzuldugun baska sey olmasinda,senindemi adetin öyle sitresli oluyo.kötükedihüso ben aynen boyle oluyorum adet donemlerimde
eşşek sıpaları hayırlısıyla bi gelselerdiii.çoçuk delisi oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?