Gebe kalamayanlar buraya.....

evet böyle bir jestlen unutturdu gecenseneyı bana...belkıde ıkımızde delı dolu oldugumuz ıcın hayatı seven yerınde duramayan tipleriz.

ya ne bilim canım ya baktım yazılara herkes kacasından şikayetçi keske yazmasaydım boyle sylerde ınsanların moralını bozmasaydım dıe soylendım kendı kendıme işte

dedigim gibi dertlesmek icin bahenemiz oldu sadece kaydirigubbakcemile3
bizde heriflere kizicak yer ariyoruz zatenn kaydirigubbakcemile3
aslnda her zaman sikayet ediyoruz ama bu sefer knu senin süprizin üstüne acildi.
herifler dün neyseler bu günde aynilarr. sen moralini bozmaaa Şeniz
ama süprizde süpriz olmus ha masallahhh
öyle balonlar falann. bazi genc arkadaslar imrenmis olabilirler. hos görücen canimmm olumunekankayizsmile

evet canım inşallah allahhh bebısını en kısa zamanda kucagına almanı nasıp etsın canım allah herkesin kucagını bebişlen doldursunnnnnnnn yarabbbımmmmm inşallhhhhhhhhh:Saruboceq:

evet böyle bir jestlen unutturdu gecenseneyı bana...belkıde ıkımızde delı dolu oldugumuz ıcın hayatı seven yerınde duramayan tipleriz.

elbette bu yasadiklariniz kislikle cook ilgisi var. mesela agir abi olsaydi senin herif. böyle süpriz yapmazdi heralde dimi.
ikinizde hayat dolu civil civil oldugunuz icin. böyle yapti.
belki o senden dahada mutlu olmustur. cünkü kendisini yansitiyorr.
benim herif öyle seyleri yapmaz. biraz tuhaf ama gercek. abrtli buluyor.
beni sevmediginden falan degil. bu gün ekmek istedim. o kadar isinin gücünün arasin da hemen almis gelmis.
ben öglene istemistim aslinda. ben ac kalmiyim diye hemen gidip almis.
ikimizi bir arada gören kisi zannerdrki bu karisini hic sevmiyor önemsemiyor.
oysaki öyle degil adam robot iste. elinden bu kadari geliyor. yapi meselesi aslinda.

Son düzenleme:
evet canım inşallah allahhh bebısını en kısa zamanda kucagına almanı nasıp etsın canım allah herkesin kucagını bebişlen doldursunnnnnnnn yarabbbımmmmm inşallhhhhhhhhh:Saruboceq:

AMINNNNNNNNNNNNNNN INSALLAAAAAHHHH :Saruboceq: :Saruboceq:
hepimizin dolsun kucaklari bebisleeeeeee
ben artik o kötü günleri, yillari geride biraktim. aklima geldiginde tabki cook üzülüyorum.
yinede sükr etmesini bilmek gerek. elimizdekilerle yetinmeyi bilemiz gerek.

sende INSALLAH her zaman böyle mutlu olrusunnnnnnnn :Saruboceq:

sekerkiz, ben cikiyorumm canimm cikip dolasiyim bira. hava cook güzel.
günesleniyim sonra da alis verise gidiyimm. zaman gecsin.
bende adet olmayi bekliyorumm.eger olursam ilaclara basliyicamm.
hakkimizdan hayirli olur INSALLAHHH

Son düzenleme:
sekerkiz, ben cikiyorumm canimm cikip dolasiyim bira. hava cook güzel.
günesleniyim sonra da alis verise gidiyimm. zaman gecsin.
bende adet olmayi bekliyorumm.eger olursam ilaclara basliyicamm.
hakkimizdan hayirli olur INSALLAHHH

tamam canım benim görüşmek üzere tatlım bende cıkıcam sımdı bı yemeklerle uyrasayım şimdi bende adama jest yapayım akşama..:)

kızlar artık okullu oldum hafta 4gün okula gidicem.bugünn günüm yollarda geçti.beni halk eğtimdeki müdür yanlış kayıt yapmış onu düzelttim git git gel beynim döndüü

kızlar yrn sabah erkenden gelinnn beni tek bırakmayın.8gibi gelirim bennn.saat 10a kalmadan evden çıkmam gerek.okula gidip hesap numarası alıp bankaya para yatırıcam saat 1dede dersim varr.

haftaya ameliyatımm varrr:gitme:keşke okuldan önce olsaydımmm eyvahedigeldismile

kızlar bılıorsunuz tedavıye baslıyorum
4444 duasını yanı salat_ı tefrıcıyeyı yapmak ıstıyorum duama
katılırmısınız?nıyetım bebegımın olması ıcın bılıorsunuz......

canim hayirli olsun okulunnn.
ben söz vermiyim. orda 8 ze bura 7 oluyor. benim icin cook erken.
ben o saate rüya görüyorummm boshayallersmile
aksam yazisiriz artikk. kendine iyi bakkkk

esracigim hatirlarsan daha öncede demistim. ben bu dua yi okuymiyorum. stres olyuroumm.
ben sana 150 tane yaetelkürsi okiyim istersenn.
YARADANIM yüzümüzü güldürüsn hayirlisiyla canimmm

tamam canım benim görüşmek üzere tatlım bende cıkıcam sımdı bı yemeklerle uyrasayım şimdi bende adama jest yapayım akşama..:)

ohh jest himmmmmmmmm iyi yapiyorsun canimm olumunekankayizsmile
her sey karsilikli dimii . gerci yürekten tesekkür etmende bir karsiliktir ama yinede olsun.
ALLAH mutlulugunuzu daim etsin. ben seninn adina cook mutlu oldum ve okadar da sasirdimm zemuszemus
bidahakine INSALLAH bebek heberiyle beni sasirtir mutluuuu edersinn canimmmmmm :Saruboceq: opuyorumnanaktan Şeniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…