Gebe kalamayanlar buraya.....

cok ama cok tsk ederım allh razı olsun
okuyunca benı haberdar edersen sevınırım

sendende ALLAH razi olsun canimm. olumunekankayizsmile okuyunca heber veririm
ama simdi okuyamam. leke geldii. kirmiziyi bekliyorum.
ben bu halde namazda kilmiyorum, kuran da okumuyorum.

bırben aynı sekıld ebende beklıorum ama bır turlu gelmıor bakalım aynı gunmu olacagız :)

sorma yaaaa sadece koyu renk geldi ama kirmizi yok
bu gün olmam gerekti ama maleseff

bende iyim. biraz doalstim takiara baktim. küpe alicam kendime.
üpem kirildii.
cook harika takilar var. uygun olanindan alicam INSALAH
sen nasilsin sizi cilgin asiklar siziiiiiiiiiiiiii Şeniz opuyorumnanaktan

bende bayılıom takılara yaaa.bende ev işlerıyle ugrastım canım yemek temızlık felan işte...

esracımmm o dediğin duaaayı eğer adet olmazsam internette varsaaa bakarım okurum cnmm.ben internetten açıp kuranı kerimdende takip ediyorum.kaç tane okuyacammm.
perşembe gecesii yada cuma sabahı okurumm inşş

bende bayılıom takılara yaaa.bende ev işlerıyle ugrastım canım yemek temızlık felan işte...

ben kaliteli takilari seviyoruumm.
evde hic taki takmiyorumm. disari cikincada basi örtü örtüyorum.
o yüzden iyi kaliteli olsun diyorumm. afiyet olsun canimm.
eeee bizim temizlik sevdamiz bitmez.
ben simdiden düsünüyorum. t¨p bebek yaptirinca evi kim temizliyicekkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben geldimmmm tekrar.markete gittik bana defter aldıkkkaydirigubbakcemile3

hos gedin canimm olumunekankayizsmile cook hosuna gitti heralde okullu olmakkk kaydirigubbakcemile3

him INSALLAH kolay olur canimmm.
ben iyice temizliyicem. 3 gün dinlenicem. herif evi 3, 4 günde bir süpürse raziyim yani.
sonrada ben yavas yavs kendimi yormadan isimi yaparim diyorum.
hadi ben uzaktayim. senin bakicak kmsen yokmu canim.

sabah cnm çok sıkındıı umutluu ağlamaktan bi hal oldumm.halada varda sabahki kadar değill.bugün yrn adetim gelirrr.

abimin eşinin yeni yaptığını gördünmü sabah yazdımm galiba ona cnm sıkıldıı.
kafam o kadar doluki bugün derste hocanın anlatığını duyuyrm ama beynimde başkaaa düşüncelerrr geçiooo.ne konuşuo anlayamıyrmm.

Düzelirim inşş şimdilik deli gibi oldm

kuzuuuu aman kendini üzme-olsun rabbim şimdi vermiyorsa bir bildiği vardır atlat şu bikaç günü yeniden tedavine yoğunlaş canım üzme ....
senin yengen gibi bnm de başımda var ama napalım ALLAH büyük ona havale et...ben her defasında baktıkça öle dua ediorum akıl fikir versin . ne diyelim:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…