- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.161
Çaresiz kaldığınızı hissederseniz deyinki
(hasbinallah veni'mel vekil)
ve dıger arkadslar yazdım kız :)
sen onların ıcındesın:)
sagol affetıgın ıcın :)))))
kızlar ben geldimm.eve gelir gelmez size koşuyrmmm.
sınıfım çok iyi herkes evli ve anne.
bugün kısırlıktan,gebeyken insanın canının neler çektiğinden,bebeklerden falan konuştuk.hoca dio allah kimseyi evlatsız bırakmasın servet harcıolar bi çoçuk yapmak için falan diolar...ben nasıl üzülüyrmmmsenağlama
slm kizlarr
evet tubacigim cook zor gercektenn affffff . bir de isin pisikolojik tarafi var tabiki canimm :gitme:
bu gün camasir günüm, ayrica nihayet adet olduumm. ilac alinicak raceteyi kaybettik. ne yse sonra bulduk.
hic yoktan herifle atistik affffffff.
su camasirdan hayatidan nefret ediyorummmmmmmmmmmklava:
ben burdayımm kız bende yemek yapıyodummm pastada yaptımm
eline saglik tubacigim. pastan iyi oldumu bari.
ben simdilik fasulye yaptim. birazdan yanina pilav yapicam salata.
et pisiricem
ben yarınn yokum duanızı lutfen eksık etmeyın
korkuyorummmm bırazcık
ınş sorun cıkmazzzzzz
kızlar kaynnama şimdi duydu okula gittiğimi.çok bozulduu.evde oturup kendinin kahrını çekmediğim için dili dolandıı.şok olduu.
ne dese beğenirsinizzz güzel bi bölüme yazılaydın barii bu neymiş dediii.ama kendi başını yesin kudursunnn hiç takmıcammm.
güzel bi bölüm olduğu için ben seçtim zaten dedimmm.bozdum ama kim anlarkiii
klava:
Slm arkadaşlar doğru kısmamı yazıyorum bilmiyorum hep okuyordum fakat ilk kez aranıza katılıyorum. ben 3.5 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz fakat bir türlü bebeği tutturamıyoruz. adetimden 1 hafta önce çok koyu çamur renginde lekelenmem olduktan sonra 1 haftada adetim sürüyor düzenli bir şekilde acaba bu lekelenmeden dolayımı bebeğimiz olmuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Allahım herkeze bir tanecik bile olsa evlat nasip etsin arkadaşlar...:çok üzgünüm:
:gitme::gitme:kızlarrr adet oldummmsenağlamagünüm geçincedeee çok heycanlandım.test yapmaya bile korktumm umutlandımmm amaaa adet oldummsenağlama
haftaya ameliyat yolu gözüküyorr:gitme:
bide üstüne eşimle tartıştıkkk.kavga yapıncaa beni nasıl meydanda bırakıo hemen..annemi çekmemek için okula gidiosunn zaten dio bana.ailemi istemiosun dio.emekler boşşşşşş.canım çıkıooo benim kendi ailesi yüzündenn nankörrrrklava:
:gitme::gitme:kızlarrr adet oldummmsenağlamagünüm geçincedeee çok heycanlandım.test yapmaya bile korktumm umutlandımmm amaaa adet oldummsenağlama
haftaya ameliyat yolu gözüküyorr:gitme:
bide üstüne eşimle tartıştıkkk.kavga yapıncaa beni nasıl meydanda bırakıo hemen..annemi çekmemek için okula gidiosunn zaten dio bana.ailemi istemiosun dio.emekler boşşşşşş.canım çıkıooo benim kendi ailesi yüzündenn nankörrrrklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?