Gebe kalamayanlar buraya.....

esra avtarindaki bebisi yerim ben kizzzzzzzz.
o ne tatli sey yaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz
tamam canim isin gücün rast gitsin.
bende adet oldum. ilaca basliyicam. bizde 3 gün sonra gidicegiz.

elıf onuda söluyorudma rabbı heblı mınnesalıhın daha cok cekıorum
umut hade gozun aydın :)
yolumuz acık olsun ınşşşşşş

kızlar kaynnama şimdi duydu okula gittiğimi.çok bozulduu.evde oturup kendinin kahrını çekmediğim için dili dolandıı.şok olduu.

ne dese beğenirsinizzz güzel bi bölüme yazılaydın barii bu neymiş dediii.ama kendi başını yesin kudursunnn hiç takmıcammm.
güzel bi bölüm olduğu için ben seçtim zaten dedimmm.bozdum ama kim anlarkiii
klava:

ve dıger arkadslar yazdım kız :)
sen onların ıcındesın:)
sagol affetıgın ıcın :)))))

ah benim şu yufka kalbim olmasa

Rabbim en kısa zamanda sana da bir bebiş nasip etsin inş cnm :Saruboceq:

esra da oldu. yaaa bi tek benmi kaldım. hala tık yok ya olsa da tedaviye başlasam artık

ben burdayımm kız bende yemek yapıyodummm pastada yaptımm

çaya sana geliyorum canımm

eline saglik tubacigim. pastan iyi oldumu bari.
ben simdilik fasulye yaptim. birazdan yanina pilav yapicam salata.
et pisiricem

yemeğe de sana birbencim

ben yarınn yokum duanızı lutfen eksık etmeyın
korkuyorummmm bırazcık
ınş sorun cıkmazzzzzz

gelince haberdar et canım bizi

amannn şu yaşlı insanları gerçekten anlayamıyorum bazen. hele bi de kaynana ise çekilmez oluyolar ya. Allah akıl fikir versin. takma kafana be kuşum konuşsun dursun klava:

Slm arkadaşlar doğru kısmamı yazıyorum bilmiyorum hep okuyordum fakat ilk kez aranıza katılıyorum. ben 3.5 yıllık evliyim 6 aydır eşimle korunmuyoruz fakat bir türlü bebeği tutturamıyoruz. adetimden 1 hafta önce çok koyu çamur renginde lekelenmem olduktan sonra 1 haftada adetim sürüyor düzenli bir şekilde acaba bu lekelenmeden dolayımı bebeğimiz olmuyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Allahım herkeze bir tanecik bile olsa evlat nasip etsin arkadaşlar...:çok üzgünüm:

hoşgeldin aramıza Şeniz Şeniz valla toplamda 2 hafta sürüyo ozaman adetin dimi? yoksa 1 hafta önce bir kez leke oluyosa ondan kötü bişey çıkmıyor. Bende de oluyor. Yumurtan çatlıyor demişti doktor. yine de doktora görünmende fayda var canım.

mrb kızlar özledim topiği sizleri nasılsınız bugün evime döndüm özlemişim yuvamı..
geçmişi okumadım güzel haberler varmı bebiş haberi..

:gitme::gitme:kızlarrr adet oldummmsenağlamagünüm geçincedeee çok heycanlandım.test yapmaya bile korktumm umutlandımmm amaaa adet oldummsenağlama
haftaya ameliyat yolu gözüküyorr:gitme:

bide üstüne eşimle tartıştıkkk.kavga yapıncaa beni nasıl meydanda bırakıo hemen..annemi çekmemek için okula gidiosunn zaten dio bana.ailemi istemiosun dio.emekler boşşşşşş.canım çıkıooo benim kendi ailesi yüzündenn nankörrrrklava:

slm kızlar ii geceler opuyorumnanaktan
nihayet uzun bi aradan sonra yine sizlerle birlikteyimzemuszemus
geçmiş çok uzun zahmet olmazsa güzel haberler varsa özetlermisiniz zahmet olmazsa :kedi:
hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum kızlar yaaaaaaaaaa çooooooook özledim sizleriiiŞeniz

tatlım seni çok ii anlıyorum ama bu dünya hepimiz için bi imtihan dünyası sabretmemiz lazım şimdi sana ne desem boş hiç bişey teselli etmez biliyorum ama herşeye ve herkese rağmen hayat güzel kendini düşün ve mutlu olmaya çalış ya giden ömürden gidiyo unutma sen çok değerlisin herşeye rağmen önce kendin için sabret ve mutlu olmaya çalış inşş en kısa zaman da rabbim tüm dua larını kabul eder herşeyi gönlüne göre verir inan bunu tüm kalbim le diliyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

erkekler hep boyle fazla kafaya takmamak gerek sinirlenince seni en cok ne yaraliyo onu soyluyo sonrada pisman oluyolar o yuzden kavga aninda soylenenleri pek takma canim her seyi kafana takarsan sagligindan olursun yaptigin iyiliklerin emeklerin karsiligini alicaksin merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…