Gebe kalamayanlar buraya.....

cnm hamileleri biliyorsum ama zirvenin düşük yaptığını bilmiyordum çok üzüldüm ya offfff şu n şok oldum peki bi nedeni varmı şu anda zirve nasıl:sinifsinif:
birbenin ve senin tedaviniz inşş cnm hayırısıyla bebekle sonuçlanır rabbim emeklerinizin karşılığını hayırlı sağlıklı bebişlerle mükafatlandırır dualarımız sizinle cnm allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım bende elimden geldiği kadar okurum ama sayısını sana kuduktan snra bildiririm allah kabul etsin cnm.:Saruboceq:

iyi değilim çıldırmaya ramak kaldıı.ben haftaya ameliyat olucam onun stresindeyimm eşim kudurmuş durumdaaa.ailem desen allah böyle aileyi kimseye vermesinn

kızlarr arkadaşımdaydım yeni geldim.eşim aradı neden annemlere geçmedin dedii.bende bişey demedin dedimm.dememmi lazımdı dedi.küsüzya.bende ben geçemem tavuk çıkardım bozulur tekrar koyarsam dedim kavga yaptık kapatıık.

en son pazar günü görüşmüştük annesiylee.ilk kez bu kadar uzun sürdü.sizce iyimi yapmışım gitsemiydim

Ne kötüdür insanın aklıyla yüreği arasında çaresiz kalması !..Ne kötüdür an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması...!

iyi değilim çıldırmaya ramak kaldıı.ben haftaya ameliyat olucam onun stresindeyimm eşim kudurmuş durumdaaa.ailem desen allah böyle aileyi kimseye vermesinn

ahh canım benim yaaa senağlama üzülmemeye çalış arkadaşım. eşinde streslidir sana yetiyodur gücü. o da stresini senden çıkarıyodur. benim eşimde bu çocuk mevzusu açılınca çıldırıyo birden. onlar erkek bizim gibi üzüntülerini belli edemiyorlar. onlarda bağırıp kavga çıkararak üzüntüsünü dışarı atıyor. sen onu hiç takma kafana. düzelir birkaç güne. sen kendini düşün. bu hayatta kimseden kimseye fayda yok maalesef. eşinde olsa ailende olsa. üzme kendini lütfen.

sonuna kadar haklısın canım ama kayınvaliden yüzünden eşinle aranın bozulmasına izin verme. gidelim diyosa git bence. sen bu şekilde tepkide versen anlamayacaktır.

haftayı beklıoruz canım rafım fılmıcekılecem dun tahlıl falan olduk hem esım hem ben haftaya bellı olacak ne oldu ne olacak vede tedavı seklım :)
hayrlısı olsun

ya tuba nereye gıttın....
kız sen hemen yaslanırsın ınankı
neden bu kadar kafaya takıosun
,canın ne zamn gıtmek ıstıyrsa o zamn gıt kaynanana
sen amelıyatına adapte ol
melegıne kavusucaksın bak az kladı allhın ıznıylen ınşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…