- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.201
esınte hamıle zırve hamıleydı dusuk yaptı....
böle baskada haber yok
ben tup bebek tedavısındeyım
benlen bırlıkte umutbıbende aynı gun baslayacak ınşşş....
melıke ılac kullanıor.......böle sekerım:)
betusumuzde hamıle katara ang da hamıle
kızlar daha oncede yazmıstım tup bebek tedavısındeyım bebegımın olması ıcın 4444 tefrıcıye duasını yapmak ıstıyorum duama katılırmısınız 20_40_100 ne kadar okumak ıstersenız artık bana söleyın....adetlıykende okunan bır dua...salavat oldugu ıcın.....dua su....
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
işler baya yoğun demek defnecim kolay gelsin cnm ..
ask melegı vede defnecıgım tsk ederım dua ıcnd
kızlarr nerdesinizzzzzz
iyi değilim çıldırmaya ramak kaldıı.ben haftaya ameliyat olucam onun stresindeyimm eşim kudurmuş durumdaaa.ailem desen allah böyle aileyi kimseye vermesinn
kızlarr arkadaşımdaydım yeni geldim.eşim aradı neden annemlere geçmedin dedii.bende bişey demedin dedimm.dememmi lazımdı dedi.küsüzya.bende ben geçemem tavuk çıkardım bozulur tekrar koyarsam dedim kavga yaptık kapatıık.
en son pazar günü görüşmüştük annesiylee.ilk kez bu kadar uzun sürdü.sizce iyimi yapmışım gitsemiydim
bnde geldım maonya :)
haftayı beklıoruz canım rafım fılmıcekılecem dun tahlıl falan olduk hem esım hem ben haftaya bellı olacak ne oldu ne olacak vede tedavı seklım :)
hayrlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?