Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydınnnnnnnn kızlar .
oofffffffffff gene kimseler yok ben geldim ya artık kimse olmaz küstüm sizlere:umursamaz::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
hepinize günaydın arkadaşlarım. ben hala adet olmadım zemuszemus eğer bugünü de geçirisem yarın doktora randevum var bakalım. dua edin nolur tedaviye başlamadan gelmiş olsun meleğim :Saruboceq:

hepinize günaydın arkadaşlarım. ben hala adet olmadım zemuszemus eğer bugünü de geçirisem yarın doktora randevum var bakalım. dua edin nolur tedaviye başlamadan gelmiş olsun meleğim :Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaa cnm ya inşş meleğin seninledir inşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

günaydınlar. arkadaşlar 2 yıllık evliyim, 28 yaşındayım. yeni yeni bebek düşünmeye başladık. eşimle allaha şükür çok ciddi bi problemimiz yok ama tabi her evlilikte olduğu gibi kavgalar gürültüler oluyor. yani ne bileyim evlilikten bi tad almamaya başladım. iş ev arasında monotnlaştık. az biras borcumuzdan dolayı planlı çocuk yapmak istiyorum işte 2011 3. 4 . ayı gibi... ama hep planlı olan şeyler olmuyyor gibi bilmiyorum ya bi problem varsa ya o zaman olmazsa diye içim içimi yiyorum.. benim durumumda olan varmı aranızda?..

hoş geldin aşk meleğiii.

hewacımmm bi kaç ay dene olmazsa doktora git bütün testlerini yaptırr

gunaydın canım
tup tıknıklıgı ıcınmı amelıyat olacaksın
dun senın durumda bırı vardı merezde
5 yıllık evlı cocugu olmuormus amelıyatta fayda etmemıs
arkadasımın eltısıde 5 ay once yaptırdı oda hala hamıle kalamadı
uzulme sen yeterkı allh de......
esınde sen bu durumdayken senınle annesı hakkında
bu sekılde konusması sacma
sana vede senın ona destk olman lazım
kendı anasını katıor.....
tuba neden cekıorsun bu kadar sacma ınsanları.........

ask melegım nbr nerelerdeydın sen yha
hıc gırmedın
dogum yaptınmı nasıl gıdıor

hoşbulduk cnm memlekete gitmiştim cnm yazmıştım gitmeden önce denk gelmedin heralde cnm doğumdan önce bi kez daha gidim dedim bayramı ailemle geçirdim artık yaza kadar kolay kolay gidemiycem diye.
yook cnm daha 30+1 haftalık olduk teyzesi daha doğuma var çok şükür herşey yolunda hiç bi sorun yok cnm inşş hep böyle gider.
sen neler yaptın hamiş haberi varmı topikte.

esınte hamıle zırve hamıleydı dusuk yaptı....
böle baskada haber yok
ben tup bebek tedavısındeyım
benlen bırlıkte umutbıbende aynı gun baslayacak ınşşş....
melıke ılac kullanıor.......böle sekerım:)
betusumuzde hamıle katara ang da hamıle

kızlar daha oncede yazmıstım tup bebek tedavısındeyım bebegımın olması ıcın 4444 tefrıcıye duasını yapmak ıstıyorum duama katılırmısınız 20_40_100 ne kadar okumak ıstersenız artık bana söleyın....adetlıykende okunan bır dua...salavat oldugu ıcın.....dua su....

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

oh ya hoşgeldin cnm ya .
ee nasılsın varmı güzel haberler geçmiş çk uzun oku oku bitmezzbilmiyorumkismile

ah be kuşum buralardayım ama işlerden yazamıyorum ya

aaaaaaaaaaaaaaa cnm ya inşş meleğin seninledir inşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

aminn canım çok sağol :Saruboceq:

merhaba canım hoşgeldin aramıza. bence problemlerinizi halletmeden sakın bebek düşünme. önce sorunlarınızı halledin derim ben. hakkında hayırlısı olur inş cnm

defnecgıım ınş senınlendır melegın rabbım yuzunu guldrusun ınşşşşşşş

aminnnnn kuzucumm :Saruboceq:

ben 100 tane okurum hafta sonu. Sonra gene bakarım duruma göre canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…