- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.681
bnde cok sıkıldım bugun yaw hele yarın daha cok sıkılacagım cunku kocam evde.....
sana az kladı maşşşşş
nasıl yani daha ii değilmi kocanın evde olması..
QUOTE=umutlubirben;15713321]hadii ya bende ayniyim. canim cookk SIKKINN
havalrar parcali bulutlu, benim havam da sagnak yagisli :çok üzgünüm: :gitme:
evet tatlimm az kaldiii opuyorumnanaktan sen ne durumdasin canimm olumunekankayizsmile
tam olark salı bellı olacak tahlıller falan doktorda ne zamn baslıcagımız falan
slm kızlar coktan gırmemıstım yanı bıkac ay oldu bende bıdegısıklık yok 2yıldır cocuk olmuyo hıcbı sorunumuz yok rahım fılmıde temız cıktı 2ay once doktor bıse olmasada ılacla tadavı yapmamız gerek dedı klomen verdı sabah aksam ıctım oda bende kıst yapmış canım cok sıkıldı bıde yumurtlamaya alttan ultrasonla bakılıyo canımda yandı neyse sonra yasmın dogum kontrol hapı verdı kıst yok olsun dıye henuz ıcmedım adet olunca ama ben doktorumu degıstırmeyı dusunuyorum bunlar cok zor yasayan bılır bıde daha once test yapmıştım 2.cızgıyı bıle gordum ama hamıle degılmsım
cok uzuldum neyse benım yasadıklarım bunlar benzer seyler yasayan varmı acaba..gorusmek uzere inş.bıgun guzel haberler verırız :ecrin_bebek:boshayallersmilezemuszemus
hos geldi canimm olumunekankayizsmile INSALLAH bir gün hepimiz o güzel hebri alicagizzzzzzz :Saruboceq:
canim ben senin gibi seyler yasamadim hic bir bilgim yoook. gecmis olsunnn
hakkindanhayirlisi olsun canimmmmm olumunekankayizsmile
hepımız ıcın hayırlısı olsun
selam kizlar, nasilsiniz
AMIINNNNNN canimmm :Saruboceq:
benim ilaclardan dolayi heralde karnim cook siisiyor.
sanki cook yemisim agzima gelicek yediklerim ölye oldum yafffff
hos geldin canimmm olumunekankayizsmile iyi sayiliriz canimm
seni sormali sen nasilsin.
senin sorunun neydii ??[/QUOTE
sagol canim, bende iyiyim, biraz can SIKINtisi var o kadar..
benim sorunun neydimi? hmm.. bir hamilelik ,iki düsük yasadim, bir sorun yok bizde, yasimiz haric.. eylülde yumos takibi yaptik, ama olmadi, simdi tüp bebek yapicaz, ama esim hala türkiyeden dönemedi,) damizligim yok yani )))
düsüklerin sebebi arastirilmadi, doktorum stress olabilir dedi. ama bilmiyoruz, henüz fazla tahlil yapilmadi
o bir gelsin insallah, düsünücez birseyler
hepimizin hakkinda hayirlisi insallah
kabız olmamaaya bak bol su ıc kuru kayısı ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?