Gebe kalamayanlar buraya.....

QUOTE=umutlubirben;15713321]hadii ya bende ayniyim. canim cookk SIKKINN
havalrar parcali bulutlu, benim havam da sagnak yagisli :çok üzgünüm: :gitme:[/QUOTE]

aynen hatta beynim diğer organlarıma sel uyarısı yaptı birbencim -tatlicadiarzu-
eşim nöbetçi bu gün offfffff yaaaaaaaa

QUOTE=umutlubirben;15713321]hadii ya bende ayniyim. canim cookk SIKKINN
havalrar parcali bulutlu, benim havam da sagnak yagisli :çok üzgünüm: :gitme:

aynen hatta beynim diğer organlarıma sel uyarısı yaptı birbencim -tatlicadiarzu-
eşim nöbetçi bu gün offfffff yaaaaaaaa[/QUOTE]

hadi yaaaaaaa hangi organlarinaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim kurtulusum yookkk :umursamaz: lodos beni alip götürdüüüüüüü

slm kızlar coktan gırmemıstım yanı bıkac ay oldu bende bıdegısıklık yok 2yıldır cocuk olmuyo hıcbı sorunumuz yok rahım fılmıde temız cıktı 2ay once doktor bıse olmasada ılacla tadavı yapmamız gerek dedı klomen verdı sabah aksam ıctım oda bende kıst yapmış canım cok sıkıldı bıde yumurtlamaya alttan ultrasonla bakılıyo canımda yandı neyse sonra yasmın dogum kontrol hapı verdı kıst yok olsun dıye henuz ıcmedım adet olunca ama ben doktorumu degıstırmeyı dusunuyorum bunlar cok zor yasayan bılır bıde daha once test yapmıştım 2.cızgıyı bıle gordum ama hamıle degılmsım
cok uzuldum neyse benım yasadıklarım bunlar benzer seyler yasayan varmı acaba..gorusmek uzere inş.bıgun guzel haberler verırız :ecrin_bebek:boshayallersmilezemuszemus

hos geldi canimm olumunekankayizsmile INSALLAH bir gün hepimiz o güzel hebri alicagizzzzzzz :Saruboceq:
canim ben senin gibi seyler yasamadim hic bir bilgim yoook. gecmis olsunnn

.....

sagol canim, bende iyiyim, biraz can SIKINtisi var o kadar..

benim sorunun neydimi? hmm.. bir hamilelik ,iki düsük yasadim, bir sorun yok bizde, yasimiz haric.. eylülde yumos takibi yaptik, ama olmadi, simdi tüp bebek yapicaz, ama esim hala türkiyeden dönemedi, ) damizligim yok yani )))
düsüklerin sebebi arastirilmadi, doktorum stress olabilir dedi. ama bilmiyoruz, henüz fazla tahlil yapilmadi
o bir gelsin insallah, düsünücez birseyler

hepimizin hakkinda hayirlisi insallah[/QUOTE]

yasin haricmii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 damizligin yokmuuu :roflol: :roflol:
ALLAH iyiligini versin kizzzzzz
him düsük yapmissin gecmis olsun. INSALLAH bu sefer bebisini kucagina alirsin canimmm :Saruboceq:
yasin kacki acabaa eyvahedigeldismile benim 35 :gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…