Gebe kalamayanlar buraya.....

semicim ozele mesaj attim senin bi bakabilirmisin canim...

canım sen aşılamamı yaptırıyorsunbilmiyorumkismile

evet sen onlari düsünüyorsun ama onlar seni düsünmüyorlar diyicem ama. sende yasadiklarini anlat. belki seni üzmemk icin anne bidaha birseyler anlatmaz canimm olumunekankayizsmile
bu sefer tüp bebk olucagini söyle bence. anennin babanin dua si kabul olurmus.
bende senin gibi anlatmiyorum. bazen ablama yasadiklarimin bir kismini anlatiyorum. onlari üzemek istemiyorum.onlar da beni üzmüyorlarr :umursamaz:

canım troidim olduğunu üzülünce hormonlarımın alt üst olduğunu söyledim ayrıca böyle olunca dedavimin yarım kaldığınıda daha ne diyim:1no2:

canım troidim olduğunu üzülünce hormonlarımın alt üst olduğunu söyledim ayrıca böyle olunca dedavimin yarım kaldığınıda daha ne diyim:1no2:

bende bilmiyorum ne diyicegimi canimm böyle olmaz. bizim en cook moralae ihtiyacmiz varrrrrrr olumunekankayizsmile
kedere degilllllll yeterince kederliyiz zatennnnn

bende bilmiyorum ne diyicegimi canimm böyle olmaz. bizim en cook moralae ihtiyacmiz varrrrrrr olumunekankayizsmile
kedere degilllllll yeterince kederliyiz zatennnnn

evet tatlım artık takmıycam birazda kendimi düşünmenin zamanı geldiguclubacismileeşim için kendim için bundan sonra sadece tedavimi düşüncem 13 sene ya dile kolay hayır hayır ailemde olsa artık önce ben ve eşim sence bunu demek için geçmi eyvahedigeldismile

hos geldinn canimm olumunekankayizsmile eh este iyi olmaya calisiyorummm.
sen nasilsin neler yapiyorsunn opuyorumnanaktan

ii kuzuuu dolanıyom öle ya yarın dr gitcem bakalım yumurtalarımın tembelligi nasıl oldu ialç aldım ya çok agrı geldi klomen beni mahvetti bugün hiç kullanmadım ama hala basım dönüyo midem bulanıyo yaaa:gitme:

evet canim gercekten uzun zaman 13 yill. ALLAH yardimcin olsunnnnnnn :Saruboceq:
bence biraz gec kalmissin ama zararin neresinden dönersen kardir derim. bundan sonra daha dikkatli ol canimm olumunekankayizsmile
zaman aleyhimize isliyor malesefff :gitme: yasimizda kücük degill :umursamaz:

benim ilaclar da bana en basta iyi gelmedi. benimde basim dönüyordu. yatakdayken sanki birden asagi düsüyormus gibi oluyordum. midemde bulaniyordu. bu gün daha iyim.
yumurta tembelligi neden olmus acaba bilmiyorumkismile

doğrusun canım neyse ya allahtan arsızım kendimi avutabiliyom şimdi kendimi daha iyi hissediyom sende stres yapma canım bazen ondan sıkılıyon bana diyon sende rahat ol eşin yokmu sen bu kadar geç vakte kalmazdın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…