- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.641
ben daha yolun başında sayılırım
ama senin gibi sonuna kadar savasırım savasıcam
taki kendi bebeğimin kokusunu içime çekene kadar
yoruluyoruz üzülüyoruz gel git ler yaşıyoruz hatta psikolojimiz bazende sağlığımız bozuluyor
ama hepsi geridelkalacak
ben birgün başkasının bebeğinin kokuısunu değil kendi bebeğimin kokusunu çekicem içime
bu birgün olucak buna eminim böyle düşünüyorum
güçlü olmak gerekiyor zelalcim
benim pazartesi sonucum belli olacak daha doğru dürüst heyecanını yasamadım ne çıkar diye düşünmedim
sonucu değiştirmeyecek ki yaşadığım sters
ben dr da muayene sıramı beklerken yan koltukta devası olmayan hastalıktan orda bulunan insanlar gördm şükür ettim
ben dedim ne kadar şanslıyım
canım bende onu istiyorum inan ben onları üzmemek için tüp bebek yaptırdığımı bile sakladım tutmazsa üzülmesinler diye kendi kendime baktım histereskopi olduğumu da söylemedim bazen o kadar kötü oluyorum ki aradılarmı gene gülerek konuşuyorum neden onlar bunu yapamıyor inan o kadar hastanelere gidiyom hep tek başıma hemşireler bile yalnızlığıma alışmış operasyona gittiğm gün soruyolar seninle kimse geldimi evet eişm geldi dedim iyi o zaman dediler ben niye isyan etmiyorum en fazla bunu kaldırabiliyorum daha fazlasını artık istemiyorum araya mesafe koydum hala beni anlamıyorlar üstelik kaynatamlardan çektiğimi sana anlatmıştım onlarda biliyor
evet sen onlari düsünüyorsun ama onlar seni düsünmüyorlar diyicem ama. sende yasadiklarini anlat. belki seni üzmemk icin anne bidaha birseyler anlatmaz canimm olumunekankayizsmile
bu sefer tüp bebk olucagini söyle bence. anennin babanin dua si kabul olurmus.
bende senin gibi anlatmiyorum. bazen ablama yasadiklarimin bir kismini anlatiyorum. onlari üzemek istemiyorum.onlar da beni üzmüyorlarr :umursamaz:
evet ilk aşılamamı yaptırdım canım pazartesi 12.günüm
evet ilk aşılamamı yaptırdım canım pazartesi 12.günüm
canım troidim olduğunu üzülünce hormonlarımın alt üst olduğunu söyledim ayrıca böyle olunca dedavimin yarım kaldığınıda daha ne diyim:1no2:
bende bilmiyorum ne diyicegimi canimmböyle olmaz. bizim en cook moralae ihtiyacmiz varrrrrrr olumunekankayizsmile
kedere degilllllll yeterince kederliyiz zatennnnn
hos geldinn canimm olumunekankayizsmile eh este iyi olmaya calisiyorummm.
sen nasilsin neler yapiyorsunn opuyorumnanaktan
evet tatlım artık takmıycam birazda kendimi düşünmenin zamanı geldiguclubacismileeşim için kendim için bundan sonra sadece tedavimi düşüncem 13 sene ya dile kolay hayır hayır ailemde olsa artık önce ben ve eşim sence bunu demek için geçmi eyvahedigeldismile
ii kuzuuu dolanıyom öle ya yarın dr gitcem bakalım yumurtalarımın tembelligi nasıl oldu ialç aldım ya çok agrı geldi klomen beni mahvetti bugün hiç kullanmadım ama hala basım dönüyo midem bulanıyo yaaa:gitme:
evet canim gercekten uzun zaman 13 yill. ALLAH yardimcin olsunnnnnnn :Saruboceq:
bence biraz gec kalmissin ama zararin neresinden dönersen kardir derim. bundan sonra daha dikkatli ol canimm olumunekankayizsmile
zaman aleyhimize isliyor malesefff :gitme: yasimizda kücük degill :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?