Gebe kalamayanlar buraya.....

yasin haricmii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 damizligin yokmuuu :roflol: :roflol:
ALLAH iyiligini versin kizzzzzz
him düsük yapmissin gecmis olsun. INSALLAH bu sefer bebisini kucagina alirsin canimmm :Saruboceq:
yasin kacki acabaa eyvahedigeldismile benim 35 :gitme:[/QUOTE]

benim yasim 38 bucuk , ve esim 39

aynı kaderi paylaşıyoruz desene cnmmkötükedihüso

mrb canım boş ver ya ben artık biraz bencil olcam sende öyle ol bence tak tak nereye kadar sonuçta eşlerimiz o kadar çalışıyor dünyanın parasını döküyolar tedavilerimiz için ama biz moral bozukluğuyla onların emeklerinide yazık ediyoz iki taraftan kaybediyoz bence maonyacım sende güçlü olmaya çalış inşallah hepsinin üstesinden gelcez ve küçük meleklerimize kavuşcaz a.e o canımöpt. (UMUTLUM nasıl akıllandım ama)Şenizolumunekankayizsmile

bende 15 aylık evliyim ama hiç korunmadıgımız halde bebeğimiz olmadı hala.ama cinsel yaşamımız cok düzenli değil ondan kaynaklanıyor olabilirmi bilemiyorum.

hayırlı akşamlar kızlarrra.s.
bende bugün dr gittim kontrole rabbime şükürler olsunki sag yumurtandan ümitliyim ben dedi dr carsamba tekrar gel dedi inşallah hersey yolunda gider nolur dualarınızı esirgemeyin benden .... rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

Son düzenleme:

iyi gözün aydin olsun olumunekankayizsmile INSALLAH hic bir sorun olmaz. AMINNNN hepimize nasip etsin YARADANIMM :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…