Gebe kalamayanlar buraya.....

cikip gezmekle iyi yapmissiniz canim. afiyet olsunnn cokacimcoook
buralarda bayagi sogudu. cook kapali bir hava var.

cikip gezmekle iyi yapmissiniz canim. afiyet olsunnn cokacimcoook
buralarda bayagi sogudu. cook kapali bir hava var.

evet canım benim içinde süper bi gün oldu çok şükür bu arada buranın havası bi acayip sabah bakıyosun güneş var ama ögleden sonra bide bak yagmur gelmiş...camasırlarımı kaç gündür opla ser yapmaktan helak oldum bugün gittim tel aldım artık odaya sericem direk pencereyide acıcam orda kurusunsengözlerimebaksanab

sevindim canimm olumunekankayizsmile iyi yapmissin.
ben hep evdeydimmm :gitme: ben demirden tel aldim. kislari evde kurutuyorum camasiri. yazim^nda balkonda.
evin sicakliginda daha cabuk kuruyor. yagmurlu hava iyice nemli birakiyor

kizlar avatarimi begendinizmii. gül yapti.
aslinda o tarif etti. bende zor olsada basardimm. :lepi:
güül tesekkür ederim canimm. Şeniz

evet canımm cok güzel olmuş gülomun ellerine saglıkkk:lepi: opuyorumnanaktan

sevindim canimm olumunekankayizsmile iyi yapmissin.
ben hep evdeydimmm :gitme: ben demirden tel aldim. kislari evde kurutuyorum camasiri. yazim^nda balkonda.
evin sicakliginda daha cabuk kuruyor. yagmurlu hava iyice nemli birakiyor
canım benimde vardı ama gelmeden tayinimiz cıktıgında kırıldı bende attım bugün aldım yenisini yerimseniben

melike, ilk avatarimi da sen degismistin canimm

evet bacım ben yapmıştım ilk avatarını canımsın yine yaparım sen iste yeterolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

benim camasir telimde egildi biraz. cook ince oluyorlar. ben daha kalinlarini önlere asiyorumm.
sagol canim ögrendim artim avatari degistirmeyi.
biliyorsun benim pc sinin türkce yazilimi yook. bazi seyleri zor yapiyorum. saglik olsunn.

umutlum mrb canım nasılsın yeni avatarın çok güzel olmuş uğurlu gelir inşallah olumunekankayizsmile

sagol zelalcam tatlimm ALLAH razi olsunnnn Şeniz
INSALLAH ugur getirir :Saruboceq: nasilsin neler yapiyorsunn canimm olumunekankayizsmile

iyiyim sağol sağol bitanem eşim uyuyo bende bir yandan yemek yapıyorum bu gün kız kardeşime gidicez eeeee biraz gezelim deme yiğenimide özledimzemuszemus

iyiyim sağol sağol bitanem eşim uyuyo bende bir yandan yemek yapıyorum bu gün kız kardeşime gidicez eeeee biraz gezelim deme yiğenimide özledimzemuszemus

benim herif evde yook yanlizim. msn de yiyenimle yazisiyorumm.
yiyenler cok tatli oluyor. hele birde kücükseler daha cook tatli oluyrlarr Şeniz
kac yasinda yiyenin.?? gez anam gez sefan olsunnnn opuyorumnanaktan

benim herif evde yook yanlizim. msn de yiyenimle yazisiyorumm.
yiyenler cok tatli oluyor. hele birde kücükseler daha cook tatli oluyrlarr Şeniz
kac yasinda yiyenin.?? gez anam gez sefan olsunnnn opuyorumnanaktan

canım 3 tane yiğenim var 2 oğlan kardeşimin 1 kız kardeşimin oğlanınkilerde çok tatlı biri 6 erkek olan kız 4 yaşında kızkardeşiminkide 2 yaşında ama kız kardeşiminki benim için daha başka belki o beni daha çok seviyor diyedir teyzesi bir gör bayılırsın çok cana yakın bizede çok düşkün seninkiler kaç yaşındaboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…