- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.741
çok gecmiş olsun canım acil şifalarrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
amin canım inşallahhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
ii valla napim bacım bugün eşim izinliydi yemege götürdü sonra alışveriş yaptık gezdik geldik yarında kızlarla buluşup görüşcez inşallahhh buralar acayip sogudu ayrıca eyvahedigeldismile
saol melike..
kızlar ben çıkıyrmmm hepinize iyi geceler.ders çalışmam lazımm grşrzzzmirmirmirmir
cikip gezmekle iyi yapmissiniz canim. afiyet olsunnn cokacimcoook
buralarda bayagi sogudu. cook kapali bir hava var.
evet canım benim içinde süper bi gün oldu çok şükür bu arada buranın havası bi acayip sabah bakıyosun güneş var ama ögleden sonra bide bak yagmur gelmiş...camasırlarımı kaç gündür opla ser yapmaktan helak oldum bugün gittim tel aldım artık odaya sericem direk pencereyide acıcam orda kurusunsengözlerimebaksanab
kizlar avatarimi begendinizmii. gül yapti.
aslinda o tarif etti. bende zor olsada basardimm. :lepi:
güül tesekkür ederim canimm. Şeniz
canım benimde vardı ama gelmeden tayinimiz cıktıgında kırıldı bende attım bugün aldım yenisini yerimsenibensevindim canimm olumunekankayizsmile iyi yapmissin.
ben hep evdeydimmm :gitme: ben demirden tel aldim. kislari evde kurutuyorum camasiri. yazim^nda balkonda.
evin sicakliginda daha cabuk kuruyor. yagmurlu hava iyice nemli birakiyor
melike, ilk avatarimi da sen degismistin canimm
evet canımm cok güzel olmuş gülomun ellerine saglıkkk:lepi: opuyorumnanaktan
canım benimde vardı ama gelmeden tayinimiz cıktıgında kırıldı bende attım bugün aldım yenisini yerimseniben
evet bacım ben yapmıştım ilk avatarını canımsın yine yaparım sen iste yeterolumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
benim camasir telimde egildi biraz. cook ince oluyorlar. ben daha kalinlarini önlere asiyorumm.
sagol canim ögrendim artim avatari degistirmeyi.
biliyorsun benim pc sinin türkce yazilimi yook. bazi seyleri zor yapiyorum. saglik olsunn.
hrekese bbbb hayirli gecelerrr
umutlum mrb canım nasılsın yeni avatarın çok güzel olmuş uğurlu gelir inşallah olumunekankayizsmile
sagol zelalcam tatlimm ALLAH razi olsunnnn Şeniz
INSALLAH ugur getirir :Saruboceq: nasilsin neler yapiyorsunn canimm olumunekankayizsmile
iyiyim sağol sağol bitanem eşim uyuyo bende bir yandan yemek yapıyorum bu gün kız kardeşime gidicez eeeee biraz gezelim deme yiğenimide özledimzemuszemus
benim herif evde yook yanlizim. msn de yiyenimle yazisiyorumm.
yiyenler cok tatli oluyor. hele birde kücükseler daha cook tatli oluyrlarr Şeniz
kac yasinda yiyenin.?? gez anam gez sefan olsunnnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?