Gebe kalamayanlar buraya.....

masallah ALLAH hepsini bagislasinnnn :Saruboceq: saglik mutluluk, huzur hep onlarla olsun INSLLAAHHH :Saruboceq:
canim benim yiyenler en büyügü 33 en kücügü 40 günlük daha. epsini cppk seviyorummm :Saruboceq: toplma 15 yiynemim var. genc kiz yienlerim, delikanli yiyenlerim ve kundakata yiyenlerim varr. bir araya geldikmi o kadar güzel oluyorki anlatamam. opuyorumnanaktan ama coktandir bir araya gelemdikkk :gitme:

merhaba arkadaslar, ben 6 yillik evliyim bir kez tüp bebek denemem oldu tabiki onuc negatifti, daha sona kendiligimden hamile kaldim ama 4 aylikken düsük yaptim simdi düsük yapali 9 ay oldu, doktorum kan tahlili yapmami önerdi, yaptirdim ve östorojen (e2) cok düsük cikti, bu hormonu yükseltmek icin ne yapmam lazim, bildiginiz bir yöntem varmi, cünkü bu hormon düsük oldugu zaman hamile kalma ihtimali cok düsükmüs..... tecrübelernizden yararlanmak istiyorum

kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum.tüp bebek tedavisi görüyorum transferimin 7.günüdeyim inşallah tutarda dileklerimiz tutar

kendimden bahsedeyim 3 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum.tüp bebek tedavisi görüyorum transferimin 7.günüdeyim inşallah tutarda dileklerimiz tutar
hoşgeldin canım hadi inşallah hayırlı haberlerini duyarız bizdeeolumunekankayizsmilec:ecrin_bebek:c:Saruboceq:

hayırlı akşamlar kızlar görüşmeyeli kim nasıl nerelerdeymiş bakimm:)

sanada sekerimm iyiyiz cok sükür sende ne var ne yok tatlım benimmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

melike sen nasılsın canm görüşmeyeli

çok tşk ederim bitanem bende dr gidiom artık carsamba gel dedi yumurtam tembel cıktı ilaç aldım kontrole gidiom bakalım sag yumurtandan ümitliyim şimdilik dedi bakalım carsamba ne dicek kuzu sen ne yaptın ya beyadır yoktun iyimisin bacımolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim canm giremeyiverdim koşuşturmadan gecen ay tekrar doktoruma gittim bu ayda olmazsa dedaviye başlayacakmış ama ben bu konuda şimdiden yoıruldm allahım sabır ver diye dua ediyorm kayınvalidemgilede antalyada bir doktor tavsiye etmişler onlarla bide oraya gitmemi istiyorlar onuda kabul ettim allahım hepimizin yardımcısı olsunzemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…