- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #27.801
robotmuuuu:roflol:
bıktım inanki herşeyden eşimden ailesinden kendimdenn herşeydenn
iyi geceler umutlu birben bende kaçıyorm iyi geceler manolyaaa
iyiyim canm giremeyiverdim koşuşturmadan gecen ay tekrar doktoruma gittim bu ayda olmazsa dedaviye başlayacakmış ama ben bu konuda şimdiden yoıruldm allahım sabır ver diye dua ediyorm kayınvalidemgilede antalyada bir doktor tavsiye etmişler onlarla bide oraya gitmemi istiyorlar onuda kabul ettim allahım hepimizin yardımcısı olsunzemuszemuszemuszemus
sanada birbenimmmm napan fıstıgım benimmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanhayirli aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
ne örüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :hulya:
naber tubacm nasılsın canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktanoff ben sıkıntıdan patlıyorummm sen nörüonnnn
İnşallah en kısa zamanda kalırsın..ben de 3 aydır uğraşıyorum ama daha tutturamadık...Rabbim hepimize sağlıkla versin inşallah
mrb hasretlim ne ediyon sen kız burda yakaladım seni
maonyacıgım sen salı amelıyata bende melegıme ne zamn kavusacagımın tarıhını ogrenmeye canm benım ınşş salı gunu ıkımıznde hayatında gusel bır donum noktası olur :)
kolay hamile kalmak için;
yumurta olusumu için işte incir kürü;
-8-9 adet inciri önce yıkayıp spnra yarım lt suda 15dak kaynatıyoruz bunu 20-25 gün uyguluyoruz.......
yumurta catlatmak için;
-yarım lt suda yine 4-5 adet havucu 20 dak iyice yıkayıp sonra dograyıp kaynatıyoruz.......
şimdi her ikisinide ayrı ayrı kaynatıyoruz içerken birleştirip içiyomusuz dr öle söledi cünkü canlar.......
hos geldinnn olumunekankayizsmile INSALLAH sende bebsine hayirlisiyla kavusursunnn :Saruboceq:
evet haklisin cahil insanlari takmam gerek. nasil olucaksa bilmiyorum. sinek bise degil ama mide bulandiriyor istee süprizzzzz
ALLAH kabul etsin tatlimm. :Saruboceq: ben 5 yasin okurum INSALLAH.
dualarimiz kabul olur INSALAHHH :Saruboceq:
hayırlı akşamlar kızlarrra.s.
bende bugün dr gittim kontrole rabbime şükürler olsunki sag yumurtandan ümitliyim ben dedi dr carsamba tekrar gel dedi inşallah hersey yolunda gider nolur dualarınızı esirgemeyin benden .... rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
kizlar avatarimi begendinizmii. gül yapti.
aslinda o tarif etti. bende zor olsada basardimm. :lepi:
güül tesekkür ederim canimm. Şeniz
gunaydın kızlar bugun bel olmayacagım pek burada.....
sağol kuşummmmmm Şeniz
Sağol canım benim Allah razı olsun. Allahım duysun sesimizi inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
gözün aydın canımmmmmmm. çok sevindimm zemuszemus zemuszemus zemuszemus perşembe de benim kontrol var darısı başıma inş zemuszemus
çok tatlı olmuş canım ya ben bayıldım
günaydın kuşumm
herkese günaydın tatlişkolar Şeniz
sende cok soal datluşummm benim hadi inşallah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin yüce rabbimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?