Gebe kalamayanlar buraya.....

ben bi banyoyu yıkayıp geliyrm.yrn sabah temizlik yapacamm banyoları bitirimki işim kolay olsun

amin canım aminnnnn olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

hayirli aksamlar kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
ne örüyonuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :hulya:
sanada birbenimmmm napan fıstıgım benimmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

off ben sıkıntıdan patlıyorummm sen nörüonnnn
naber tubacm nasılsın canımmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

İnşallah en kısa zamanda kalırsın..ben de 3 aydır uğraşıyorum ama daha tutturamadık...Rabbim hepimize sağlıkla versin inşallah

İnşallah en kısa zamanda kalırsın..ben de 3 aydır uğraşıyorum ama daha tutturamadık...Rabbim hepimize sağlıkla versin inşallah

amin canım inşallah rabbim bizede hayırlı evlatlar nasip ederrrr en kısa zamanda inşallahhhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

mrb hasretlim ne ediyon sen kız burda yakaladım seni

merhaba zelalca,

napim canim, ben hep ya gec giriyorum, ya uygunsuz giriyorum, diyer topiklerde kimseleri bulamiyorum, ... iste öyle yakalarsin canim, demek sende buradasinki, beni yakaladin.. yani bende seni yakalamis oldum ))kaydirigubbakcemile:kedi:

maonyacıgım sen salı amelıyata bende melegıme ne zamn kavusacagımın tarıhını ogrenmeye canm benım ınşş salı gunu ıkımıznde hayatında gusel bır donum noktası olur :)

maonyacıgım sen salı amelıyata bende melegıme ne zamn kavusacagımın tarıhını ogrenmeye canm benım ınşş salı gunu ıkımıznde hayatında gusel bır donum noktası olur :)

slm esoşumm hadi hakkında hayırlısı olsun canımın içiiiiii dualarım hepinizleeeeolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

sağol kuşummmmmm Şeniz

Sağol canım benim Allah razı olsun. Allahım duysun sesimizi inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

gözün aydın canımmmmmmm. çok sevindimm zemuszemus zemuszemus zemuszemus perşembe de benim kontrol var darısı başıma inş zemuszemus

kizlar avatarimi begendinizmii. gül yapti.
aslinda o tarif etti. bende zor olsada basardimm. :lepi:
güül tesekkür ederim canimm. Şeniz

çok tatlı olmuş canım ya ben bayıldım

gunaydın kızlar bugun bel olmayacagım pek burada.....

günaydın kuşumm

herkese günaydın tatlişkolar Şeniz

sende cok soal datluşummm benim hadi inşallah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin yüce rabbimmmolumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

merhaba kızlar nasılsınız?
ben bu ay da gebelik belirtileri yaşıyorum artık gülüyorum bu belirtilere birgün gerçekten hamile kalıcam bu sefer ben inanmıcam
neyse sat 28 eylüldü bu ay 25inde olmalıyım 2 gün kasık bel bacak ağrısı çektim bugün sadece bel ve bacak ağrısı var gögüs hassasiyeti de var diğerleri zaten adetime yakın olan şeyler ama şimdi anladım adet olacağım ben çünkü canım tatlı istiyor ve hiç akıntım yok eee hayırlısı artık en çok üzüldüğümde eşimin artık hiç umudu olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…