Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kzlar temızlık yaptım hasatım cıktı valla
halıları sermedım daha sıcak
ama dıp bucak temızlıgım bıttı cok sukurrrr :)

inşallah canım ikimizde güzel haber alırda burda paylaşırız.Allah olmayan herkese versin.Peki sende belirtiler var mı?

kızlar merhaba birşey sorucam bu soğan kürünü ne zaman yapmaya başlıyoruz benim adetimin 2.günü bugün yarın başlasam oluyomu???içenler neolur yardımcı olsun

slm kzlar temızlık yaptım hasatım cıktı valla
halıları sermedım daha sıcak
ama dıp bucak temızlıgım bıttı cok sukurrrr :)
kolay gelsin esoşummm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

iyiyim melike sen nasılsın cnm
bende iyiyim canım saolasın evdeyim eşim de görevde canım cok sıkılıyo dolanıom işte kuzuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

inşallah canım ikimizde güzel haber alırda burda paylaşırız.Allah olmayan herkese versin.Peki sende belirtiler var mı?
amin canımmm yok canım sadece acıkıyom sanırım bu kloemn hormonlarımı bozduu sempatiksalakcinni

kızlar bu ay hiç maç yapmadıık bu ay benden haber beklemeyinnnkaydirigubbakcemile3

saglık olsun tubacım napıcan diger aya hayırlı haberlerini alırız inşallah canımolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende iyim . iyi diyim iyi olyim uyuyamiyorumm kizzzzzzzzz :gitme:
haftalardir uyuamiyorummmm :umursamaz: msn de yiyenimle yazisiyorummm
sen baska neler yapiyorsunnn olumunekankayizsmile

iyi kuşum yaa bende geziyom tozuyodum ma bugün evdeydim hep eşimde görevde :gitme:
birazdan gelir bakalım haberleri izliyom bi yandanda kk da dolanıyom kuzuu :hulya:
çok gecmiş olsun bacım niye uyuyamıyosunnn bilmiyorumkismile

iyi yapiyorsun gez dolas. memelektimizin kiymetini bilnn kizlarr. inanin buralr o kadar güzelki ama sevimli degil.
disari ciktigim andan itibaren kendimi yanliz hisediyorum. helbuki türkiye ölyemi.
her yar bizim. cennet vatanimiz bizim. opuyorumnanaktan
bende yanlizimm. herif daha gelmedii. yemek hazirliyorum bir taraftan. ayiptir söylemsi balik yapiyorum frinda cokacimcoook
ne bilim kizzz sorunlar üst üste gelyiorrr. bende uyuyamiyorumm. beni dogal uyku ilaclari bile uyutmuyor. 1 tanesi 500 gr. yine uyumuyorummm :çok üzgünüm:

ayy canım benim yaa kendine cok dikkat et bacımm ihmal etme dr git bide bakalımolumunekankayizsmile :gitme:

ayy canım benim yaa kendine cok dikkat et bacımm ihmal etme dr git bide bakalımolumunekankayizsmile :gitme:

gittigimde dedimm. bana ilac yazdi. iciyorum ama tik yookk. klava:
hayatimdan nefret ediyorumm acikcasiii :gitme: her seyi icime atiyorumm. beni uykusuz birakiyor. icimdeki düsüncelerimmm alsanaalsanasmile

meraba benim fsh yüksekliği sorunum var.daha gencim 18 yaşındayım ve evli değilim ama bunu çok fazla kafama takıyorum.fsh'ım şuan 136!!acaba tüp bebek yöntemiyle kendi yumurtalarımdan çocuğum olur mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…