- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.261
evet canım aynen o sıralardır cünkü bende ayın 8 de adet olmustum yumurtam ayın 25 de catladı demekki aynı günde ögrenicez inşalalh hayırlı haberler vermeyi nasip eder yüce rabbimmm bizede olumunekankayizsmile:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mutlu günlerde kirlet esracımmm
kızlar bu ay hiç maç yapmadıık bu ay benden haber beklemeyinnnkaydirigubbakcemile3
allahallah nasıl bi doktormuş canım o yaaa aklından zoru var galibaaa ne demekmiş canım derhal doktorunu degiştir bidaha sakın gitmee :sinifsinif:
aynen ilgi alaka sıfır adamda kendi bilir doktor çooook.beni bilgilendirmiyo sanki istiyo düşük yapıyım
kolay gelsin esoşummm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktanslm kzlar temızlık yaptım hasatım cıktı valla
halıları sermedım daha sıcak
ama dıp bucak temızlıgım bıttı cok sukurrrr :)
bende iyiyim canım saolasın evdeyim eşim de görevde canım cok sıkılıyo dolanıom işte kuzuuuolumunekankayizsmile opuyorumnanaktaniyiyim melike sen nasılsın cnm
amin canımmm yok canım sadece acıkıyom sanırım bu kloemn hormonlarımı bozduu sempatiksalakcinniinşallah canım ikimizde güzel haber alırda burda paylaşırız.Allah olmayan herkese versin.Peki sende belirtiler var mı?
kızlar bu ay hiç maç yapmadıık bu ay benden haber beklemeyinnnkaydirigubbakcemile3
aynen ilgi alaka sıfır adamda kendi bilir doktor çooook.beni bilgilendirmiyo sanki istiyo düşük yapıyım
kızlar merhaba birşey sorucam bu soğan kürünü ne zaman yapmaya başlıyoruz benim adetimin 2.günü bugün yarın başlasam oluyomu???içenler neolur yardımcı olsun
ayy canım sakın gitme bidaha ona hec doktormu yok boşver onu yaa bunlar böle parayı ver insanın hayatının ne önemi var tastan ya kalpleriklava: klava:
allah korusun canım bende düşük yaptım bilirim nasıl kötü bişii oldugunu rabbim kimseye yasatmasınnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sogan kürüne gelince canım adetten 7 gün sonra baslanılıyomus 15 gün sürüyomus yani 21.gün bitiyomus canım hadi hakkında hayırlısı olsun simdiden bitanem benimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
slm kizlarr
nasilsinizzzzzzzzz
melike iyimisinnnnnnnnn ne örüyosunnn :hulya:
hoşgeldin bacım çok şükür iyiyimmm sen napıyosun nasılsın kuzusumm olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan
bende iyim . iyi diyim iyi olyim uyuyamiyorumm kizzzzzzzzz :gitme:
haftalardir uyuamiyorummmm :umursamaz: msn de yiyenimle yazisiyorummm
sen baska neler yapiyorsunnn olumunekankayizsmile
iyi kuşum yaa bende geziyom tozuyodum ma bugün evdeydim hep eşimde görevde :gitme:
birazdan gelir bakalım haberleri izliyom bi yandanda kk da dolanıyom kuzuu :hulya:
çok gecmiş olsun bacım niye uyuyamıyosunnn bilmiyorumkismile
iyi yapiyorsun gez dolas. memelektimizin kiymetini bilnn kizlarr. inanin buralr o kadar güzelki ama sevimli degil.
disari ciktigim andan itibaren kendimi yanliz hisediyorum. helbuki türkiye ölyemi.
her yar bizim. cennet vatanimiz bizim. opuyorumnanaktan
bende yanlizimm. herif daha gelmedii. yemek hazirliyorum bir taraftan. ayiptir söylemsi balik yapiyorum frinda cokacimcoook
ne bilim kizzz sorunlar üst üste gelyiorrr. bende uyuyamiyorumm. beni dogal uyku ilaclari bile uyutmuyor. 1 tanesi 500 gr. yine uyumuyorummm :çok üzgünüm:
ayy canım benim yaa kendine cok dikkat et bacımm ihmal etme dr git bide bakalımolumunekankayizsmile :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?