Gebe kalamayanlar buraya.....

gittigimde dedimm. bana ilac yazdi. iciyorum ama tik yookk. klava:
hayatimdan nefret ediyorumm acikcasiii :gitme: her seyi icime atiyorumm. beni uykusuz birakiyor. icimdeki düsüncelerimmm alsanaalsanasmile

kizlar herkese hayirli aksamlar ghoscakalinn.
yemek yapiyorumm. salatada yapyim . herif gelir birazdann

ayy canım yaa böle düşünme inanki daha kaç yasındasın ask olsun sende birbenim valla bu kadar sıkılcak nefret etcek ne var anlamıyom senii içine atma kuzuu canını sıkma boş şeler için sakın suanda morale cok ihtiyacın var cünkü melegin gelicek hayırlısıylaaa kuşumm olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:

meraba benim fsh yüksekliği sorunum var.daha gencim 18 yaşındayım ve evli değilim ama bunu çok fazla kafama takıyorum.fsh'ım şuan 136!!acaba tüp bebek yöntemiyle kendi yumurtalarımdan çocuğum olur mu??

hoşgeldin tatlıma.s.
çok gecmiş olsun canım inanki hiç bi bilgim yok...:uhm:

kız bırben ne oldu gene sende benım gıbı bunalımamı baglandın
ay gercekten ınsan bazen tovbe yarabbım herseyden bıkıor.....ısyan falan deıl ama ne bılım ya....
anlıorum senı ama bırlıkte tedavıye baslıcaz bılıosun
destek olmamız lazım bırbımızeeeeeeeee
sonra ne gusel bebeklerımızı soracagız allhın ıznıylennn

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bende yeni haberler yok maalesef aynen devam bilmiyorumkismile
melikecimle görüşüyoruz arada ama birben ezgi esra sizleri çok özledim bayadır görüşemiyoruz olumunekankayizsmile

hsgledın canım gecen gırdın seslndı maonya sana sen cıkmıstın....
bızde senı ozledık merak ettık nasıl gıdıor

bncede melıkenın dediği gıbı
suan tedavıdesın vede moralın yuksek olması lazımmmmmmm yapma böle

hoşgeldin bacımmm a.s.
ohh yaa sizleri burda görmekne güzelll topik cok sessiz kalıyo eskisi gibi canlı degiliz hadin hep beraber canlanalım gariiiiiiiiiiolumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:

benım cıkmam lazım hepınızı opuyorum melıke buran ozel atamıorum faceye bak ok optum senı
bıtmeyen sarkıyı ızlıcem :)

hsgledın canım gecen gırdın seslndı maonya sana sen cıkmıstın....
bızde senı ozledık merak ettık nasıl gıdıor

geçmiş yazılara göz atıyordum canım görmedim selam verildiğini
ben aynı valla canım çalışıyorum işte geçip gidiyo günler
yeni doktorumla her şeye yeni baştan başladık hormon tahlili falan..
şimdilik her şey normal görünüyor, bugün 21. günü yeniden kan verdim bi tahlil daha yapılacakmış, eşimden de yeniden sperm tahlili istedi. onları görelim sonra başlayalım tedaviye dedi. hayırlısı bakalım.
bir de burda preseed diye bi ürün gördüm onu sipariş ettim yurt dışından ama daha gelmedi bakalım onu da deniycem belki o vesile olur.
senin tüp bebek tedavin ne oldu??

hoşgeldin bacımmm a.s.
ohh yaa sizleri burda görmekne güzelll topik cok sessiz kalıyo eskisi gibi canlı degiliz hadin hep beraber canlanalım gariiiiiiiiiiolumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:

canım uzaklaşayım bebek fikrinden diye giremiyorum işte buralara yoksa hep aklımdasınız
gerçi atabiliyo musun kafandan diye sorarsan yok onu da yapamıyorum
bir gün de girsek şuraya da o güzel haberi verebilsek birbirimize o da olur inşallah bilmiyorumkismile
senin adet tarihin ne ?? inşallah hamilesindir hadi bakalım :CüvCüv:

oda olur inşallah bitanem benim rabim hepimize bu güzel duyguyu yasatmayı nasip etsin inşallahhhh bu arada 8 kasım canım umarım kasım ayı hepimize ugur getirirrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

oda olur inşallah bitanem benim rabim hepimize bu güzel duyguyu yasatmayı nasip etsin inşallahhhh bu arada 8 kasım canım umarım kasım ayı hepimize ugur getirirrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

aynı günmüş ikimizin de inşallah güzel haber alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…