- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.281
meraba benim fsh yüksekliği sorunum var.daha gencim 18 yaşındayım ve evli değilim ama bunu çok fazla kafama takıyorum.fsh'ım şuan 136!!acaba tüp bebek yöntemiyle kendi yumurtalarımdan çocuğum olur mu??
gittigimde dedimm. bana ilac yazdi. iciyorum ama tik yookk.klava:
hayatimdan nefret ediyorumm acikcasiii :gitme: her seyi icime atiyorumm. beni uykusuz birakiyor. icimdeki düsüncelerimmm alsanaalsanasmile
kizlar herkese hayirli aksamlar ghoscakalinn.
yemek yapiyorumm. salatada yapyim . herif gelir birazdann
meraba benim fsh yüksekliği sorunum var.daha gencim 18 yaşındayım ve evli değilim ama bunu çok fazla kafama takıyorum.fsh'ım şuan 136!!acaba tüp bebek yöntemiyle kendi yumurtalarımdan çocuğum olur mu??
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bende yeni haberler yok maalesef aynen devam bilmiyorumkismile
melikecimle görüşüyoruz arada ama birben ezgi esra sizleri çok özledim bayadır görüşemiyoruz olumunekankayizsmile
ayy canım yaa böle düşünme inanki daha kaç yasındasın ask olsun sende birbenim valla bu kadar sıkılcak nefret etcek ne var anlamıyom senii içine atma kuzuu canını sıkma boş şeler için sakın suanda morale cok ihtiyacın var cünkü melegin gelicek hayırlısıylaaa kuşumm olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
bncede melıkenın dediği gıbı
suan tedavıdesın vede moralın yuksek olması lazımmmmmmmyapma böle
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli? bende yeni haberler yok maalesef aynen devam bilmiyorumkismile
melikecimle görüşüyoruz arada ama birben ezgi esra sizleri çok özledim bayadır görüşemiyoruz olumunekankayizsmile
hsgledın canım gecen gırdın seslndı maonya sana sen cıkmıstın....
bızde senı ozledık merak ettık nasıl gıdıor
hoşgeldin bacımmm a.s.
ohh yaa sizleri burda görmekne güzelll topik cok sessiz kalıyo eskisi gibi canlı degiliz hadin hep beraber canlanalım gariiiiiiiiiiolumunekankayizsmile zemuszemus opuyorumnanaktan :teytey: :teytey:
benım cıkmam lazım hepınızı opuyorum melıke buran ozel atamıorum faceye bak ok optum senı
bıtmeyen sarkıyı ızlıcem :)
canım uzaklaşayım bebek fikrinden diye giremiyorum işte buralara yoksa hep aklımdasınız
gerçi atabiliyo musun kafandan diye sorarsan yok onu da yapamıyorum
bir gün de girsek şuraya da o güzel haberi verebilsek birbirimize o da olur inşallah bilmiyorumkismile
senin adet tarihin ne ?? inşallah hamilesindir hadi bakalım :CüvCüv:
oda olur inşallah bitanem benim rabim hepimize bu güzel duyguyu yasatmayı nasip etsin inşallahhhh bu arada 8 kasım canım umarım kasım ayı hepimize ugur getirirrrrrrolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
aynı günmüş ikimizin de inşallah güzel haber alırız canım
Hurrem bnde beklemedeyım bayram ertesı adetımı beklıorum ılaclar ıcın
ayy canım sakın gitme bidaha ona hec doktormu yok boşver onu yaa bunlar böle parayı ver insanın hayatının ne önemi var tastan ya kalpleriklava: klava:
allah korusun canım bende düşük yaptım bilirim nasıl kötü bişii oldugunu rabbim kimseye yasatmasınnn:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sogan kürüne gelince canım adetten 7 gün sonra baslanılıyomus 15 gün sürüyomus yani 21.gün bitiyomus canım hadi hakkında hayırlısı olsun simdiden bitanem benimolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım.Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah.soğan kürünü deniyim bari.çok teşekkür ederim canım çok sağol.sen nasılsın?sende gurbettesin galiba benim gibi:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?