Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlar bu gün doktora gittim ALAHA cook sükür yumurta patlamamis. tedavim ertelenmedi.
tedaviye devam ediyoruz. INSALLAH carsamba günü yumurtalarim toplanacakkk :Saruboceq:
cuma günüde tarnsfer olucak INSALLAHHH :Saruboceq:
Doktor ümitli konustuu

canım bende inanki cok üzüldüm şimdii inanki o ilacı ilk defa duydumm üzülme nolur dr bilerekmi verdi bu ilacı sana acaba yaaa:gitme:

bende ikinci aşılamamı oldum inşallah bu sefer olur beklemek çok zor allah isteyen herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın

slm canım hoşgeldin çok saol seninde hakkında hayırlısı olur inşallahhhhha.s. :ecrin_bebek:

selam kızlaaarrr hihoyyyt

ve aleyküm selam canım nasılsın opuyorumnanaktan

hoş geldiniz kızlarrr

teşekkürler tubişim naber nasılsınnn opuyorumnanaktan

hayırlı geceler kızlarrr kımsecıkler yok muuuuu

hoşgeldin fısıtıgım nerelerdesin nasılsın kuzusum opuyorumnanaktan

slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayyyyyy bacımmm çok sevindim hadi inşallahhhhhhh tez zamanda gelir meleginnnn opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime bir hafta var.10 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 4 gündür ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsı lütfen!!!!!!

canım öncelikle hoşgeldina.s.
bu belirtileri yasayan arkadslar oluyo kimisi adet oluyo kimisi gebe oluyo umarım sende hamilesindir bitanem benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

bende polikist var ondan gebe kalamıyorum bir yıldır ugraşıyoruz

canımm ben cok duydum pko olan kişilerin hamile oldugunu hatta doktorlar kesin konusurmus ama hiç belli olömaz yani sen elinden geleni yap gerisini rabbime bırak inşallah tez zamanda seninde yüzünü güldürür melegin seninle olur yüce rabbimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

günaydın canlarrr:)))olumunekankayizsmile

bende polikist var ondan gebe kalamıyorum bir yıldır ugraşıyoruz

selam cnım banada pko teşhisi koydu doktorum ,ama bende adetler düzenliydi ,kilo vede kıllanma yoktu ,daha öncede 2 gebelik yaşamıştım halbuki ,herneyse doktorum 6 ay bekleyelim dedi tedaviden önce ,bende soğan kürü yaptım ,bal tarçın çörekotu yaptım yedim düzenli bi şekilde ve 2-3 ay oldu şimdi hamileyim ,vede bence gebelik düşünüyosan doktora kontorle git,folik asite başla ,bence bunlarında faydası oluyo ,ama ben de pko nun belirtileri çok olmadığı için ve her ay adet oluğum için biraz şanslıydım galiba...İnşallah en yakın zamanda sende kavuşursun bebişine:)

bende öyle belirtiler olmadı canım ,ama aşırı göğüs ağrım vardı .

çooook sevindim canımm:))) inşallahhhh hemen bi bebişin oluuurrr:))))olumunekankayizsmile

canım öncelikle hoşgeldina.s.
bu belirtileri yasayan arkadslar oluyo kimisi adet oluyo kimisi gebe oluyo umarım sende hamilesindir bitanem benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Hoşbulduk canım.Öncelikle cevap yazdığın için ve güzel dileklerin için teşekkürler.Bugün evliliğimizin 1.yıldönümü.5aydır çocuk istiyoruz ama olmadı.Bi sorunumuzda yok.hatta doktorum belki tüplerin kapalıdır diye hsg çekimi bile yaptırdı ama çok şükür kötü bi şey çıkmadı.hsg çekimi sonrası hamilelik şansı azda olsa artıyomuş yumurtalıklarda ufak tefek yapışıklıklar varsa açılmıştır diye.daha önceden de gögüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşadım ama bu ağız acılığı ilk defa oluyo.tad tuz alamıyorum.ayın 7si adet günüm.adetim bikaçgün geçsin yaptırıcam bthcg testini.daha erkende baktırabileceğim söyleniyo ama benim tahminen ovulasyon günüm ayın 20si ile 25sı arasındaydı erken diye düşünüyorum.öpyrm.......

evet canım aynen o sıralardır cünkü bende ayın 8 de adet olmustum yumurtam ayın 25 de catladı demekki aynı günde ögrenicez inşalalh hayırlı haberler vermeyi nasip eder yüce rabbimmm bizede olumunekankayizsmile :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…