- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.241
canım çok sıkkın ben hamile olmak için uğraşırken 10 gün önceden regl oldum bugünyıkıldım o an .ben birde gurbetteyim annem bizdeydi onuda bugün gönderdim üsten çifte kavrulmuş oldum.kızlar birşey sorucak aranızda prolaktini yüksek olup DOPERGİN KULLANAN oldumu?????acaba o mu benim erken regl olmamı sağladı ben pek bişey bilmiyorum.ayrıca biz korunmadık o hapı içerken korunmak mı gerekiyo?noeolur yardım edin bana kızlaaaaaaaaaaar:sinifsinif:
bende ikinci aşılamamı oldum inşallah bu sefer olur beklemek çok zor allah isteyen herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın
selam kızlaaarrr hihoyyyt
hoş geldiniz kızlarrr
hayırlı geceler kızlarrr kımsecıkler yok muuuuu
slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kizlar bu gün doktora gittim ALAHA cook sükür yumurta patlamamis. tedavim ertelenmedi.
tedaviye devam ediyoruz. INSALLAH carsamba günü yumurtalarim toplanacakkk :Saruboceq:
cuma günüde tarnsfer olucak INSALLAHHH :Saruboceq:
Doktor ümitli konustuu
bilerek verdi aradım dedim ben 10 gün erken regl oldum sallamadı bile senden ben düşükte bekliyorum dedi üstüne üstük dahada moralimi bozdu.ne yapalım herşey kısmet inşallah bu ay sizin güzel haberlerinizi alırız
INSALLAH sen de tez zamanda hamile kalirsinnn :Saruboceq: ilac hakkinda hic bir bilgim yokkkk :sinifsinif:
cnm o kullandın ilaç hakkında hiç bi bilgim yokk
inşş tutmuştur cnmm.
sizde sorun neydi
bilerek verdi aradım dedim ben 10 gün erken regl oldum sallamadı bile senden ben düşükte bekliyorum dedi üstüne üstük dahada moralimi bozdu.ne yapalım herşey kısmet inşallah bu ay sizin güzel haberlerinizi alırız
allahallah nasıl bi doktormuş canım o yaaa aklından zoru var galibaaa ne demekmiş canım derhal doktorunu degiştir bidaha sakın gitmee :sinifsinif:
merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime bir hafta var.10 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 4 gündür ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsı lütfen!!!!!!
bende polikist var ondan gebe kalamıyorum bir yıldır ugraşıyoruz
bende polikist var ondan gebe kalamıyorum bir yıldır ugraşıyoruz
merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime bir hafta var.10 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 4 gündür ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsı lütfen!!!!!!
kizlar bu gün doktora gittim ALAHA cook sükür yumurta patlamamis. tedavim ertelenmedi.
tedaviye devam ediyoruz. INSALLAH carsamba günü yumurtalarim toplanacakkk :Saruboceq:
cuma günüde tarnsfer olucak INSALLAHHH :Saruboceq:
Doktor ümitli konustuu
canım öncelikle hoşgeldina.s.
bu belirtileri yasayan arkadslar oluyo kimisi adet oluyo kimisi gebe oluyo umarım sende hamilesindir bitanem benimmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım.Öncelikle cevap yazdığın için ve güzel dileklerin için teşekkürler.Bugün evliliğimizin 1.yıldönümü.5aydır çocuk istiyoruz ama olmadı.Bi sorunumuzda yok.hatta doktorum belki tüplerin kapalıdır diye hsg çekimi bile yaptırdı ama çok şükür kötü bi şey çıkmadı.hsg çekimi sonrası hamilelik şansı azda olsa artıyomuş yumurtalıklarda ufak tefek yapışıklıklar varsa açılmıştır diye.daha önceden de gögüs hassasiyeti ve kasık ağrısı yaşadım ama bu ağız acılığı ilk defa oluyo.tad tuz alamıyorum.ayın 7si adet günüm.adetim bikaçgün geçsin yaptırıcam bthcg testini.daha erkende baktırabileceğim söyleniyo ama benim tahminen ovulasyon günüm ayın 20si ile 25sı arasındaydı erken diye düşünüyorum.öpyrm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?