- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.781
Arkadaşlar merhaba,
Bugün hormon testlerimi yaptırdım.
Sonuçları , e2 545, FSH 3,69 , LH 1,90 çıkmış.
Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar.
bugün doktora gittim o kadar rahatlattı ki anlatamam bi kere korunmaya hiç gerek yokmuş sadece psikolojik açıdan hazır hissetmeyi beklersen 2-3 ay ara verebilirsin dedi. ama ben düşünmüyorum. rahim içi yapışılık için de böle bişey çok düşük bir ihtimal eski tip kürtajlar için sölenir dedi şimdilerde bu görülmüyormuş bir kere gebe kalabilmek çok olumlu dedi yüreğime nasıl su serpti anlatamam. oglusuma kardes yapma çalışmalarına başlıcam diğer doktoruma da bi gideyim de hadi öptüm sizi
geçmiş olsun cnm düşükmü yaptınnn.
rahmin temizlendiyse gebe kalman daha kolay olur korkma allah yar ve yardımcın olsun
ben de bir yıllık evliyim pcosum var ve bir tane oğlum ama melek oldu o kardeşlerini gönderecek inşallah cennetten sen de mutlu haberlerini yaz ben de inşallahben 2yıllık evliyim cnm
tüplerim tıkalıydı ameliyat oldummm
beklemedeyimmm çocuğum yok malesefff
ben de bir yıllık evliyim pcosum var ve bir tane oğlum ama melek oldu o kardeşlerini gönderecek inşallah cennetten sen de mutlu haberlerini yaz ben de inşallah
esra mecbur oldunmu her seyi yapiyorsun kisss
bende ilk önce zorlandim simdi kolaylika atiyorum tabletleri
ay pc coook yavas ben en iyisi cikiyim. beni sinir etmeden
esra mecbur oldunmu her seyi yapiyorsun kisss
bende ilk önce zorlandim simdi kolaylika atiyorum tabletleri
ay pc coook yavas ben en iyisi cikiyim. beni sinir etmeden
tugbacıgım canaım benm nerdesınnnnn
ufff kızlar ufffff bende 1 yıl 4gundur ewlıyım1yıl 4 gundur bebıs yapıyoz ama bebıs gelmemekte ısrarlı :)polıkıstık ower war 3 ay klomen kullandım rahım fılmı cektırdım fakattttttt gene gelmedııı bebısım 2 aydır ara werdım ıns allah herkese nasıb eder gobekten ıgnelere gecıcem yakındAA
burdayım cnmmmm herifi yolladım tekim evde.cnm sıkılıo yine bu aralar bunalım takılıyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?