- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.761
kizlar ben cikmak zorundayim. 11 de vajinadan iki tane tablet atiyorum.
fitil degil. bu tabletleri yumurta toplama isleminden sonra verdiler bana. 3 te, 11 ve 7 de atiyorum.
sizleri cooook seviyorummmm. iyiki varsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr :13:
sağol canım inş. hep beraber sevincez burda buna inanıyorum evet galiba çünki ilaç raporumda yaşımı 37 yapmışlar çifttir diye düşünüyorum tutcak olduktan sonra rabbim bi taneyede can verir rabbim nasibimize koysun inş. evlat hasretimizi dindirsinbizde böleolalım inş.
kizlar ben cikmak zorundayim. 11 de vajinadan iki tane tablet atiyorum.
fitil degil. bu tabletleri yumurta toplama isleminden sonra verdiler bana. 3 te, 11 ve 7 de atiyorum.
sizleri cooook seviyorummmm. iyiki varsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr :13:
günaydın elif soğanın kabuklarını soymadan kaynatacaksınnn saraçoğlu öyle diyor
zirve kolay gelsin bayram temizligimii yapiyorsun. güle güle kirlettt
canim
aminnnnn canım allah razı olsun darısıda size olsun inşallahhhh gercekten su günlerde benidme sizin duanıza cok ihtiyacım varrr sanda cok gecmiş olsun bitanem benim rabbim bidaha yasatmasın hiç kimseye çok kötü bi duygu cünküüüü.......
canım pko yumurta tambelligi olamaz pko bilenen bir kisttir ama yumurta tambelligi yumurtalar var ama hızlı calışmıyo o yüzdende klomen veriyo doktor herkesede vermiyo sadece bunu söleyebilirim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sizleredeee
merhaba kızlar size yazıyorum cevap yazmıysunuz benim prosgesteronun cok düşük oldugu için cocugum olmuyo yumurta temelligi bana doktorıPregnyl 5000 adlı ignryi verdi yanlız bu ilac türkiyede yok ezacılar yurt dışında getirriz diyo oda cok pahalı doktor bekliçen diyo benimde bekliçek tahammüm yok başka caresi yokmuş aranızda aynı sorunu yaşayanlar varmı ne olur bana ceap verin ayriyetten bir arkadşın yazılarını takip ediyordum melike sanırım onun adına cok mutlu oldum darısı bizlerin başına neeeeee olurrrrr cevap yazın
aramıza hoşgeldin canım ilaç hakkında bilgim yok ama tanıdığın eczacı varsa rica et illaki vardır türkiyede birinde yoksa diğerinde vardır etraftaki büyük eczanelere git bir yere sorup hemen umutsuz olma canım inşallah bulursun..
kızlarrrrrr morelim okadar bozuktu kiii defne ve melike haberini alınca inanın gözlerim doldu sevinçtennrabbim bizede yaşatsın inşş.
kızlar geçen hafta istanbula gittim ordaki büyük zaatların mezarını ziyaret ettim ve aklıma gelen bütün arkadaşlarıma dua ettim cani yürekten özellikle umutlu ve esranın tüp bebekleri için biliyorum ki o dualar 1000doktordan daha etkilidirrr.maneviyetten çok rahatladımmm çoğunda ağladımmmm rabbime yalvardımmm evlatt dieee.8kasımda evlilik yıl dönümümüzdü 2yıla girdik.ertewsi gün adet oldummm.kaç gündürde i,nternettim yoktuuu giremedim ama sizleri çok özledimmm hep aklımdaydınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?