Gebe kalamayanlar buraya.....

kizlar ben cikmak zorundayim. 11 de vajinadan iki tane tablet atiyorum.
fitil degil. bu tabletleri yumurta toplama isleminden sonra verdiler bana. 3 te, 11 ve 7 de atiyorum.
sizleri cooook seviyorummmm. iyiki varsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr :13:

iyi geceler canım kendine ve çekirdeklerine iyi bak allaha emanet olun öpt.byyyyyyyyy

evet sevinicegizzzzzzz evet kiz olalim gariiiiii INSALLAH oluruz. bende duymustum, yasi 35 ten büyük olanlar. daha önce denemis ama tutmuyanlara ik embriyo koyuyorlar gülümm cookk öpöp bbbb

kizlar ben cikmak zorundayim. 11 de vajinadan iki tane tablet atiyorum.
fitil degil. bu tabletleri yumurta toplama isleminden sonra verdiler bana. 3 te, 11 ve 7 de atiyorum.
sizleri cooook seviyorummmm. iyiki varsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr :13:

Allahım bu emeklerinin karşılığını misliyle versin
biz de seni çok seviyoruz canımm iyi geceler

gunaydın kızlar
ii kaynatmıssınız :)
oglen yoksunuz sıze ceza bız yokken yazısmıcaksınız
kız bırben ben hayatta sokamam o tabletlerı :):):)

maonya ben okudum onu o arkadası tanıorum
oda bıızm gıbı cok cektı
rabbım verdı mucızesını darısı bızeee

Günaydın herkeslere.kızlar bu sabah soğan kürüne başladım bakalım hayırlısı daha adet olmadım ama adetimide getirir belki 3 hafta geçti çatlayacam halimi düşünün artık

cnm yemeğe doğradığımız dışı kahverengimsi olan.beyaz yada mor soğan değil.normal yemeklik olan.güzelce yıkaaa hani onun kabukları 1kaç kat oluo ya istersen ilk katını soyy ama bi kaç kabuk tabakası kalsın 4e böl kaynatt adetini söktürür.ağrısını keser ve adetini düzenler ben çok faydasını gördüm

Ben çıkıorum arkadaşım işim var ewi toparlayıp anneme gitcem ...bu gün cumartesi hava da güzel ewde durmak istemiorum...bayram için kıyafet bakmam gerek çarşıya çıkarım....öpüorum görüşürüz

Arkadaşlar merhaba,
Bugün hormon testlerimi yaptırdım.
Sonuçları , e2 545, FSH 3,69 , LH 1,90 çıkmış.
Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar.

zirve kolay gelsin bayram temizligimii yapiyorsun. güle güle kirlettt
canim

saol canım benim valla 2 güne bitirdim çok yordumkendimi..
çok ayakta durma canım yorulduğun zaman dinlen dr bana yorulduğunda hemen otur dedi zorlama kendini yükseğe uzanma sakın emi canım benim oyyy ALLAH yüzünü güldürsün hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve cümlemize kendine dikkat et meleklerine deki leyla teyzeleri onları öpüyor kocaman

ALLAH razı olsun canım inşallah dualarımız kabul olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…