- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.741
inşş melikecimmmmm
bebeğini allahım kucağına almayı nasip etsinn
bizlere bol bol dua et olurmuuu
slm kizlar
hepinize hayirli gecelrrrrrrrrrrrrrrr
slm kizlar
hepinize hayirli gecelrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrr morelim okadar bozuktu kiii defne ve melike haberini alınca inanın gözlerim doldu sevinçtennrabbim bizede yaşatsın inşş.
kızlar geçen hafta istanbula gittim ordaki büyük zaatların mezarını ziyaret ettim ve aklıma gelen bütün arkadaşlarıma dua ettim cani yürekten özellikle umutlu ve esranın tüp bebekleri için biliyorum ki o dualar 1000doktordan daha etkilidirrr.maneviyetten çok rahatladımmm çoğunda ağladımmmm rabbime yalvardımmm evlatt dieee.8kasımda evlilik yıl dönümümüzdü 2yıla girdik.ertewsi gün adet oldummm.kaç gündürde i,nternettim yoktuuu giremedim ama sizleri çok özledimmm hep aklımdaydınızzzzz
canımm merhaba nasılsın kendini nasıl hissediyorsun??
sıra sıra geliyo bebişler hadi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.
ooooo hürremm, zelalca hos geldiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
ooooo hürremm, zelalca hos geldiniz kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
umutlum nasılsın canım dur sana güzel bi haber vereyim bizim diğer topicte bi arkadaş hamileymiş oda bizim gibi çok uğraştı ama ALLAHın izniyle başardı sıra sende canım
hos geldin canimm. kendimi iyi hissediyorum genel olarakbazen azicikta olsa moralim bozuluyor sonra kendimi toparliyorum tatlimm.
sen nasilsin neler yapiyorsun canimm
asıl sen hg canım anlat bakem nasılsın akidişim hayırlı olsun canım rabbim yüzünü güldürsün hiç ama hiç ağlatmasın bi tek mutluluktan ağlatsın
hadi yaaaa ay coook sevindim ALLAH tamamina erdirsinnnnkucagina almakta nasip olur INSALLAH arkadasin
bizde o sevincli haberi alicagiz INSALLAHHH
Sen nasilsinn tatlimmmm
hoşbulduk tatlım selam verdim ama görmedin heralde
nasılsın nasıl hissediyorsun??
morall bozmak yok bitanem zaten ortada moral bozacak bişey de yok
sen mutlu ol ki bebişler de mutlu olsun hiç bırakmasınlar anneciklerini
ben de iyiyim canım sizi çok özledim giremiyorum bu aralar ama aklımdasınız hep
canım ilaçlarımı aldım allahın izniyle bayramın geçmesini bekliyom ya nasip ya kısmet deyip yola düşcez bakalım sen neden bazen moralini bozuyosun canım tam aksine rahat ve mutlu ol bebişlerin seninle canım inş. rabbimin izniyle tüpte en önemli olan şey moralmiş prof diyor stres bizim düşmanımız düşme onun tuzağına
ya şimdi düşündüm de burda ne çok şey paylaştık öyle değil mi?? :97:
sohbet topiğindeki geyiklerimiz, sabahlara kadar yaptığımız sohbetler, beraber ağlamalarımız, gülmelerimiz , bahçe muhabbetlerimiz , dedikodularımız
zaman ne çabuk geçiyor ama bu arkadaşlığımız hep kalsın inşallah hiç bozulmasın
sizi çok seviyorum yaa
hadi isin gücün rast gitsin INSALLAHHHBu sefer olucak tatlimmmmm
sanada cift embriyo yerlestiricekler dimii canimm.
evet stres hic iyi degil. yani ves vese. zaten seytandandir. dikkat ediyorum. güzelhayaller kuruyorumm canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?