Gebe kalamayanlar buraya.....

inşş melikecimmmmm
bebeğini allahım kucağına almayı nasip etsinn
bizlere bol bol dua et olurmuuu

çok saolll bitanem benim ayy etmem mi kuzu yaaa benimde belim agrıyo inanki anca bi giriom bi cıkıom fazla kalamıyom eşim görevde de bukadar kalabildim bugün dualarım hep sizinle olcak bunu bilin canlarım rabbim inşallah hayrılı evlatlar nasip eder hepinizeeee inşallahhhhhhhhh

AALAH razi olsun canimm DUA lrin kabul olur INSALHHAHH DUA her kapyii acar. ALLAH kabul etsin ziyaretini canimm

canımm merhaba nasılsın kendini nasıl hissediyorsun??
sıra sıra geliyo bebişler hadi Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin.

hos geldin canimm. kendimi iyi hissediyorum genel olarak bazen azicikta olsa moralim bozuluyor sonra kendimi toparliyorum tatlimm.
sen nasilsin neler yapiyorsun canimm

umutlum nasılsın canım dur sana güzel bi haber vereyim bizim diğer topicte bi arkadaş hamileymiş oda bizim gibi çok uğraştı ama ALLAHın izniyle başardı sıra sende canım

hadi yaaaa ay coook sevindim ALLAH tamamina erdirsinnnn kucagina almakta nasip olur INSALLAH arkadasin
bizde o sevincli haberi alicagiz INSALLAHHH
Sen nasilsinn tatlimmmm

hos geldin canimm. kendimi iyi hissediyorum genel olarak bazen azicikta olsa moralim bozuluyor sonra kendimi toparliyorum tatlimm.
sen nasilsin neler yapiyorsun canimm

morall bozmak yok bitanem zaten ortada moral bozacak bişey de yok
sen mutlu ol ki bebişler de mutlu olsun hiç bırakmasınlar anneciklerini
ben de iyiyim canım sizi çok özledim giremiyorum bu aralar ama aklımdasınız hep

hadi yaaaa ay coook sevindim ALLAH tamamina erdirsinnnn kucagina almakta nasip olur INSALLAH arkadasin
bizde o sevincli haberi alicagiz INSALLAHHH
Sen nasilsinn tatlimmmm

canım ilaçlarımı aldım allahın izniyle bayramın geçmesini bekliyom ya nasip ya kısmet deyip yola düşcez bakalım sen neden bazen moralini bozuyosun canım tam aksine rahat ve mutlu ol bebişlerin seninle canım inş. rabbimin izniyle tüpte en önemli olan şey moralmiş prof diyor stres bizim düşmanımız düşme onun tuzağına

hoşbulduk tatlım selam verdim ama görmedin heralde
nasılsın nasıl hissediyorsun??

evet canim sayfayi cevirince gördümm. canim inanki hic bise hissetmiyom :26: herifede diyom niye böyleyimm yafff

INSALLAHH canimm bebislerim bana tutunurlarda bende mutlu olurum onlardaaa
bende seni özeldim kisssssssssss

ya şimdi düşündüm de burda ne çok şey paylaştık öyle değil mi?? :97:
sohbet topiğindeki geyiklerimiz, sabahlara kadar yaptığımız sohbetler, beraber ağlamalarımız , gülmelerimiz , bahçe muhabbetlerimiz , dedikodularımız
zaman ne çabuk geçiyor ama bu arkadaşlığımız hep kalsın inşallah hiç bozulmasın
sizi çok seviyorum yaa

hadi isin gücün rast gitsin INSALLAHHH Bu sefer olucak tatlimmmmm
sanada cift embriyo yerlestiricekler dimii canimm.
evet stres hic iyi degil. yani ves vese. zaten seytandandir. dikkat ediyorum. güzelhayaller kuruyorumm canimm

evet yaaaa balkon muhabbeti, bahcee ohhhhhhhhhhhh neler nelrrrrrrrrrrrrr
bazen o kadar gülüyordumki karinim agiriyorduuu
INSALLAH bu arkadasligimiz bozulmuyucak. ben hep burda olucam hep buraya yazicamm. hamile olsam bile hep burda kalicamm sizleri hep burda bekliyicem kizlarrr

hadi isin gücün rast gitsin INSALLAHHH Bu sefer olucak tatlimmmmm
sanada cift embriyo yerlestiricekler dimii canimm.
evet stres hic iyi degil. yani ves vese. zaten seytandandir. dikkat ediyorum. güzelhayaller kuruyorumm canimm

sağol canım inş. hep beraber sevincez burda buna inanıyorum evet galiba çünki ilaç raporumda yaşımı 37 yapmışlar çifttir diye düşünüyorum tutcak olduktan sonra rabbim bi taneyede can verir rabbim nasibimize koysun inş. evlat hasretimizi dindirsinbizde böleolalım inş.

kizlar ben cikmak zorundayim. 11 de vajinadan iki tane tablet atiyorum.
fitil degil. bu tabletleri yumurta toplama isleminden sonra verdiler bana. 3 te, 11 ve 7 de atiyorum.
sizleri cooook seviyorummmm. iyiki varsiniz sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrr :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…