Gebe kalamayanlar buraya.....

aaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim cnm ya hamiş haberi alınca insan nasıl mutlu oluyo defne de hamile galiba

evet canım defnede hamile melikede umutluda transfer oldu bayramdan sonra güzel heberi alıcaz inşallah ayaklarını sürüsünlerde bizde fidelim arkadalrından inşallah..

hoşgeldin canım..
hamişlerimiz var ayy çoğalıyor hamiş kervanı bizde yakında takılırız arkalarına inşallah..

evet cnm ya çok şükür hamileler artıyo hayırlısıyla kucaklarına da alırlar inşş insan nasıl mutlu oluyo inan şu an öle garip duygular içerisindeyim ki rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah..inşş sizlerden de güzel haberi alıcaz en kısa zaman da.

evet canım defnede hamile melikede umutluda transfer oldu bayramdan sonra güzel heberi alıcaz inşallah ayaklarını sürüsünlerde bizde fidelim arkadalrından inşallah..

bende umutluyu merak ediyordum peki esra naptı transfer oldu mu?
neyse çok soru sorup sizleride sıkmıyiim ee nasılsınız neler yaptınız ay nasıl özledim ya sizler e sohbet etmeyi ...

bende umutluyu merak ediyordum peki esra naptı transfer oldu mu?
neyse çok soru sorup sizleride sıkmıyiim ee nasılsınız neler yaptınız ay nasıl özledim ya sizler e sohbet etmeyi ...

esra bayramdan sonra olacak galiba topiğimiz hamişler topiği olacak bu yıl sonuna kadar inşallah..

hoş geldin cnm melike hamileeee
tubişimmm hadi darısıda sana bacım inanki dua ediyom hatta gecede dua ettim rüyamda gördüm bu topikte biri hamileyimm yazıyoduuuu hadi inşallahhhhhh
hoşgeldin canım..
hamişlerimiz var ayy çoğalıyor hamiş kervanı bizde yakında takılırız arkalarına inşallah..
slm zirvecim naber nasılsın canım benimmm inanki size hep dua ediyorummm sizde bize edin dua emi teyzeleriii rabbim inşallahhhh herkesin gönlüne göre versinn diyorum
aaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim cnm ya hamiş haberi alınca insan nasıl mutlu oluyo defne de hamile galiba
slm kusumm bende bakıyom yoksun hiçç naber nasılsın bacım dogum mu yaptın acaba dedim cok şükür bu ay rabbim benimde yüzümü güldürdü gül teyzesi dua et bize bayramdan sonra görmeye gitcez allah nasip ederseee

birbennnnn nerdesin canommm hadi bebişlerin inşallah tutunurda beraber doguma giderik kuzusummmm inşallahhhhhhhhh

hoşgeldin canım inşallah rüyan çıkar hayırlısıyla alırız hamile haberi..
ben iyiyim canım saolasın asıl sen nasılsın nasıl gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…