- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.861
aynen bende çok tembelleştim bişi içmiom sadece sıcak bişilerin hayalini kuruom getiren olsada içsekkk
hoş geldin cnm melike hamileeee
hoşgeldiniz kızlar ..
maonya ne içiyon banada ver kahve yapıcam üşeniyorum ya iyice tembel oldum valla..
aaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim cnm ya hamiş haberi alınca insan nasıl mutlu oluyo defne de hamile galiba
hoşgeldin canım..
hamişlerimiz var ayy çoğalıyor hamiş kervanı bizde yakında takılırız arkalarına inşallah..
hoşbulduk zirvecim nasılsın ?
bir sürü iş var bende de ama yapıcak insan yok
evet canım defnede hamile melikede umutluda transfer oldu bayramdan sonra güzel heberi alıcaz inşallah ayaklarını sürüsünlerde bizde fidelim arkadalrından inşallah..
inşş ayaklarını sürürlerrr sıraylaaa gebe haberleri veririzzzzz
bende umutluyu merak ediyordum peki esra naptı transfer oldu mu?
neyse çok soru sorup sizleride sıkmıyiim ee nasılsınız neler yaptınız ay nasıl özledim ya sizler e sohbet etmeyi ...
bende umutluyu merak ediyordum peki esra naptı transfer oldu mu?
neyse çok soru sorup sizleride sıkmıyiim ee nasılsınız neler yaptınız ay nasıl özledim ya sizler e sohbet etmeyi ...
esra bayramdan sonra olacak galiba topiğimiz hamişler topiği olacak bu yıl sonuna kadar inşallah..
cnm nie sıkılalım aşk olsunnn
ben ameliyat oldum onu biliosun dimiii
tubişimmm hadi darısıda sana bacım inanki dua ediyom hatta gecede dua ettim rüyamda gördüm bu topikte biri hamileyimm yazıyoduuuu hadi inşallahhhhhhhoş geldin cnm melike hamileeee
slm zirvecim naber nasılsın canım benimmm inanki size hep dua ediyorummm sizde bize edin dua emi teyzeleriii rabbim inşallahhhh herkesin gönlüne göre versinn diyorumhoşgeldin canım..
hamişlerimiz var ayy çoğalıyor hamiş kervanı bizde yakında takılırız arkalarına inşallah..
slm kusumm bende bakıyom yoksun hiçç naber nasılsın bacım dogum mu yaptın acaba dedim cok şükür bu ay rabbim benimde yüzümü güldürdü gül teyzesi dua et bize bayramdan sonra görmeye gitcez allah nasip ederseeeaaaaaaaaa hayırlı olsun çok sevindim cnm ya hamiş haberi alınca insan nasıl mutlu oluyo defne de hamile galiba
cnm nie sıkılalım aşk olsunnn
ben ameliyat oldum onu biliosun dimiii
hadi bakalım cnmm işlh bu ay tutar yeni yıla hamişş girerizz:))adetim yeni bitti.daha çalışmalara yeni başlıcazzzz.dua edin kızlarrr bana
canım senin ağrıların tamamen geçti demi nasıl hissediyosun kendini..
ben vajinal muayenede bile 1 gün ağrı çekiyorum
tubişimmm hadi darısıda sana bacım inanki dua ediyom hatta gecede dua ettim rüyamda gördüm bu topikte biri hamileyimm yazıyoduuuu hadi inşallahhhhhh
slm zirvecim naber nasılsın canım benimmm inanki size hep dua ediyorummm sizde bize edin dua emi teyzeleriii rabbim inşallahhhh herkesin gönlüne göre versinn diyorum
slm kusumm bende bakıyom yoksun hiçç naber nasılsın bacım dogum mu yaptın acaba dedim cok şükür bu ay rabbim benimde yüzümü güldürdü gül teyzesi dua et bize bayramdan sonra görmeye gitcez allah nasip ederseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?