- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.881
adetim yeni bitti.daha çalışmalara yeni başlıcazzzz.dua edin kızlarrr bana
hadi bakalım cnmm işlh bu ay tutar yeni yıla hamişş girerizz:))
canım yumurtlama günlerinizde cok calışın emiii kac günde bir oluyosun ona göre sölim ben sanaaaaa
hoşgeldin canım inşallah rüyan çıkar hayırlısıyla alırız hamile haberi..
ben iyiyim canım saolasın asıl sen nasılsın nasıl gidiyo..
ağrılarım çok şükür yokkk.ama stres çok fazlaaaaa.ailem hiç arkamda durmuoo psikolojikmen bitmiş durumdayımmmm
edelim cnm Allah kabul etsin dualarımızı işlh......kızlar bayram gecesi edilen dular kabul olurmuşşş birbirimize edelimmm
slm kusumm bende bakıyom yoksun hiçç naber nasılsın bacım dogum mu yaptın acaba dedim cok şükür bu ay rabbim benimde yüzümü güldürdü gül teyzesi dua et bize bayramdan sonra görmeye gitcez allah nasip ederseee
yumurtlama hesaplamayı biliom cnmmm.ama yinede sölüm geçen ayın 8ine bu ayın 9una oldum
ahh canım iyi diyim iyi olsun çok şükür canım bugün cig köfte istedi içinde et yokk zaten sipariş verdim geldi yedim ama midem allak bullak oldu sorma bide belim agrıyo kasıklarımla akıntımda oluyo adet olmuşum gibi hissediyom tedirgin oluyom :44:
yok cnm şehir dışındaydın 2 haftadır nete de giremedim hiç doğum yapmadım ama rtık sancılar arttı :18:çok zor ya son ay hakikaten
neyse cnm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına rabbim tüm isteyenlere kısmet eder inşllah hayırısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah ...
bende geçen bayram temizliği yaptım çok yoruldum önceden böle değildim çok tembelim şimdilerde..
maonya canım kahve yapmayamı gittin kuşummmm...
afiyet olsun canım ama acıdır çiğköfte tatsaydın çok yemeseydin..
tedirgin olma canım ben hamileyken her an adet olacakmışım gibiydim dr aradım normal dedi bebek vücuda yerleşirken anneyi rahatsız edebiliyomuş genelde adet hissi oluyo huzursuzluk falan oluyodu belim karnım ağırıyodu ama normal dedi dr sende takma kafana tadını çıkar bu güzel günlerinin...
adetim yeni bitti.daha çalışmalara yeni başlıcazzzz.dua edin kızlarrr bana
ahh canım iyi diyim iyi olsun çok şükür canım bugün cig köfte istedi içinde et yokk zaten sipariş verdim geldi yedim ama midem allak bullak oldu sorma bide belim agrıyo kasıklarımla akıntımda oluyo adet olmuşum gibi hissediyom tedirgin oluyom :44:
ben aylardır tembelim azıcık iş yapsam kımıldıycak halim kalmıyo alıştım rahata doğumdan sonra napıcam zirve
hem ev işi hem bebek :97::97:
dogrudur canım bide bende reflü ve gastirit varya acıda yedim ya ondan rahatsız ediyo olabilirrr rabbime emanetiz bebişimle darısıda sana olsun inşallahhh bitanem benim allah razı olsunnn
canım senin bebeğin var yükün ağır benim ne yüküm var şimiden böyle yapıyorum hamile kalsam yerden kalkamam gibi geliyo..
sağlıkla kucağına al bebeğini sonrası ALLAH yardımcın olur canım yorulursun ama meleğin sana gülünce yorgunluğun geçer bence..
benim arkadaşımın ikizi var yazık kız sabah kahvaltıdan sonra bazen enerji içeceği içiyodu valla...
saol canım evet soruyom arkadaslar bizdede oluyo deyince rahatladım ilki düşüktü biliyosun o yüzden tedirginim yoksa rahat olmaya calışıyom canım çok şükür iyiyim simdi sadece cig köfte acıydı ya o rahatsız etti içinde et yok kuzu valla nerden geldiyse aklıma canım istediiidualarım seninle cnm sürekli aklımdasın zaten inşş rabbim emeklerinin karşılığını bebişle mükafatlandırıcak annesi kuzun seninle olucak inşallah....
akıntın çok olur tedirgin olma rahat ol her an adet olucakmışım gibi akıntı ve sancı olur bi kaç ay bebişin seninle sen keyfini çıkar melike ...
canımsın senden de bitanem benimmmALLAH razı olsun canım..
iyi bak kendine ALLAH a emanet ol hadi dinlen sen canım..
kızlar kendinize iyi bakın sabahtandır netteyim gözlerim acıdı çıkıyorum hepinizi öptüm byyby..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?