Gebe kalamayanlar buraya.....

hoşgeldin canım inşallah rüyan çıkar hayırlısıyla alırız hamile haberi..
ben iyiyim canım saolasın asıl sen nasılsın nasıl gidiyo..

ahh canım iyi diyim iyi olsun çok şükür canım bugün cig köfte istedi içinde et yokk zaten sipariş verdim geldi yedim ama midem allak bullak oldu sorma bide belim agrıyo kasıklarımla akıntımda oluyo adet olmuşum gibi hissediyom tedirgin oluyom :44:

ağrılarım çok şükür yokkk.ama stres çok fazlaaaaa.ailem hiç arkamda durmuoo psikolojikmen bitmiş durumdayımmmm

canın saol olsun canım iyi ol çok yükleniyosun kendine biraz rahatla canım..
kız kardeşin ablan falan varmı benim yok o yüzden hep yanlızlık çekmişimdir..

yok cnm şehir dışındaydın 2 haftadır nete de giremedim hiç doğum yapmadım ama rtık sancılar arttı :18:çok zor ya son ay hakikaten
neyse cnm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına rabbim tüm isteyenlere kısmet eder inşllah hayırısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah ...

yumurtlama hesaplamayı biliom cnmmm.ama yinede sölüm geçen ayın 8ine bu ayın 9una oldum

ozaman sen canım 17.ci günde yumrutan catlıyo yaniii 12.14. 16. 18.20. ...diye devam et gün asırı sekilde ama dedigim gibi 17.günle 18.gün çok önemli bide hemen kalkma ayaklarını dik havaya yarım saat en azından kalkma çok kafana takma inşallah rabbim ol der ve o olur canımmm

afiyet olsun canım ama acıdır çiğköfte tatsaydın çok yemeseydin..
tedirgin olma canım ben hamileyken her an adet olacakmışım gibiydim dr aradım normal dedi bebek vücuda yerleşirken anneyi rahatsız edebiliyomuş genelde adet hissi oluyo huzursuzluk falan oluyodu belim karnım ağırıyodu ama normal dedi dr sende takma kafana tadını çıkar bu güzel günlerinin...

aman canımsende kendine ve yegenimiz çok iyi bak olurmu allah razı olsun bitanem benimmmmmmmm

dogrudur canım bide bende reflü ve gastirit varya acıda yedim ya ondan rahatsız ediyo olabilirrr rabbime emanetiz bebişimle darısıda sana olsun inşallahhh bitanem benim allah razı olsunnn

adetim yeni bitti.daha çalışmalara yeni başlıcazzzz.dua edin kızlarrr bana

dualarım seninle cnm sürekli aklımdasın zaten inşş rabbim emeklerinin karşılığını bebişle mükafatlandırıcak annesi kuzun seninle olucak inşallah....

akıntın çok olur tedirgin olma rahat ol her an adet olucakmışım gibi akıntı ve sancı olur bi kaç ay bebişin seninle sen keyfini çıkar melike ...

ben aylardır tembelim azıcık iş yapsam kımıldıycak halim kalmıyo alıştım rahata doğumdan sonra napıcam zirve
hem ev işi hem bebek :97::97:

canım senin bebeğin var yükün ağır benim ne yüküm var şimiden böyle yapıyorum hamile kalsam yerden kalkamam gibi geliyo..
sağlıkla kucağına al bebeğini sonrası ALLAH yardımcın olur canım yorulursun ama meleğin sana gülünce yorgunluğun geçer bence..
benim arkadaşımın ikizi var yazık kız sabah kahvaltıdan sonra bazen enerji içeceği içiyodu valla...

enerji içeceği süper bi fikir cnm bayıldım valla
cnm sende geçen aylarda kolay şeyler yaşamadın çok normal vücudunun yorgun düşmesi üzme kendini işler nasıl olsa olur boşver sen keyfine bak bol bol dinlen

saol canım evet soruyom arkadaslar bizdede oluyo deyince rahatladım ilki düşüktü biliyosun o yüzden tedirginim yoksa rahat olmaya calışıyom canım çok şükür iyiyim simdi sadece cig köfte acıydı ya o rahatsız etti içinde et yok kuzu valla nerden geldiyse aklıma canım istediii
ALLAH razı olsun canım..
iyi bak kendine ALLAH a emanet ol hadi dinlen sen canım..
canımsın senden de bitanem benimmm
kızlar kendinize iyi bakın sabahtandır netteyim gözlerim acıdı çıkıyorum hepinizi öptüm byyby..

sende kendine cokk ii bakkkkk tatlışımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…