Gebe kalamayanlar buraya.....

aşk meleğii cnm sende mümkün mertebe bilg başında oturma cnm bilg ve tlf ışınları gebe kadına çok zararlımış

aşk meleğii cnm sende mümkün mertebe bilg başında oturma cnm bilg ve tlf ışınları gebe kadına çok zararlımış

evet tatlım doğru söylüyosun ama işte hem yanlızlık hemde sizlere çok alıştım ama zaten artık istesemde oturamıyorum birde cnm leptop kullanıyorum sehpanın üstünde aramızda biraz mesafe var ama tabi bu zarar vermesine engel değil telefon la konupşmayı azalttık ama aileler le ...

slmmm kızlarrrrr bu gece memlekete ucuyoruzzzzzz bayrama annemlere gıdıozzzzzzzz bır sure yokummm hepınız allaha emanet olun canlarım gorusmek uzeree kocamannn opuldunuz hepınızzzzzzzz...

pko dediğim polikistik over.önce kadın doğum uzmanı polikistik over gibi gözüküyo dedi aletle içime bakıncza ama testler yapmak lazım dedi. hormonlardan da troid olduğu anlaşıldı. dolayısıyla troid üzerinde yoğunlaştılar hamile kalmayı engelliyomuş troid bezlerinin yavaş çalışması. kadın doğum uzmanıda ilaç vermedi. ymurta tembelliği için şimdi bişi vermicem önce troid ilaçlarını kullan bu geçebilir dedi benimde kafam çok karıştıanlıyacağın. aynu durumda olanı duydun mu hiç yada oku dun mu? ocouk olaması tedavi iel mümkün olan var mı?

amn geldım yoksunuz
kaynatıp cıkmıssınız

ask melegım ben senı dogum yapmıssındır dıe tahmın edıordu

zırve profıl resmın gusel olmus tatalım

maonya gıtmıssın yenı bır ay yenı bır umıt demek hadı ınşş tutunacak annecıgıne senın nazlı bebek
kız tuba ayrıca bayram gecesı derken bayramdan bır gun oncekı gecemı ?

tatlım hoşgeldinnnn çok merak etmiştik seni. sağol canımmmmmm darısı tez zamanda başına inşallahhhhh dualarım seninle kuzumm

oleyyyyyyy süper bu haber canımcım tez zamanda güzel haberlerini alıcaz inşallahh

çok şükür canım. inş çok yakında senden de güzel haberler alacağız. çalışmalar ne zaman başlıyor?

hastalığım yeni bitti cnm artık başlarız.ama çok yıprandımmmm artık olsun istiyorumm.hayattan hiç zevk almıyrmmmcanım deseler canın çıka anlıyrm

hastalığım yeni bitti cnm artık başlarız.ama çok yıprandımmmm artık olsun istiyorumm.hayattan hiç zevk almıyrmmmcanım deseler canın çıka anlıyrm

çok normal canım ameliyat falan derken çok stresli zamanlar geçirdin. hiç kolay değil bundan sonra sadece bebişine odaklan. sana tavsiyem 12. günden itibaren çalışın 15 dk yastık koy belinin altına sonra öyle uyu canım bu ay gelicek meleğin inş içimde öyle bir his var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…