Gebe kalamayanlar buraya.....

ölesine takılayım dedim yaa bakın kızlar özellikle hamileler bayramda çok dua edin bize inşallah bizimkiler de yakında gelir bittimi bayram temizlikleri

birben memlekete dönücekmi acabaaa????yoks bebiş için vazmı geçtiii.
kızlar bide birbene yasin okuyalımm gönderelim.esra senin transferindede sana okuyalımmm.yardım ederrr ben dualara çok inanıyrmm

kızlar bide birbene yasin okuyalımm gönderelim.esra senin transferindede sana okuyalımmm.yardım ederrr ben dualara çok inanıyrmm

salavat cekıorum ben ona....rabbım kabul etsın

ay evet yha ıı olur duanızı eksık etmezsenız cok sevınırım....
transfere gıdecem dıe yazarım zaten
fazla gıeremem dıger ay
sızı ck ozlıcem
ama bebegım ıcın dınlenmek zorundayım teyzelerı

okurum esraaa sanadaa.
ama ben çok umutluyum 2010bitmeden gelicek meleklerimiz.

kayraaa kız bana et bu ayki maçlarımız golle sonuçlansın

edecek tabı bız kendını bekleye bekleye bır hal olduk :)
nazını cektık gelmesı ıcın kac aydır
:):):)

haklısın teyzoşu :)))))

ölesine takılayım dedim yaa bakın kızlar özellikle hamileler bayramda çok dua edin bize inşallah bizimkiler de yakında gelir bittimi bayram temizlikleri

ederiz tabi ki canımcım

dönmeyeck canım bildiğim kadarı ile. ben transferden önce okumuştum. gene de vakit buldukça okuyacağım inş

defne kız artık bebek resmı koy su profılıne :)

ya kuşummm haklısın resim bulamadım güzel :) bakınıyorum :)

defne transerden önce yazmışsın????nasıl gebe kaldın aşılamamı tüp bebekmi bildeğimden soruyrm cnmm

maonyaam etmezmiyim tabiki edicem bugün kanamam bitti yarına başlıyorum dualara hepinize kuran okuyamam ama dua ederim kesinlikle

allh razı olsun allh ne muradın varsa versınnnnnnn ınşşşş

ben tupe baslıorum haftaya adetımlen gıdıorum 2. gunu
21. gunde ılaclarımı ıcıcem kısmetse
en ıı sey ınsanların bırbırne ettıgı duadır
ceken anlar sadece...

defne transerden önce yazmışsın????nasıl gebe kaldın aşılamamı tüp bebekmi bildeğimden soruyrm cnmm

canım birbene transferinden önce okudum anlamında yazmıştım. benim doğal oldu bu ay klomen kullandım yumurtalar gelişmemiş dedi doktor. tedavi başarısız önümüzdeki ay yumurtalarını çatlatmaya çalışıcaz dedi. ama hamileyim :) Rabbim istedikten sonra oluyo demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…