Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar bende ilk adetimden sonra başlıyorum çalışmalara maonyamın dediği gibi umarım golle sonuçlanır kürtajdan sonrakiilk adetimden sonra başlıcam kırmızıları bekliyorum anlıcağınız tedavi ile mi hamiş kaldığımdan nedir hiç korunma dedi doktor bakalım önce tugbanın ıyı haberini alalım sonrada belki benim ne dersiniz?

ımaknsız dıe bırsey yoktur hayatta rabbım yeyterkı ıstesın

tugba ben sna abırsey sormustum bayram gecesı edılen dua demıssın
1 gun oncesımı ?

ınş canım once bırbenın alacaz gıbıme gelıor
sonra sızın adet tarılerınız olur tugba ve senın
o zamana kadar benım transfer sonuclanır

kesinlikle çeken anlar balım ne diyim ki bunalımlar şunlar bunlar neler neler valla ben neyime ümitleniyorum bilmiyorum ama( yumurtam gelişmiyo) pco. ama yine de ümitliyim işte ve kesinlikle sizin için de öle

Kız tugba gulgul oldum gollen sonuclansın yazıncaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maonyaam etmezmiyim tabiki edicem bugün kanamam bitti yarına başlıyorum dualara hepinize kuran okuyamam ama dua ederim kesinlikle
adım tuğba cnmm dua ederken gerek olur
ayy bu çok tatlııııııı

ayy cnmm bak seninkide bi mucize olmuş yumurtan gelişmediği halde yeterki rabbim dilesinnnn

adım tuğba cnmm dua ederken gerek olur

ayy bu çok tatlııııııı

ayy cnmm bak seninkide bi mucize olmuş yumurtan gelişmediği halde yeterki rabbim dilesinnnn
kesinlikle güzellikler yiyecek ekmeği varsa oluyo Rabbim yeterki istesin neler olmuyo birbenin sonucunu bende çok merak ediyorum ve seninkinide esracım tugba benden önce atacak golleri e doğal olarak

inşşş canım hep beraber nüfüs patlaması yapalımmm
ımaknsız dıe bırsey yoktur hayatta rabbım yeyterkı ıstesın

tugba ben sna abırsey sormustum bayram gecesı edılen dua demıssın
1 gun oncesımı ?

evet cnm bayram gecesi yani yrn gece buu günler çok kıymetliii yani dua babında.
bayram günüde dualar kabul olurmuşş

kayracgım vaktı satı vardır herseyın rabbım hayırlı zamnda hayırlısıylan gelmeyı nasp etsın
rabım eger gebe olmayanlar ıcın hayırlıysa gebelıgı nasp etsın
gebe olanlar ıcınde saglıklı gebelıkler olsun ınşşş
allhım ne kımsenın kucagını bos nede hevesını kursagında bırakmasınnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…