- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #28.961
kızlar bende ilk adetimden sonra başlıyorum çalışmalara maonyamın dediği gibi umarım golle sonuçlanır kürtajdan sonrakiilk adetimden sonra başlıcam kırmızıları bekliyorum anlıcağınız tedavi ile mi hamiş kaldığımdan nedir hiç korunma dedi doktor bakalım önce tugbanın ıyı haberini alalım sonrada belki benim ne dersiniz?
allh razı olsun allh ne muradın varsa versınnnnnnn ınşşşş
ben tupe baslıorum haftaya adetımlen gıdıorum 2. gunu
21. gunde ılaclarımı ıcıcem kısmetse
en ıı sey ınsanların bırbırne ettıgı duadır
ceken anlar sadece...
Kız tugba gulgul oldum gollen sonuclansın yazıncaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
adım tuğba cnmm dua ederken gerek olurmaonyaam etmezmiyim tabiki edicem bugün kanamam bitti yarına başlıyorum dualara hepinize kuran okuyamam ama dua ederim kesinlikle
ayy bu çok tatlııııııı
canım birbene transferinden önce okudum anlamında yazmıştım. benim doğal oldu bu ay klomen kullandım yumurtalar gelişmemiş dedi doktor. tedavi başarısız önümüzdeki ay yumurtalarını çatlatmaya çalışıcaz dedi. ama hamileyim :) Rabbim istedikten sonra oluyo demekki
selam canlarr nasılsınızzz
kesinlikle güzellikler yiyecek ekmeği varsa oluyo Rabbim yeterki istesin neler olmuyo birbenin sonucunu bende çok merak ediyorum ve seninkinide esracım tugba benden önce atacak golleri e doğal olarak
adım tuğba cnmm dua ederken gerek olur
ayy bu çok tatlııııııı
ayy cnmm bak seninkide bi mucize olmuş yumurtan gelişmediği halde yeterki rabbim dilesinnnn
inşşş canım hep beraber nüfüs patlaması yapalımmmkızlar bende ilk adetimden sonra başlıyorum çalışmalara maonyamın dediği gibi umarım golle sonuçlanır kürtajdan sonrakiilk adetimden sonra başlıcam kırmızıları bekliyorum anlıcağınız tedavi ile mi hamiş kaldığımdan nedir hiç korunma dedi doktor bakalım önce tugbanın ıyı haberini alalım sonrada belki benim ne dersiniz?
ımaknsız dıe bırsey yoktur hayatta rabbım yeyterkı ıstesın
tugba ben sna abırsey sormustum bayram gecesı edılen dua demıssın
1 gun oncesımı ?
adım tuğba cnmm dua ederken gerek olur
ayy bu çok tatlııııııı
ayy cnmm bak seninkide bi mucize olmuş yumurtan gelişmediği halde yeterki rabbim dilesinnnn
hoş geldin cnmm ubidi gelmişşş yazdım ama görmedin sanırsamselam canlarr nasılsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?