- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.001
sağol kuşummm senden tatlı olmasınlar tabi ekleyen tatlı
defne aklımdan bunu koyacak profıle dıe gecrdım onu koydun cıdden :)
kuşummmm tanıdık artık birbirimizi kaç aydır zevklerimizi bile biliyoruz :) ayyyy inş bebişim buna benzer bana benziyo dimi?
beyazlıgı evet :) sacları hayır
tugba nerdesın
kzıdınmı öle yazdım dıe
kızlar ya pc yi açmadan önce öle ağladım ki ilaç gibi geldiniz ne yalan diyim arada ettiğimiz inşallah sedalarımız var ya dua olur dilimiz dursa yüreklerimiz konuşur da sonucunu alırız Allahın izni ile
benim kendi orjinal saçlarımda turuncu kızzen çok bunu benzettim kendime
yokk kız nie kzıımmmm bacımm sonuçta şakalaşıyoruz ben çoçukmuyumki kızıyımmm:86:insan biraz geniş olmalı kendini tiye almayı bilmeliii
canım zaten kim başkası için ne isterse melekler bin katını istermiş o kişi için RAbbim herkese versinburası ole bır yerkı gercekten sanalda olsa sankı yıllardır tanıdıklarımın oldugu bır yermıs gıbı gelıor
benım gercekten cok sevdıklerım var burda
ıcten dua ettıklerım aklımdan cıkmayanlar var burda
gırmeyınce merak ettıklerım var
gırdıgıne sınır olduklarımda var :)
sureklı dua edıorum herkese aklımdan teker teker gecıor ısımler topık topık
gırmedıgım zamn huzursuz oluorum sabah umutlu bır habelen acıorum pc yi
canım sıkıldıgında agladıgımda anında burdayım
hamıleyımmm yazılrı hep sevndırdı zerre kadar kıskanmadım kımseyı
neden benım yok demedım
canım zaten kim başkası için ne isterse melekler bin katını istermiş o kişi için RAbbim herkese versin
aynen cnm bende bunalımda geldim buraya şimdi iyim ilaç gibi topikkk:86:kızlar ya pc yi açmadan önce öle ağladım ki ilaç gibi geldiniz ne yalan diyim arada ettiğimiz inşallah sedalarımız var ya dua olur dilimiz dursa yüreklerimiz konuşur da sonucunu alırız Allahın izni ile
canım zaten kim başkası için ne isterse melekler bin katını istermiş o kişi için RAbbim herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?