Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar ben bugün başlayayım ozmn esra ve uımutlu için çekelim önce.
allahümme salı ala seyidine muhammet doğrumu arkadaşlar yanlış okumak istemem.kaç tane çekeyimmm

himmm ben burdayim anne seni rahat birakmiyicam diy heraldee
bende eh iste iyi olmaya calisiyorum. bunda atlaticam. baska caresi yook canimm

hoşgeldin teyzesi nasılsın canım ben ona iyi bakıyomda o beni yoruyo bacımm yaramaz olucak bu bak sölim ben sizeee :94: :82:

canım arkadaşım yaa
okuyunca dondum kaldım çok üzüldüm ama dedim ki belki böylesi daha hayırlıdır
hep dua edelim birbirimize

bende ilk öyle 5 dakika dondum. hep ayni noktaya baktim sook oldumm.
önce inanamadimm. cook sarsildim günlerce agladimm. sonra benim gibi cook arkadas var dedim.
taktir ALLAHIN. yinede cook üzülyüorumm canim

himmm ben burdayim anne seni rahat birakmiyicam diy heraldee
bende eh iste iyi olmaya calisiyorum. bunda atlaticam. baska caresi yook canimm

ayyy canımsın yaa inanki sana bu ay cok üzüldüm bacım hiç umudunu yitirme olurmu gelicek inşallah melegin sabahleyin doktorumda bu konular işleniyodu izledinizmi kızlarrr :26:

esracım,,,daha önce bukadar çok okumadığım için kendimi bilemedim...bana 500 ihlas suresi yazar mısın...okuyunca tekrardan alırım

kızlar dua okunackasa bende okurum seve seve ne ve ne kadar okunacagını yazın sadece olurmu allah kabul etsin şimdiden önemli olan niyettir zaten inşallah gelir hayırlısıyla bebişleriniz

kuzum benimmm nasıl alışabildinmi yeni yere evine inşallah hayırlısıyla rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip eder bacım dualarım hep sizinlee hadi hayırlı haberlerinizi alalım inşallah bu ayyyy:81:

amin canım amin inşallah umutluyuz bakalım
yeni yerime de çok alıştım çok sevdim burayı

Tugba canım sen kactane okuyacaksın
melıke sen ne kadar ıstıyorsan onu yazalım sayı olarak
ne kadar okuyabılırsen
hem hamıleler ıcın hemde kalamaynlr ıcın dua edılecek

kizlar söyle anlastik. önce 1000 tane ihlasi serif cekelim. baslamadan önce selavat getirelim.

bu duaya katilmak isteyen herkese okuyalim. yani ben kendimi öncelik olaak görmek istemiyorum. bunu bitirdikten sonrada.

ayaetel kürsi ve yasini serif okuyalim. dimi esra. hem karismaz daha iyi olur.

dua miz herkese yani. sadce okuyucaklarimizi karistirmiyalim. sayisi yanlis olmasin.

kizlar önce 1000 tane ihlas serifi alin.

lısteyı acalım o zamn

bismillahırrahmanırrahım

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METLUKA ___500

dua edılecek ısımler

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
kayra
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
baska kım var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…