Gebe kalamayanlar buraya.....

oooo topiğin güzelleri gelmiş bak güzeller diyorum artık iki kişisiniz ya
hoşgeldin canım

hoşbulduk kusummm ayy canım benim yaa nerelerdesin sen gülom unutmaki biz bu topigin ilk gülleriyiz hiç göremedim seni kusum naber nasılsın yaaaa canım benim nasıl özeldim sizi ezgiyide göremiyom hiçç

Son düzenleme:
hoşbulduk kusummm ayy canım benim yaa nerelerdesin sen gülom unutmaki biz bu topigin ilk gülleriyiz hiç göremedim seni kusum naber nasılsın yaaaa canım benim nasıl özeldim sizi ezgiyide göremiyom hiçç

evet canım yaa ben de çok özledim valla bildiğin gibi işte arada uğramaya çalışıyorum birbeni seni görüncce mutlu oldum ezgi de gelse keşke arada

melike hos geldinnn :13: nasilsinn hamilelik nasil gidiyorr.

hoşbuldum canım arkadasım benim iyiydi düne kadar ama canım simdi bi bulantı bi iştahsızlık yedigimi cıkarcak gibi oluyom benim yaramaz çok yaramaz oluca sanırımmm
sen ne yaptın kusum moralin nasılll ne var ne yok inşallah iyisindir hayırlısıyla darısıda size olsun inşallah canım benim dualarım hep sizinleee

canım arkadaşım yaa
okuyunca dondum kaldım çok üzüldüm ama dedim ki belki böylesi daha hayırlıdır
hep dua edelim birbirimize

kızllaaarrr ben geldiiiiiim
nasılsınız güzellerrrr
tugba o doktor halt etmiş güzelim hiç canını sıkma tedavini ol bu arada da maçlara devam et
umutlum sen benım umutlumsun ümit etmeye devam Allah nasip edecek bir gün
melike ufaklıga ıyı bakıyon demı
esra desne bı daha kı ay ıkı canlısın İNŞALLLAAAAAH
bende okuyım dıcem kızlar ama kanamalıyken okunurmu kı logusayım ya daha ama bıde salavat cekme lıstesı yapsak bende onu yapardım hıc olmassa

esra daha öncede söylemistim canim. ben tefriciye cekemiyorum. stres oluyorum.
ama ayetel kürsü yasinn serif okurum ALLAHIN izniyle.

ben 200 ayetel kürsi aliyim. 10 tane yasini serif aliyim. eger alana olmazsa daha fazla da alabilirim canim

ınş canım :):):)

evet canım yaa ben de çok özledim valla bildiğin gibi işte arada uğramaya çalışıyorum birbeni seni görüncce mutlu oldum ezgi de gelse keşke arada

kuzum benimmm nasıl alışabildinmi yeni yere evine inşallah hayırlısıyla rabbim sizede hayırlı evlatlar nasip eder bacım dualarım hep sizinlee hadi hayırlı haberlerinizi alalım inşallah bu ayyyy:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…