Gebe kalamayanlar buraya.....

aynen cnm kısmet değil biliyorum hep bi engel çıkıooo.

kızlar duayı kararlaştırınnn ona göre banada söleyin bende okurum.vakim olduğu kadar.süre uzun olursa fazlada okurumm.önce kim iççin okuyalımm bence bugün mubarek gün başlayalım

lısteyı acalım o zamn

BİSMİLLAHIRRAHMANIRRAHIM

BIRBEN ___1000 TANE
ESRA___1000 TANE

DUA EDILECEK ISIMLER

UMUTBIRBEN
MAONYA
ESRA8
ZELALCA
JELLİ
KAYRA
MELİKE
DEFNE
ASKMELEGI
MINNASU
JOSE
HURREM
METUKA
BASKA KIM VAR ?

Son düzenleme:
esra benimde o kadar sürdü. sonucunuda hesapliyo doktor heralde. ben ekimin 6 sinda adet oldum.
10 gün hap ictim. biraktim tekrar adet oldum. ekimin 22 sinde ineye basladimm.
önce sadce aksamlari vuruyordum. sonra sabah aksam vruldum. 4 dünde yumurta toplandi.
8 zinde ise tarnsfer gerceklesti. ay inanmiyicaksin ama unutmustum kiz tedavi sürecini.
senin icin gidip kagittan okudum. iyice sersem olmusumm.

Ben adetlıyım ama
pazar baslayabılırım
tugba vaktın varsa sen salavatı bugun cekıp baslayabılırmısın ne kadar okuyacaksan
bu duayı 15 gunde bıtırelım ıınşşşş

birbencim çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm arkadaşım
o kadar umutluydum ki senin için..
hayırlısı olsun canım belki böylesi hayırlı biz bilemeyiz rabbim her şerde bir de hayır veriyor biz farkına varamıyoruz
en doğru zamanda sen de annelik duygusunu tadacaksın eminim
hepimiz de öyle
sakın kendini bırakma sen güçlü bir kadınsın bunu da atlatacaksın kolayca

tmm cnm allahümme salı ala seyidine muhammet desem olur dimi kaç tane çekecemmm.
bide ihlasmı okuyacazzz ve kimin adın aokuyayım

Tugbacıgım dua edecegımız kısılerın lıstesını yazdım 1 on sayfaya
100 tane ceksen yeterlı salavat sonra bısmıllah dıyerekten duaya basla ıstersen
baslamadan once ısımlerımızı say rabbım bu ısımlere hayırlı bır soy ıhsan eyle dıe.....
Sen musaıtsen tabıkı

sagol ttalimm inan bende cook ümitliydim. bu sefer olucak dedim ama olmadiii
evet bundada bir hayir vardirr. INSALLAH bidahakisine sizlerin duasiyla bebklerimize akvusuruzzz canimm
bu tedavi süreci cook agir. sonucuda böyle olunca birden bosluga düstüm. kismett vardir bunda da bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…