Gebe kalamayanlar buraya.....

selavat bir kac türlü oluyor canim. eger ona dilin alismissa oku. dogru yani.
ben daha baska okuyorum.
allahümme salli ale seyyidina muhammedin, ve ale eli muhammet. nihat hati ogluda demisti. selavatin her türlüsü makbül canimm tubacigim.

güle, güle esracigim. iyi toparladin. bundan sonrasi kolay olur.
ismini yazdigimiz arkadaslar da görür yarin. onlar da ne kadar okursa yazarlar. dua mizi yapariz.

sonrada digerlerine baslariz. kizlar ihlas icin. 15 gün cok gec olmazmi.
bence daha erken bitirelimm. neyse söyle 2, 3 gün gecsin. kim ne kadar okuyor. üstünü tamamlariz.

bismillahırrahmanırrahım

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

Son düzenleme:
tubacıgım dogru slaavtın canım,
bır suru salavat seklı var
dılın hangısıne alıskınsa onu cek
rabbım kabul eylesın

merhaba arkadaşlar...bende çocuk özlemi çekenlerdenim.iki aşılama yapıldı sonuç negatif.doktorum tüp bebeğe geçelim dedi ben birkaç ay dinlenmek istedim.benide duanıza eklermisiniz.1000 ihlas da ben alayım.RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.dualarımızı kabul etsin.bol bebişli günler nasip etsin...

allahümme sallı ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyidina muhammet çektim kızlar500 tane
ihlasta200taneokudum şimdilik.aramızda biri isimleriyle bunları kayıt etsinnn

canım ALLAH kabul etsin başladın demek bende yarın oruçlu olucam oruçlu ağzımla okuyım duayı banada 400 yaz bitirirsem alırım yine birben içinmi okuyoruz listedeki sıramı olucak yani..

zirvveee ehoş geldinn cnmmm.yanlış anlamadıysam hepimiz için okuycaz hamileler içinde doğumları kolay geçsin sağ salim çoçuklarını kucaklarına alsın die okuycaz.bizede çoçuk içinnn cnmmm

gunaydın herkese kızlarrrrrrrrr
umarım herkes ıyıdır
ben ılaclarıma basladım bugun3. gunum
duanıza ıhtıyacım var........

canım tedavin hayırlı olsun ALLAH yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..dualarımdan eksik değilsiniz..ALLAH işini gücünü rast getirsin..

kızlar ağır bel fıtığı olmuşum.doktor fizik tedavi verdi.ilaç verdi.gebe kalmamam gerektini sölediiii
bana kısmet olmuo anne olmakkkkk sabahtan beri ağlıyrmm başım ağrıdııı

canım çok geçmiş olsun ağlama ne olur ağlamak keşke sorunlarımızı çözse hep beraber ağlarız o zaman..ALLAH şifa versin sağlığına kavuştursun seni tez zamanda inşallah canım benimm..

inşş cnmmm sen napıosun nasılsınnn

çok şükür iyiyım canım bugün attım kendimi kuaföre 3-4 saat güzelce saçlarımı boyattım tıkmışım kendimi 4 duvarın içine içimi çürütüyorum..kuaförde türbanlı bir bayan saçlarına dip boyaya gelmiş saçlarının rengini görmüm dudağım uçukladı fönlü vee platin sarısı millet kafaya bişey takmıyo anacım kahkahaları havada uçuşuyo bende sessizce saçımı boyayıp çıktım farkında değiliz ama ömrümüzün en güzel yılları ağlamakla geçiyo kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…