Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar ben geçen cuma adet olmam için 3 tüp tek seferde vurulan iğnelerden oldum 1 hafta oldu ve adet olmadım hala.adetın 3nc u gunu tahlıl yapılacaktı ne zamana oluycak olsada tedavıye başlasma karınım şiş şiş rahatsızlık verıyoo.bunaldım resmen valla düşünmekten butun dertler benı buluyo resmen .pkoluyum dört dörtlük

yorum yokmu kızlar

bismillahırrahmanırrahım

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500+100
davraz__1000
zirve__400
jelli__500

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

şaka yaptım canım zaten ilk ben dedimya sana önce tedavidekilere ve hamişlere okuyalım diye.. sonda olsam ne olacak ismim geç aklına gelmiş ilk önceki listede yoktum sonra baktım yazmışsın onun için zilli dedim beni unutmuşsun diye kuşum..
dua etmemmi canım benim ederim tabii..ALLAH kabul etsin inşallah..

kızlar akşama 20lik dişimi çektiricem gömülü.ameliyat gibi dikiş atıolarrr çok ağrıo çektirdikten snr.geçen yılda diğerini çektirmiştimmm.akşama girmezsem merak etmeyinn

Son düzenleme:
saol cnmmmm.off bu hafta yzılı haftaammmmm.dişim belimmm.
hani sen geçen ay aşı oldun die korunduna çok üzülmüştün yaaa seni şimdi daha iyi anlıyrmmmm

benide ekleyin

bismillahırrahmanırrahım

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

hayırlı akşamlar kızlarrr hiç iyi degilim midem bulanıyo gün boyunca basım dönüyo kokuya karsı feci oldum yemegi zor yapıyom daha simdiden tv izlerken bi bakmışım kac saat uyuyakalmışım ki ben gündüz uyudugumu hiç hatırlamam allah yardımcım olsun benim yaramaz beni şimdiden cok yoruyo napalım saglık olsunnn artıkkk rabbim hayırlısıyla darısıda sizlere olsun inşallahhhh

gecmıs olsun canım benım gececek bunlar ınsallah 3 ay bıtınce tık dıye kesılıyo zaten bıraz sabretmeye calıs nolur dua et bol bol da
tugbacım sana da gecmıs olsun canım benım ımtıhan dunyası ıste
kızlar ben brazdan cıkıyorum ve hafta son yokum buyuk ıhtımalle hepınızı opuyorum sımdıden

allah razı olsun canım benim gecer inşallahh sende kenidine çok ii bak kusumm rabbime emanet ol inşalah darsıda size olur hayırlı evlatlar nasip eder yüce rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…