Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar duaya başlamış ama ilk hangisini okucaz canım ihlasmı tefriciyemi yasinmi sen biliyomusun..
esra gelsede öğrensem benide listenin sonuna yazmış zilli

zirvveee ehoş geldinn cnmmm.yanlış anlamadıysam hepimiz için okuycaz hamileler içinde doğumları kolay geçsin sağ salim çoçuklarını kucaklarına alsın die okuycaz.bizede çoçuk içinnn cnmmm

ALLAH kabul etsin canım ben hepsinden okurum ihlasta yasınde tevriciyede salavatta hepsinden okurum ALLAH kabul eder inşallah..sen nasıl oldun canım benimm..

canım o baştaki gülücük yanlışlıkla oldu sakın yanlış anlama ne olur..elim değmiş galiba şimdi farkettim canım..

bismillahırrahmanırrahım

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

Son düzenleme:
bende çok bakımsızım kaşım bıyığım bacaklarım her yerim orman dip boyam geldi onu bile yaptımıyrm içimden gelmiooo

ay zırve cok guldurdun benı :)zilli yazmıssın :)))))
kız dua bu bası sonumu var hepımıze dua edıcez ıste :)

ıı dılkelerın ıcınde sagol
zırve ben ılaclaa basladım yarın orucsan lutfen cok duna ıhtıyacım var

ALLAH KABUL EYLESİN DUALARIMIZI hepinizden allah razı olsun kızlar ben 200 salavat 500 ihlas okudum daha da okursam haber veririm k.i.b grş byy...

Son düzenleme:
kizlar Allah kabul etsin dualarinizi ama beni de unutmayin bende bugun yarin adet olurum ama elimden geldigi kadar salavat ve ihlas okuyacagim yazarim size kactane okudugumu.Bu arada insallah adet olmam

Kizlar ben 100 tane salavat 500 tane ihlas okudum Allahim dualarimizi kabul etsin yardimcimiz olsun insallah cocugu olmayanlara cocuk hamile olanlarinda kucaklarina saglikla almayi nasip etsin bizi en kisa zamanda kavustur meleklerimize doldur kucaklarimizi Allahim herseyin hayirlisini ver ya Rabbim...

bismillahırrahmanırrahım

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…