Gebe kalamayanlar buraya.....

coook gecmis olsun tatlimmmmmm neden oldun. her sey yolunda gittimi canimm

sagol canım benım hersey yolunda gıttı valla en son doktorla sohpet edıyodum amelıyat masasında sonrasını hatırlamıyom zaten bayılmısım narkozun etkısınden uyandıgımda hersey bıtmıstı oda da buldum kendımı..:)

desene bebıs gelır artık rahatlıklan seker kızım
duamıza sende katıl hade bu hafta bıtırelım allhın ıznıylen
ıhlas suresını okucaz lıstedekı ısımlerı sayaraktan

rus doktorlarmi ameliyat etti senii. evet narkozu yedinmi hemen ucuyorsunn zatennn

desene bebıs gelır artık rahatlıklan seker kızım
duamıza sende katıl hade bu hafta bıtırelım allhın ıznıylen
ıhlas suresını okucaz lıstedekı ısımlerı sayaraktan

inşallah canım yaaa gelsın artık katılırımda benım kanamam var olurmu acaba oyle dua okumak bilmemkı?

güle, güle tubacigimmmm :92: bak senin südyenini salliyorum tubaaaaa :92: telden düsmüstü kiz aldimmm bakkkkk :92:
bir südyenine sahip cikamiyormusunnnnnnn :92: aaa inanmiyorum donun da düsmüs kisssss

cnm benim.çok geçmiş olsun.sonradanmı oldu.tedavi şansın yokmuuu.
Kim ne derse desin çoçuk bi kadının sigortası.dilerim rabbim sana çabuk zamanda verir.istersen bi doktora gitt.tahlillerini yaptır

saol canım.. Doğarken doktor hatası yüzünden başım içerde kalınca bir nevi beyin felci olmuş.. Tedavisi tam yok.. çok ameliyat geçirdim şu an eskiye göre daha iyiyim..doktora gittim.. Hormon testi ve ultrasonda herşey normal çıktı.. Acaba rahim filmi çektirsem mi?

Son düzenleme:

erken dıe dusunuyorum 1 yıl dolmadan cektırme ben tam 1 yıl dolunca cektırdım

aaaaa donumu sütyenimi almışşş umutluuuu:92::92:sen çok yaşa emii güldürdün beniiiiii

cnm rahim filmi şarttt.tüplerin tıkalıysa beklemenin anlamı yokk.bide yumurta takibi yaptır.

ben şimdi çıkıyrmmm bi kaç saat snr gelirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…