- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.901
minnasu iyi geceler cnm
ıyı akşamlar herkese nasılsın kızlar ne var yokkk bakalımm....ben geldimmmm heyyyyy milletttt bırben esra mayonya melikee nerdesınzzzzzzz...
cnm mrb nerelerdesin kız sen hiç denk gelemiozıyı akşamlar herkese nasılsın kızlar ne var yokkk bakalımm....ben geldimmmm heyyyyy milletttt bırben esra mayonya melikee nerdesınzzzzzzz...
hakılısın cnm hergün gece ben bile muhakkak uğrardım ama dün uğrayamadımmmkızlar nerdesiniz ya ben girmediğimde gece kuşlarım şakıyıp duruyodu şansıma şimdi yoklar:44:
iyi geceler kızlar geçmişi pek okuyamadım sadece maonyanın yengesinin yaptığı kıskançlığı okudum çok üzüldüm zaten maonyayla hayatımız çok benziyor ...inşallah kimse bana benzemez özellikle hayatı kimse çekmesin..bugün eşimin arkadaşı ile biraz çıktık gezdik her hafta sonu çıktığımız gibi kendisi doktorum aynı zamanda..bana eşimin eski sevgilisinin şimdikii kocasından çocuğunu doğurduğunu söyledi..eşiminde bundan haberi var..içimden şimdi eşim benimle evlendiği için ne kadar pişman diye geçirdimm..her taraftan dabeliyim bugünde ayrı bir hastalığım olduğunu öğrendim kan değerlerim çok düşük hamile kalsam bile bebek kaç ay sonra düşermiş beş ay sadece bununla uğraşacağım laparoskopi de cabası Allahımm çok şükürr
kızlarrr ben500 tane daha okudum yani toplamda 700ihlas oldu.200 önce okumuştum 500 şimdi okudum
toplamda700ihlas,500salavat oldu
gunaydın kızlar
ıhlas suresını okucaz
lıstedekı herkes ıcın toplu haldeeeee
tek tek deıl yanıııı
okumak ısteyen sayıyı verebılır lısteye ekleyebılırım
kızlae heerkese merhaba
sınava gırenler ınsallah sınavınız ıyı gecmıstır
tugbacım gecmıs olsun canım bu arada yengene de solenecek cok laf var ma hepsını yuttum Allaha havalae et canım
obmarcım kayınpederın ıcn de aynı duygular ıcındeyım Allah nasıl bılırse ole yapsın ınsallah sende bebegıne kavusursun
umutlu esra zelalca sekerkız nasılsınız sızlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?