Gebe kalamayanlar buraya.....

hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar kızlarrrr
saat 2.30 da kpss sınavım var dualarınızı eksik etmeyin olurmu kendinize çokk iii bakın canlar inşallah sınavım güzel gecerr

ıyı akşamlar herkese nasılsın kızlar ne var yokkk bakalımm....ben geldimmmm heyyyyy milletttt bırben esra mayonya melikee nerdesınzzzzzzz...

slm yawru kusum nerelerdesin sen yaa iyiyiz tatlım çok şükür inşalah sende iyisindir bende bugün sınava gircem çok heyecanlıyım fazla calışmadım desem yeridir inşallah kolay ve güzel soruar vardır ve güzel gecerrr öptük seni teyzesiiii

ıyı akşamlar herkese nasılsın kızlar ne var yokkk bakalımm....ben geldimmmm heyyyyy milletttt bırben esra mayonya melikee nerdesınzzzzzzz...
cnm mrb nerelerdesin kız sen hiç denk gelemioz
kızlar nerdesiniz ya ben girmediğimde gece kuşlarım şakıyıp duruyodu şansıma şimdi yoklar:44:
hakılısın cnm hergün gece ben bile muhakkak uğrardım ama dün uğrayamadımmm

cnm benimm dünya sınavdab ibaret.belki çoçuğumuz olsaydı bizi başka sorunlar beklio olacaktıı.ne bilim.elbet birgün bizde anne olucaz.bazen umudumu yitirsemde inancımı asla yitirmiyrmmm

kızlarrr ben500 tane daha okudum yani toplamda 700ihlas oldu.200 önce okumuştum 500 şimdi okudum
toplamda700ihlas,500salavat oldu

inşş cnmmm.kızlar gelsede dedikodu yapsakkkkk

huhuuu komşummmm,hocammmm nerelerddesinizz yahuuuu
zirve cnmmmm senle artık görüşemiyozzz kızzzz.

melike sınavında başarılar dilerimmm.hakkına hayırlısı olsunn

jelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:92:

şeker kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gunaydın kızlar
ıhlas suresını okucaz
lıstedekı herkes ıcın toplu haldeeeee
tek tek deıl yanıııı
okumak ısteyen sayıyı verebılır lısteye ekleyebılırım

esracım banada 1000tane yasana bugünden başlıcam okumaya ihlas süresi ve salavat deme çok hayırlı bi iş başlatmışsınız canım inş. hepimiz seviniriz rabbim bizleride güldürsün bebişlerimizi göndersin inş. canım

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500+200=700
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500
hurrem__300
zelalca_1000

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

hocan kurba olsun snaa...kzlar dun bızım senemız doldu evde ev sahıbımız cok zamn yaptı sagolsun
ben bu hafta ev toplayıp baska yere tasınacagım.anı bır kararla.cunku nerden baksanız 25 gun sonra falan yumurta toplama amelıyatım falan olur.yogun olacagım anlayacagınız.
dua mevzusunada gelınce okuyan vede duaya katılan kısı lısteye kendını eklesın.cunku benı beklersenız aksama olur.
ayrıca bugun sınava gıren herkesın rabbım emeklerını bosa cıkarmasın hayırlısını nasp eylesın

kızlae heerkese merhaba
sınava gırenler ınsallah sınavınız ıyı gecmıstır
tugbacım gecmıs olsun canım bu arada yengene de solenecek cok laf var ma hepsını yuttum Allaha havalae et canım
obmarcım kayınpederın ıcn de aynı duygular ıcındeyım Allah nasıl bılırse ole yapsın ınsallah sende bebegıne kavusursun
umutlu esra zelalca sekerkız nasılsınız sızlerde

sagol canim iyim cok sükürr. evet bizler kötü insanlari ALLAHA havale edelimmm canimm.
sen nasilsin neler yapiyorsunn

geldim tubacigimmm. sen nerlerdesin canimmm :13:
esra kolay gelsinn canimm. yeni ev yeni hayat ohh cook iyi gelicek sana INSALLAHHH

hocam sen islere dalmadan sana bir sualim var. hocamm doktor bana önümüzdeki ay tedaviye basliyalim. tarnsfer yapalim dedi tekrar.
ben bu ay doktor demeden hamile kalirsam caizmidir. gecerlimidir bebek yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…