- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.821
geçmiş olsun canım benimde aynı 3 yıldır acısını çekiyorum ama diş çıkmıyor ameliyet olacakmışım ama nerede bende o cesaret diye diye 3 yıl oldu ağrısı çok kötü ALLAH yardımcın olsun canım benimm..
elde değil ki cnmmm.benim suçum ne die düşünüosunnn:2:tatlım canını sıkma,,hayat böyle işte...çok acımasız....senin güçlü olman lazım....lütfen sil göz yaşlarını...ve ilerde doğacak bebeğinin minik parmaklarını düşün ve mutlu ol...
arkadaşlar ben yeniyim sitede.. Oropedik engelliyim 5 aylık evliyim.. Bebek çok istiyorum.. çok bunalımdayım..Beni de dua listenize alabilirmisiniz allah rızası için..
cnm tabiki senin içinde ederiz.5ay daha çok yenisin inşşş çabuk zamanda verir rabbim.oropedik ney onu anlamadım cnm
YÜRÜME ENGELLİYİM.. YÜRÜRKEN ZORLANIYORUM.. 5 AY ERKEN BİLİYORUM AMA KAYINPEDERİM ENGELLİ OLDUĞUM İÇİN BENİ İSTEMEDİ.. ŞU ANDA KÜS DURUMDA EŞİMLE .. Bebek çok istiyorum.. çok bunalımdayım.. bebeğim çabuk olsun ki hem bana destek olur yaşama sevinci olur hem de kayınpederimin ağzına laf vermiş olmayım tekrar..
YÜRÜME ENGELLİYİM.. YÜRÜRKEN ZORLANIYORUM.. 5 AY ERKEN BİLİYORUM AMA KAYINPEDERİM ENGELLİ OLDUĞUM İÇİN BENİ İSTEMEDİ.. ŞU ANDA KÜS DURUMDA EŞİMLE .. Bebek çok istiyorum.. çok bunalımdayım.. bebeğim çabuk olsun ki hem bana destek olur yaşama sevinci olur hem de kayınpederimin ağzına laf vermiş olmayım tekrar..
merhaba bende yeniyim bu sitede ortak sorunumuz bi bebek benim bir kızım var ikinci bebeğim olmuyo kızım her resimde kardeşler çiziyo
esracım bana da ilk etapta 300 yaz okudukça yine alırım inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?