Gebe kalamayanlar buraya.....

maşallah kızlar dua listesıne herkesı yazmısınız ama bı ben yokumm demekkı hatırlanmıyomusum burada neyse fazla bakamıycam gecmısıs allah herkesın dualarını kabul etsın inşallah dilek ve dualarınızı rabbım tez zaman da duyar hepınızın kucagı bebısle dolarr....

bızım duamz herkese kımse hatırlatmadı
betusude unutmusuz
tum muhammet ummetıne edıoruz sonucta duamızı
ısmının olup olmaması duamızın seklını değiştirmez
herkes aklımızda

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

kızlar lutfen kımse benı unuttunuz falan demesın
eksık olan ısım varsa
kopyalasın vede ısmını eklesın
soucta hepımız sıkıntı cekıoruz hamıle kalan vede kalamayan herkese dua eılıor
topıkte olan olmayan herkese.....bunda alınacak bır durum yok bnce......
sekerkızım senı gercekten unutmadık tatlım cok opuldun

abimin eşi gebe yaa.hani daha öncede anlatmıştım bana herzaman gıcıklık verirdi gebelikten sonrada daha beter yaptı.6aylık.bugün bebeğin mobilyası gelmiş eve.annesi bebeğin elbiselerini getirmiş.bizde adet ilk çoçuğa kızın annesi elbise hazırlarr.onları getirmişler.normalde 8aydan sonra getirilir ama bunlar görgüsüz oldukları için 6ayda getirdiler.abimlerde bugün kutlama gibi bişi yapılacak kebab falan.bende bugün annemlere dinlenmeye gittim.ben ordayım die bana sende gel dediler.ben yok dişimden duramıyrm dedim.orda olmasam o teklif yapılmıcaktı bileeeçok zoruma gidio.kız beni aramadı bile çağırmadı bile.şımarmasını hareketlerini görseniz bana hak verirsiniz.benim suçum neeeeeeeeanlamıyrm.annem oraya gidicek die bende eve geldim.annem halime çok üzüldü.gözleri dolduuannemin o haline ben daha çok üzüldümm.bugün kanda gebeliğe baktırdım fizik tedavi olmadan önce umut işte negatif çıktııı

tatlım canını sıkma,,hayat böyle işte...çok acımasız....senin güçlü olman lazım....lütfen sil göz yaşlarını...ve ilerde doğacak bebeğinin minik parmaklarını düşün ve mutlu ol...

arkadaşlar ben yeniyim sitede.. Oropedik engelliyim 5 aylık evliyim..KAYINPEDERİM ENGELLİ OLDUĞUM İÇİN BENİ İSTEMEDİ.. ŞU ANDA KÜS DURUMDA EŞİMLE Bebek çok istiyorum.. çok bunalımdayım.. bebeğim çabuk olsun .. kayınpederimin ağzına laf vermiş olmayım tekrar..Beni de dua listenize alabilirmisiniz ALLAHrızası için..

Son düzenleme:

cnm ameliyat değil operosyon dielim.geçen yıl çektirdiğim hiç gözükmğüodu dişim alttan yan yan gitmiş öbür dişlerim ağrıo die gitmiştim meğer 20lik dişim çıkmadan diğerlerini yitiomuş.orayı yardı aldılar 3dikişim vardı.diğerinide biraz zamn geçince alırız dediler.sinin acısına dayanamazsın dediler.bunuda dün çektirdim bunun azıcık ucu gözüküodu dişi uyuşturuolar iyce alıolar sonrada dikiş atıolar buna 6 dikiş atıldı.dün ağrısından duramadım ağlayarak uyumuşum eşime dedimki ağrısından bayılıcam dedim gerçektende bayılma gibi bişi oldum.kendime kızdım keşke çektirmeseydim die.ama bugün biraz daha iyiyim .ameliyatta bişi hissetmiosun ameliyattan sonra.1.5 saat sonra başlıo ağrısı.dikiş aldırmasıda çok kolay onada hissetmiosun.bir günlük ağrısına dayanırım dersen sonrası çok güzel oluo cnm.akşam çektirirsin benim gibi üstünede uyursunnn

Son düzenleme:
elde değil ki cnmmm.benim suçum ne die düşünüosunnn:2:
arkadaşlar ben yeniyim sitede.. Oropedik engelliyim 5 aylık evliyim.. Bebek çok istiyorum.. çok bunalımdayım.. Beni de dua listenize alabilirmisiniz allah rızası için..

cnm tabiki senin içinde ederiz.5ay daha çok yenisin inşşş çabuk zamanda verir rabbim.oropedik ney onu anlamadım cnm

esracım bana da ilk etapta 300 yaz okudukça yine alırım inşallah
Allah dualarımızı kabul etsin

cnm tabiki senin içinde ederiz.5ay daha çok yenisin inşşş çabuk zamanda verir rabbim.oropedik ney onu anlamadım cnm

YÜRÜME ENGELLİYİM.. YÜRÜRKEN ZORLANIYORUM.. 5 AY ERKEN BİLİYORUM AMA KAYINPEDERİM ENGELLİ OLDUĞUM İÇİN BENİ İSTEMEDİ.. ŞU ANDA KÜS DURUMDA EŞİMLE .. Bebek çok istiyorum.. çok bunalımdayım.. bebeğim çabuk olsun ki hem bana destek olur yaşama sevinci olur hem de kayınpederimin ağzına laf vermiş olmayım tekrar..

Son düzenleme:

cnm benim.çok geçmiş olsun.sonradanmı oldu.tedavi şansın yokmuuu.
kim ne derse desin çoçuk bi kadının sigortası.dilerim rabbim sana çabuk zamanda verir.istersen bi doktora gitt.tahlillerini yaptır

çok üzüldüm canım ama allah büyük sen allahtan iste eminim sesini duyar

merhaba bende yeniyim bu sitede ortak sorunumuz bi bebek benim bir kızım var ikinci bebeğim olmuyo kızım her resimde kardeşler çiziyo

tubısım o nıspetçi gelınınızın bebegınden belkıde senın dogacak bebegın daha hayırlı olacaktır.zor bır durum bunu gercekten anlıorm.onların ortamına bıle gırmek ıstemıorsun.gelınınızde enteresan .yarının garantısı yoktur.veren allh almayıda bılır allh korusun.kımse ne cocuguylan ne esıylen ne malıylan buyuklenemez.hersey bu dunyada emanet cunku.senın tertemız bır kalbın var onemlı olan budur bence.ve hayırlı zamnda sende bır gun anne olacaksın ben bunu cok ıı bılıorum allhın ıznıylen.sen yeterkı guclu ol.böle ınsanlara yenılme.KISKANC DERLER EKSIK KISIR derler
ınsanoglu her yakıstırmayı yapar.sen aldırıs etme...aldıgın vede verdıgı nefes ıcın bıle sukret canım arkadasım

Son düzenleme:

oncelıkle aramıza hosgeldın
sanırım kayınpederınde sorun var...ınsanları herhangı brı yerınde kusur var dıe dıslamanın ne kadar gunah oldugunu bılmıor galıba.derdı veren allhtır.bu senın sucun deıl canım.
bebek konusunada gelınce rabbım hayırlı zamnda sanada bızede versın ınşşşşş

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400
jelli__500
hurrem__300

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…