Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar benım ılaclardan dolayı lekelenmelerım bıtmedı bugun 9. gunum oldugu halde
duayı hala okumadım bu hafta okumam ımkansız gıbı bırsey zaten
ev tasıyorum cunku dıger haftaya okurum ınşşşşşş alan varsa benım sayıdan alsın
temızlenmedenokumamda ımkansız zaten
hakkınızı helal edın ne olursunuz

slm kızlar nasılsınız gelişme varmı artık çok nadir girebiliyorum geçmişe bakamıyorum ama dualarım sizinle

gelısme yok canım defne melıke hamıs sadece bırben negatıf sonuc aldı
tedavıde olanlar var ben dahıllllllll
duların ıcın sagol canımmmmmmmm
umarım sendde hersey yolundadır

ah canım benm aynı sorunları yaşıyrz benmde sadece rahm filmi kaldı ötekilerde sorun yok 1 yıldır beklyrz

kızlar ben sizi anlamadımm 7yıl olmuş ama rahim filmi çekilmediniz öylemii.şaka gibii yaaa.kızlarr ne bekliosnuz.eğer tüpleriniz tıkalıysaaaa uygulanan tedavii hiç bi işe yaramazzzzzzzzzzz

kızlar ben sizi anlamadımm 7yıl olmuş ama rahim filmi çekilmediniz öylemii.şaka gibii yaaa.kızlarr ne bekliosnuz.eğer tüpleriniz tıkalıysaaaa uygulanan tedavii hiç bi işe yaramazzzzzzzzzzz

bence her senesı dolan vede sıddetlı akıntısı olan ınsanların rahım fılmı cektırmesı lazımmmmmmmmm

tubacıgım bırsey soracagım snaa ..kafama takıldı..gecen tuplerı tıkalı olanlara amelıyatta fayda etmıormus dıe bırsey yazmıstın sebep ney? fayda olmuorsa neden amelıyat yapılıor

doktorumda programında sölediler.açılma şansı %10muş.allahıma şükürki benimki açıldı.açılıpta gebe kalamyanda çokk,gebe kalandaaaa.allahımın dilemesine bağlı işte

hastalara zaman kaybı yapmamak için.ameliyat başarı oranı 100de 10iken tüp bebek başarı oranı 100 50/60 mış.ameliyat olmadan tüp bebek yaptırın dio ama beni sinir ettiler iyce ogün.tv çıkan bi prof vardı oda demiştiki muhakkak ameliyat olun eğer açılmazsa tüp bebeğe geçin yoksa her bebek isteyişinizde tüp bebeğin zorlu yollarından tekrar geçersiniz demişti bence o prof.daha mantıklı konuştuu.herşeyi alalah bilir.umutlunun şansıı 100 60 ken olmadı benimki 100 10du oldu.tabi bebeğim olmadı ama sonuçtra engelelr ortadan kalktı

inşşş.kızlarrr nerdesinizzz son 30dk kaldınız geldiniz geldiniz,gelmezsenizzz bu topikte isyanı başlatırımmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:

hoşgeldim canım.. çok üzüldüm bebeğini kaybetmene.. Allah rahmet eylesin.. Inşallah ilerleyen zamanlarda en tez zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun..

canım bizimde 3 yıldır olmuyo hemde hiçbir problem yok kan testleri rahim filmi v.s eşim için istenen testler hepsi yapıldı ama bir zamanı var diyorum ben hep ve bu ayda tedaviye başladık
biz çok bekledik biliyorum ama sen zaman geçirmeden kalan testlerini de yaptırıp tedavine başla gerçekten uzun bir süreç inş hepimiz kalırız

tup tedavısımı goruorsun

7 yıl değil canım benim 7 ay oldu denyeli bebek.dr bi müddet daha kndi halimize bıraktı.ayrıntılı testler sonraymış.şimdilik bir problemim yok.tüplerime bakılmadı sadece.

7 yıl değil canım benim 7 ay oldu denyeli bebek.dr bi müddet daha kndi halimize bıraktı.ayrıntılı testler sonraymış.şimdilik bir problemim yok.tüplerime bakılmadı sadece.

cnm yalnışş okumuşum k bakç
ma.benim yaram var tüplerim tıkalııı onun için istiyrmki herkesii tüp filşmiçektirsin aklındaki şüpeyi atsın.benimki ameliyatla açıldıı am açok zor açıldı

slm kızlarr alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isterseniz hepinizi bekleriz alyanslarınızı parmağınızda olarak bi foto yollamanız bana yeterli çok eğleneceğizzz

:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
anladınız siz onuuuuuuuu:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…