- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.961
arkadaşlar olmuyo ya olmuuuuuyoooo.hamile kalamıyorum.kafayı sıyırmak üzereyim.dr a gittim bişeyin yok gayet sağlıklısınız diyor.rahim filmiçekilmedim sadece.ne enfeksiyon ne de bi ateşli hastalık geçirdim daha önce öyle derler ya.7 aydır falan deniyoruz olmuyo.yumurtladığımı bile anlarım ben akıntımdan.resmen yumurta akı gibi akıntım olur baya yoğun hemde.düzeli adet görürüm ne kist var ne de başka bişey.bu ay yumurtlama testi kullanıcam.gününü mü tutturamıyoruz acaba.öffff.konuşacak dertleşecek kimse yok sizdenbaşka.
etrafımda tüm yeni evliler hamile.hemde hemen kaldılar.kafayatakmak mı etkiliyo acaba.moralman çokkötüyüm kızlar.herşeyden soğudum ben artık.istemiyorum artık hiçbişey.
ah canım benm aynı sorunları yaşıyrz benmde sadece rahm filmi kaldı ötekilerde sorun yok 1 yıldır beklyrz
kızlar ben sizi anlamadımm 7yıl olmuş ama rahim filmi çekilmediniz öylemii.şaka gibii yaaa.kızlarr ne bekliosnuz.eğer tüpleriniz tıkalıysaaaa uygulanan tedavii hiç bi işe yaramazzzzzzzzzzz
bence her senesı dolan vede sıddetlı akıntısı olan ınsanların rahım fılmı cektırmesı lazımmmmmmmmm
tubacıgım bırsey soracagım snaa ..kafama takıldı..gecen tuplerı tıkalı olanlara amelıyatta fayda etmıormus dıe bırsey yazmıstın sebep ney? fayda olmuorsa neden amelıyat yapılıor
kızlar merhabalar nasılsınıs,size katılabilirmiim.bende bebek hasretinle yaşıörumama ben tüp bebek yapmış ve doktor hatası üzünden bebeği hasta doğup 15 aylıkken kaybedenim tekrar düşünüörum ama çok korkuörum arkadaşım yok paylaşacak kimseim yok bulgar türküüm annem akrabalarım arkadaşlarım bulgaristanda çok yalnızım
arkadaşlar olmuyo ya olmuuuuuyoooo.hamile kalamıyorum.kafayı sıyırmak üzereyim.dr a gittim bişeyin yok gayet sağlıklısınız diyor.rahim filmiçekilmedim sadece.ne enfeksiyon ne de bi ateşli hastalık geçirdim daha önce öyle derler ya.7 aydır falan deniyoruz olmuyo.yumurtladığımı bile anlarım ben akıntımdan.resmen yumurta akı gibi akıntım olur baya yoğun hemde.düzeli adet görürüm ne kist var ne de başka bişey.bu ay yumurtlama testi kullanıcam.gününü mü tutturamıyoruz acaba.öffff.konuşacak dertleşecek kimse yok sizdenbaşka.
etrafımda tüm yeni evliler hamile.hemde hemen kaldılar.kafayatakmak mı etkiliyo acaba.moralman çokkötüyüm kızlar.herşeyden soğudum ben artık.istemiyorum artık hiçbişey.
canım bizimde 3 yıldır olmuyo hemde hiçbir problem yok kan testleri rahim filmi v.s eşim için istenen testler hepsi yapıldı ama bir zamanı var diyorum ben hep ve bu ayda tedaviye başladık
biz çok bekledik biliyorum ama sen zaman geçirmeden kalan testlerini de yaptırıp tedavine başla gerçekten uzun bir süreç inş hepimizkalırız
kızlar ben sizi anlamadımm 7yıl olmuş ama rahim filmi çekilmediniz öylemii.şaka gibii yaaa.kızlarr ne bekliosnuz.eğer tüpleriniz tıkalıysaaaa uygulanan tedavii hiç bi işe yaramazzzzzzzzzzz
7 yıl değil canım benim 7 ay oldu denyeli bebek.dr bi müddet daha kndi halimize bıraktı.ayrıntılı testler sonraymış.şimdilik bir problemim yok.tüplerime bakılmadı sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?