- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.941
arkadaşlar olmuyo ya olmuuuuuyoooo.hamile kalamıyorum.kafayı sıyırmak üzereyim.dr a gittim bişeyin yok gayet sağlıklısınız diyor.rahim filmiçekilmedim sadece.ne enfeksiyon ne de bi ateşli hastalık geçirdim daha önce öyle derler ya.7 aydır falan deniyoruz olmuyo.yumurtladığımı bile anlarım ben akıntımdan.resmen yumurta akı gibi akıntım olur baya yoğun hemde.düzeli adet görürüm ne kist var ne de başka bişey.bu ay yumurtlama testi kullanıcam.gününü mü tutturamıyoruz acaba.öffff.konuşacak dertleşecek kimse yok sizdenbaşka.
etrafımda tüm yeni evliler hamile.hemde hemen kaldılar.kafayatakmak mı etkiliyo acaba.moralman çokkötüyüm kızlar.herşeyden soğudum ben artık.istemiyorum artık hiçbişey.
arkadaşlar olmuyo ya olmuuuuuyoooo.hamile kalamıyorum.kafayı sıyırmak üzereyim.dr a gittim bişeyin yok gayet sağlıklısınız diyor.rahim filmiçekilmedim sadece.ne enfeksiyon ne de bi ateşli hastalık geçirdim daha önce öyle derler ya.7 aydır falan deniyoruz olmuyo.yumurtladığımı bile anlarım ben akıntımdan.resmen yumurta akı gibi akıntım olur baya yoğun hemde.düzeli adet görürüm ne kist var ne de başka bişey.bu ay yumurtlama testi kullanıcam.gününü mü tutturamıyoruz acaba.öffff.konuşacak dertleşecek kimse yok sizdenbaşka.
etrafımda tüm yeni evliler hamile.hemde hemen kaldılar.kafayatakmak mı etkiliyo acaba.moralman çokkötüyüm kızlar.herşeyden soğudum ben artık.istemiyorum artık hiçbişey.
eşim bugün evde gitti faturaları ödemeye gelince beni kaldırır kendi oturur dedim bari fırsat bulmuşken bakim kızlar ne yapıyo sen sıkılmıyon deme
........................................................
geldim tubacigimmm. sen nerlerdesin canimmm :13:
esra kolay gelsinn canimm. yeni ev yeni hayat ohh cook iyi gelicek sana INSALLAHHH
hocam sen islere dalmadan sana bir sualim var. hocamm doktor bana önümüzdeki ay tedaviye basliyalim. tarnsfer yapalim dedi tekrar.
ben bu ay doktor demeden hamile kalirsam caizmidir. gecerlimidir bebek yaniii
allh razı olsun hakkını helal ettatlım ben 500 ihlas okudum..Allah kabul eder inşallah
hayırlısı olsun canımmmmmmmmmmmgünaydın kızlar;
kendimden bian nefret etmiştim kızmıştım kendime hatta isyan bile etmiştim... yazıları okuyunca utandımmm. en yakın arkadaşlarımdan biri benden 20 gün önce evlendi..hiç bebek düşünmüodu hatta ben istiyorum diye kızıo daha erken saçmalama be diodu.. ben o kadar isterken çabalarken olmadı. bigün o geldi 1 aylık hamile olduğunu söyledi. sevindim tabi onun adına. hemde çok.. ama içten içede üzüldüm... neden diye sordum. mesai arkadaşıma Allah'ın hikmeti işte isteyene vermedi, istemeyene verio dedim yalan değil ...
ben geldım sen yoksun fıstıgımkızlarrrrrrrr akşam 7de buluşalımmı sizlee ben tamm 19da burda olucammm belkide daha erken girerimmm
saka yapıor bana :))))))))umutlu neden caiz değildir diyorsun anlamadım ben
sadece sabır etmek lazım vede hayırlısını ıstemek ınş hayırlı zamnda gelecektırarkadaşlar olmuyo ya olmuuuuuyoooo.hamile kalamıyorum.kafayı sıyırmak üzereyim.dr a gittim bişeyin yok gayet sağlıklısınız diyor.rahim filmiçekilmedim sadece.ne enfeksiyon ne de bi ateşli hastalık geçirdim daha önce öyle derler ya.7 aydır falan deniyoruz olmuyo.yumurtladığımı bile anlarım ben akıntımdan.resmen yumurta akı gibi akıntım olur baya yoğun hemde.düzeli adet görürüm ne kist var ne de başka bişey.bu ay yumurtlama testi kullanıcam.gününü mü tutturamıyoruz acaba.öffff.konuşacak dertleşecek kimse yok sizdenbaşka.
allh razı olsunnnnnnnnnn hakkını helal etarkadaşlar 1000 ihlas okudum ALLAH kabul etsin inş.
sagolasın canımmmmmmmmmmesra canım bana 200 ihlas 100 salavat eklermisin..
iş yeriyle anlaşamadım bari dualarımıza devam ediyim..
yaaaaaaa kacırmayın bızım musterılerımızıleylacım bende zelalı burada yakalım onu götürmeye geldimsen nasılsın neler yapıyosun hamilelik nasıl gidiyo
kızlar merhabalar nasılsınıs,size katılabilirmiim.bende bebek hasretinle yaşıörumama ben tüp bebek yapmış ve doktor hatası üzünden bebeği hasta doğup 15 aylıkken kaybedenim tekrar düşünüörum ama çok korkuörum arkadaşım yok paylaşacak kimseim yok bulgar türküüm annem akrabalarım arkadaşlarım bulgaristanda çok yalnızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?