Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar olmuyo ya olmuuuuuyoooo.hamile kalamıyorum.kafayı sıyırmak üzereyim.dr a gittim bişeyin yok gayet sağlıklısınız diyor.rahim filmiçekilmedim sadece.ne enfeksiyon ne de bi ateşli hastalık geçirdim daha önce öyle derler ya.7 aydır falan deniyoruz olmuyo.yumurtladığımı bile anlarım ben akıntımdan.resmen yumurta akı gibi akıntım olur baya yoğun hemde.düzeli adet görürüm ne kist var ne de başka bişey.bu ay yumurtlama testi kullanıcam.gününü mü tutturamıyoruz acaba.öffff.konuşacak dertleşecek kimse yok sizdenbaşka.
etrafımda tüm yeni evliler hamile.hemde hemen kaldılar.kafayatakmak mı etkiliyo acaba.moralman çokkötüyüm kızlar.herşeyden soğudum ben artık.istemiyorum artık hiçbişey.

eşim bugün evde gitti faturaları ödemeye gelince beni kaldırır kendi oturur dedim bari fırsat bulmuşken bakim kızlar ne yapıyo sen sıkılmıyon deme

ah canım benm aynı sorunları yaşıyrz benmde sadece rahm filmi kaldı ötekilerde sorun yok 1 yıldır beklyrz

canım moral sinir stres çok önemli.. eşinde gitti mi doktora allah korusun belki sperm sayısı yetersizdir belki başka bi rahatsızlık vardır hemen olumsuz düşünme.. ve stres yapma bende

canım üzülmedaha çok erken 7 ay olmuş hemen umutsuzluğa kapılma eşinin spermlerine bakıldımı sorunu kendinde arama sadece inş. en kısa zamanda bebişne kavuşursun

sara zelal yakaladım sizi...topici yine boş bırakmışsınız...gezenti zelal seniiiiiiiiii....

leylacım bende zelalı burada yakalım onu götürmeye geldim sen nasılsın neler yapıyosun hamilelik nasıl gidiyo

kızlar merhabalar nasılsınıs,size katılabilirmiim.bende bebek hasretinle yaşıörum ama ben tüp bebek yapmış ve doktor hatası üzünden bebeği hasta doğup 15 aylıkken kaybedenim tekrar düşünüörum ama çok korkuörum arkadaşım yok paylaşacak kimseim yok bulgar türküüm annem akrabalarım arkadaşlarım bulgaristanda çok yalnızım

ıı dıleklerın ıcın sagol canımmmmmm
valla kızım sana sunu söleyım canın ne zamn ıstıyorsa esınlen cocuk yapmaya baslayabılırsın bu dınımızde helal vede caızdır :) bırben bnce 2. deneme ıcın bıraz dınlen en azında ocaga kadar .....
tatlım ben 500 ihlas okudum..Allah kabul eder inşallah
allh razı olsun hakkını helal et
hayırlısı olsun canımmmmmmmmmmm hepımız ıcın
kızlarrrrrrrr akşam 7de buluşalımmı sizlee ben tamm 19da burda olucammm belkide daha erken girerimmm
ben geldım sen yoksun fıstıgım
umutlu neden caiz değildir diyorsun anlamadım ben
saka yapıor bana :))))))))
sadece sabır etmek lazım vede hayırlısını ıstemek ınş hayırlı zamnda gelecektır
arkadaşlar 1000 ihlas okudum ALLAH kabul etsin inş.
allh razı olsunnnnnnnnnn hakkını helal et
esra canım bana 200 ihlas 100 salavat eklermisin..
iş yeriyle anlaşamadım bari dualarımıza devam ediyim..
sagolasın canımmmmmmmmmm
leylacım bende zelalı burada yakalım onu götürmeye geldim sen nasılsın neler yapıyosun hamilelik nasıl gidiyo
yaaaaaaa kacırmayın bızım musterılerımızı

tabıkı canım katılabılırsın rabbım gonlundekı muradını hayırlısıylan versın ınşşşş

bismillahırrahmanırrahım

İHLAS SURESI OKUYACAKLARRRRRR

Bırben ___1000 tane
esra___1000 tane
METUKA ___500
maonya__500+200=700
melike___300
ask melegi__500
davraz__1000
zirve__400+200
jelli__500
hurrem__300
zelalca_1000

___dua edılecek ısımler ___

umutbırben
maonya
esra8
zelalca
jelli
deryaaa
melike
defne
askmelegı
betus
mınnasu
jose
hurrem
metuka
ZİRVE
ezgı
ebrusen
davraz
elif
sahgul
ubudi
sekerkız
obmar
baska kım var ?

dolsun gobısler ınşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbım herkesın dualrını kabul eyleeeeeee
kucagı bos olan herkese katından hayırlı bır soy ıhsan eyleeeeeeeeeee
amin amin aminnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…