Gebe kalamayanlar buraya.....

çok kötüyüm bu akaşma tüp bebekle hamile kalan bi arkadasım var o geldi bebeği doğdu şuan 4aylık çok seker masallah ama ben çok kıskandım onu eşim diyo farkettirdin kıskandığını çok farklı baktın bebeğe diyor allahım beni neden sınıyosun neiye baanada vermiyosun diyorum
allah çok büyük ama düşünüyorumda doktora gitmiyorum bebek için bi çabamız yok sanki diyorum bu ay adette olmadım sıkıntıdan heralde ev falan tasıdım olabilirmi acaba 16gün gecti asılama yapın diyor doktorlar ama asılama içinde sadece %15sans veriyorlar eşimin ameliyat olmasııda hiç istemiyorum kıyamıyorum çok kötüyüm çoooookkkkk ALLAH bana yardım etsin hepimize yrdım etsinböyle yuvarlansın bizim bebeğimzide

sorma canımın içi ya ben gelince sen olmuyosun..
birbenlede karşılaşamaz oldum bu günlerde toparlandımı acaba ALLAH hepimze kolaylık versin..

kız birben ALLAH iyiliğini versin bende sanıyorumki tedaviyle ilgili bişey sorucan öyle dikkatli okudunki sonuna gelince koptum hiç güleceğim yoktu güldürdün bu garibi ALLAHTA seni güldürsün ömrün boyunca inşallah..

ALLAH kabul etsin canimmm evet canim cook iyi oldu.
inanirmisin bana hemen iyi geldi dua. moralim gayet iyi oldu. ben kendime icten dua edemiyorum. sizlere daha iy dua ediyorum.
sizlerde bana dua edin. kizlarr. her kimki niyet etmisse. her kimki dua ya katkida bulunuyorsa YARADANIM hepimizin dua sini ve niyetini kabul etsinn

aayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canim benimm seni cook iyi anliyorum bende gecenlerde arkadasin bebginin mevlidine gittim. cook imrendim canimm
hatta senin gibi kiskandimm. kiskanmak insani bir duygudur tatlimmm zaten islamiyettede kiskanmak imrenmek demektir canimm
yanlis olan sende olanin baskasin da olmasini istememendir. mesela senin bebigin olsun, evin araban olsun ama baskasinin olmasin günah olan budur canimm
ama baskasinda ki iyi güzel seyleri kiskanmak yani imrenmek kötü degil canimm. hele bu dünyanin en güzel varligi olan bir bebkse tabki kiskaniriz imreniriz canimm
biz insaniz güzel seyleri severiz. ALLAH güzeldir güzeli sever. bizlerde onun kulu oldugumuza göre güzel seyleri isteemek sevmek cook normalll

YARADANIM bizlerin yüzünüde güldürsün saglikli hayirli evlatlar nasip etsinnnn

bu saatte benimde niye burda oldugumu merak ediyorsaniz. herifin leptopunda yaziyorum. ohhh ne rahatmis yafff.
bu gece herifle ikimiz ayaktayiz. ben bütün hece msn de konustum ailemle oda tv oyalaniyor.
uykumuz kacti. belki caiz degildir diyede bebek calismasi da yapmiyoruz

Son düzenleme:
kızlarrr ben500 tane daha okudum yani toplamda 700ihlas oldu.200 önce okumuştum 500 şimdi okudum
toplamda700ihlas,500salavat oldu

ALLAH kabul etsin canım.. Ben de sürekli hepimiz için dua ediyorum ama bir müminin başka bir mümine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. O yüzden ALLAH bin kere razı olsun..

Son düzenleme:
günaydın kızlar;

kendimden bian nefret etmiştim kızmıştım kendime hatta isyan bile etmiştim... yazıları okuyunca utandımmm . en yakın arkadaşlarımdan biri benden 20 gün önce evlendi..hiç bebek düşünmüodu hatta ben istiyorum diye kızıo daha erken saçmalama be diodu.. ben o kadar isterken çabalarken olmadı. bigün o geldi 1 aylık hamile olduğunu söyledi. sevindim tabi onun adına. hemde çok.. ama içten içede üzüldüm... neden diye sordum. mesai arkadaşıma Allah'ın hikmeti işte isteyene vermedi, istemeyene verio dedim yalan değil ...

umutlum canım iyi olmana sevindim canım duaların içinde allah razı olsun canım inan bende dua ederken hepinizi katıyorum diğer türlüsü çok bencillik olurdu tatlım bi türlü denk gelemiyoz özledim seni tatlım inş. denk gelebiliriz

iyiyim sağol kayram sen nasılsın canım
zelalca ihlas süresini okuyoruz canım..yine ağırırsa çektiricem başka çare yok 3 yıldır çekiyorum..

tamam zirvecim dün başladım zaten allah kabul etsin inş. hepimizin dualarını geçmiş olsun canım diş zordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…