- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #29.921
inşş cnmmm.kızlar gelsede dedikodu yapsakkkkk
huhuuu komşummmm,hocammmm nerelerddesinizz yahuuuu
zirve cnmmmm senle artık görüşemiyozzz kızzzz.
melike sınavında başarılar dilerimmm.hakkına hayırlısı olsunn
geldim tubacigimmm. sen nerlerdesin canimmm :13:
esra kolay gelsinn canimm. yeni ev yeni hayat ohh cook iyi gelicek sana INSALLAHHH
hocam sen islere dalmadan sana bir sualim var. hocamm doktor bana önümüzdeki ay tedaviye basliyalim. tarnsfer yapalim dedi tekrar.
ben bu ay doktor demeden hamile kalirsam caizmidir. gecerlimidir bebek yaniii
kız birben ALLAH iyiliğini versinbende sanıyorumki tedaviyle ilgili bişey sorucan öyle dikkatli okudunki sonuna gelince koptum hiç güleceğim yoktu güldürdün bu garibi ALLAHTA seni güldürsün ömrün boyunca inşallah..
esracım banada 1000tane yasana bugünden başlıcam okumaya ihlas süresi ve salavat deme çok hayırlı bi iş başlatmışsınız canım inş. hepimiz seviniriz rabbim bizleride güldürsün bebişlerimizi göndersin inş. canım
çok kötüyüm bu akaşma tüp bebekle hamile kalan bi arkadasım var o geldi bebeği doğdu şuan 4aylık çok seker masallah ama ben çok kıskandım onu eşim diyo farkettirdin kıskandığını çok farklı baktın bebeğe diyor allahım beni neden sınıyosun neiye baanada vermiyosun diyorum
allah çok büyük ama düşünüyorumda doktora gitmiyorum bebek için bi çabamız yok sanki diyorum bu ay adette olmadım sıkıntıdan heralde ev falan tasıdım olabilirmi acaba 16gün gecti asılama yapın diyor doktorlar ama asılama içinde sadece %15sans veriyorlar eşimin ameliyat olmasııda hiç istemiyorum kıyamıyorum çok kötüyüm çoooookkkkk ALLAH bana yardım etsin hepimize yrdım etsinböyle yuvarlansın bizim bebeğimzide
kızlarrr ben500 tane daha okudum yani toplamda 700ihlas oldu.200 önce okumuştum 500 şimdi okudum
toplamda700ihlas,500salavat oldu
ALLAH kabul etsin canimmmevet canim cook iyi oldu.
inanirmisin bana hemen iyi geldi dua. moralim gayet iyi oldu. ben kendime icten dua edemiyorum. sizlere daha iy dua ediyorum.
sizlerde bana dua edin. kizlarr. her kimki niyet etmisse. her kimki dua ya katkida bulunuyorsa YARADANIM hepimizin dua sini ve niyetini kabul etsinn
boncuk gözlü zelal napıyosun bacımmmm
bak bak benim metukam nerden çıktı kaçak buldum seniiyiyim canım sen nasılsın bakim
iyiyim sağol kayram sen nasılsın canımkızlae heerkese merhaba
sınava gırenler ınsallah sınavınız ıyı gecmıstır
tugbacım gecmıs olsun canım bu arada yengene de solenecek cok laf var ma hepsını yuttum Allaha havalae et canım
obmarcım kayınpederın ıcn de aynı duygular ıcındeyım Allah nasıl bılırse ole yapsın ınsallah sende bebegıne kavusursun
umutlu esra zelalca sekerkız nasılsınız sızlerde
zelalca ihlas süresini okuyoruz canım..yine ağırırsa çektiricem başka çare yok 3 yıldır çekiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?